reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
dobry wieczór:-)
u nas dzis powtóka z wczoraj - przyjechali znajomi i moja siostra ze szwagrem - stąd dopiero teraz do was zaglądam, ale na krótko, bo jeszcze amm do pisania troszkę do pracy
Ja dziś powiedziałam rodzicom, że w przyszły poniedziałem mam laparoskopię, przyjęli to nawet spokojnie - chociaż nie wiem czy teraz nie będą tego trawić, zobaczymy.
Aniu - powodzenia na laparoskopii - być moze i rodzice będą trawić, bo się martwią - dobrze, że mozez z nimi rozmawiać - ja mamie powiedziałąm, ze chcę iść do kliniki to usłyszałam "jak to, pzreciez nie jestes bezpłodna" - i koniec tematu:sorry:
Witam Was serdecznie.
Kochane, mam 24 lata, za niedługo będę mieć męża, dom, itp. Chciałabym też mieć dzidziusia. Ale mam pewne problemy i zaczynam wątpić, czy kiedykolwiek uda się nosić Skarb pod sercem.
Olcia - ja uważam tak samo, jak dziewczyny - spróbuj sama sie obserwować - tzn. temperatura, śluz, szyjka - powoli poznasz organizm:tak:
a co dokładnie masz z tarczycą??? - pytam, bo ja mam hashimoto:sorry:
dziewczynki widze, ze moj wykresik tutaj robi burze :-D
Pajkaa - robi, bo jest dziwny - ja to juz sama nie wiem, co Ci poradzić bo u mnie sie dziwne rzeczy podziały - i jak już pisałam do Nektarynki - "wiem, że nic nie wiem":no:

Witajcie Laski, ja tak rano bo już od pół godziny prauję:tak:
Andzia S, dzięki za dobre słowo. Podejrzewam, że rodzice się domyślali, że coś jest nie tak. Te ciągłe upominania się o wnuka - normalnie obłęd (ale co Wam będę mówić, napewno to znacie).
Madzia 84, trzymam kciuki żeby było oki, daj znać co tam;-)

reklama
Dziękuję Pajkaa za dobre słowo,
wiem, że powinnam wreszcie udać sied o lekarzy jeżeli chcę dzidziusia. Ale ciężko znaleźć chwilę czasu. Trzymam kciouki za Was wszystkie, za wasze "fasolki". Buźka

Do góry