reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

dziewczynki widze, ze moj wykresik tutaj robi burze :-D ja tam sie nie nakrecam , ze jest fasolka i spokojnie czekam na @ ;-) ja mysle, ze niestety wkrótce przyjdzie bo wszystkie objawy co miałam dotychczas przed @ to mam teraz więc się nie łudzę. Ale dziekuje za wiare ;-)
Lolitko nie jestem przeziębiona, ani zdenerwowana. Teraz odstawiłam luteinę więc wydawało mi się, ze tempka powinna spadac. Lutki nie biore juz chyba 4 dni a tempka rosnie! Jeste az ciekawa jaka bedzie jutro

reklama
Witam sie z rańca :-)
czy któraś z Was może mi powiedzieć dlaczego moja tempka rośnie zamiast spadać?? :wściekła/y: cos mi sie wydaje, ze ten cykl sobie troche potrwa...

szczerze mowiac to sama nie wiem co jest nie tak z Twoim wykresem.. moze warto zrobic test.. albo dopiero masz owulacje.. a luteina to wszystko zatrzymala.. ciezko okresic.. powiem tak zrob test bo jesli to fasolka to warto moze brac dalej luteine na podtrzymanie..

Kroptusiu cudny chłopczyk.. jaki słodziutki prześliczny po prostu..

szczerze mowiac to sama nie wiem co jest nie tak z Twoim wykresem.. moze warto zrobic test.. albo dopiero masz owulacje.. a luteina to wszystko zatrzymala.. ciezko okresic.. powiem tak zrob test bo jesli to fasolka to warto moze brac dalej luteine na podtrzymanie..
..

Ja myśle, ze jeszcze troche poczekam zobacze co jest grane. Kurde zastanawiam sie czy nie isc na usg w środe do mojej lekarki. Zapisałam się do niej na 18:30 zobacze co mi powie. No chyba, ze dostane @ do tego czasu ;-)

:-D jesli tempka jutro bedzie nadal wysoka to koniecznie rob z ranca test!!!!!!!!!! ja ci mowie ze tym razem ci sie udalo i to fasola!!!!!!!!!!!!!!!!

ja tam mysle, ze ona własnie jutro zrobi wielkie bum :-D ja tam mysle, ze cąły ten cykl miałam dziwny i to dlatego:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pajkaa ja cie mowie ze zadnego spadku nie bedzie!!! jestem pewna ze ci sie udalo!!! ja jutro rano wchodze tu i widze wklejony twój test z dwomia kreskami :-D

Kochana , ale ja nawet testa nie mam :blink: a i zaczyna mi sie sluz, który zawsze mam przed @ więc kochana ja sie zbytnio nie nakręcam:-)

zaniepokojona ja ostatnio przez 5 miesięcy miałam regularne co 30 dni , dzisiaj dopiero 31 dc :-) wiec zobacze jaka tempka bedzie jutro ;-)a wcześniej, ale bez leków miałam koło 60 dniowe;-)
Kochane ja juz mam cały zestaw na nowy cykl przygotowany ziółka, testy owulacyjne , nowy termometr oczywiście rtęciowy tylko @ brak :-D. Myślę, że ten skok jest spowodowany bardziej luteiną niz fasolką

Ostatnio edytowane przez moderatora:
[QUOTE

Witaj
Kochana mam nadzieję, że to "to" na co my wszystkie tu czekamy:tak: Trzymam kciuki żeby wszystko było oki;-)

Dziękuje bardzo,napisze Wam jutro mam nadzieje ze dobre wiadomosci:tak:

Kochana , ale ja nawet testa nie mam :blink: a i zaczyna mi sie sluz, który zawsze mam przed @ więc kochana ja sie zbytnio nie nakręcam:-)

zaniepokojona ja ostatnio przez 5 miesięcy miałam regularne co 30 dni , dzisiaj dopiero 31 dc :-) wiec zobacze jaka tempka bedzie jutro ;-)a wcześniej, ale bez leków miałam koło 60 dniowe;-)
Kochane ja juz mam cały zestaw na nowy cykl przygotowany ziółka, testy owulacyjne , nowy termometr oczywiście rtęciowy tylko @ brak :-D. Myślę, że ten skok jest spowodowany bardziej luteiną niz fasolką

Kochana napewno tam jest fasolka wierzymy w to,super by było i ja równiez chciałabym widziec jutro tescik II kreseczkami:tak:;-)Trzymam kciuki:tak:

reklama
Do góry