reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Marzenix mnie się udało od razu, Patrysi też i Kroptusi. Nie kojarzę,żeby którejś z dziewczyn ,które mierzą tempke wyszło za pierwszym razem. Moze tak było, nie wiem. Ja oceniam po sobie.Z pierwszą ciąży nie było łatwo.
Najważniejszy luz a jak czytam,że tempka skoczyła i trzeba koniecznie zgwałcić męża to nie widzę w tym luzu.
Ale dla mnie ten temat juz jest zamknięty. Każdy zrobi po swojemu.

reklama
kochana uzupelniasz kolejne dni klikajac normalnie na date w kalendarzu i on automatycznie wydluza cykl (przynjmniej ja tak robie.. nie mam na kolejny dzien miejsca to klikam na dzisiejszy dzien w kalendarzu nad wykresem wpisuje co ma byc i save i juz..
o to dziekuje , w takim razie nie zaprzątam sobie tym głowy juz :-)
Ale dla mnie ten temat juz jest zamknięty. Każdy zrobi po swojemu.
temat jest tak obszerny ze nie ma co tu dyskutowac o tym bo ja mam zupelnie inne zdanie na ten temat ale tak jak mówisz kazdy robi po swojemu :tak: i kazdy na wlasnym przykladzie sie uczy:tak:

to moze i ja wtrace swoje 3 gr ;-)
mierze temp od 4 cykli ten bylby 5 i postanowilam ze bede mierzyla tylko w okresie plodnym do skoku tak mniej wiecej do 2 temp wyzszej ze wzgledu na to ze u mnie owu moze być róznie.... a potem odkladam termometr do szuflady faktem jest to ze najbardziej mnie stresuje faza lutealna i myslenie spadnie czy nie ... :dry::sorry2:

Siemacie Lachony

Ja dopiero wstałam i jakbym nie musiała wstawać to bym tyłeczka nie ruszyła z łóżeczka.
Zaraz jade do mamy bo plan napięty ale wpadnełam se sie przywitać.

WITAM SIE

Witam Was!!
Ja dzisiaj od rana sprzątam mieszkanko i niestety jeszcze połowa mi została, masakra, ale trzeba skończyć to co się zaczęło... Na szczęście @ nadal brak i objawów też, no jedynie mam bardzo wrażliwe sutki...

Kinguś super wyglądasz:-)

Loree - a jak ty się wogóle czujesz?? Jakieś objawy??

A ja tam pierdole wszystkie fazy - no chyba że alkoholowe to nie.
W dupie chciałam napisać że mam termometr no ale zdeka ciulowo to brzmi - więc wale termometr.
Łykam LEKARSTWA dla świętego spokoju, żeby mnie się jakie torbiele nie dowaliły.

A sex........ To jak Pregnyl embargo i trudno go dostać.

to moze i ja wtrace swoje 3 gr ;-)
mierze temp od 4 cykli ten bylby 5 i postanowilam ze bede mierzyla tylko w okresie plodnym do skoku tak mniej wiecej do 2 temp wyzszej ze wzgledu na to ze u mnie owu moze być róznie.... a potem odkladam termometr do szuflady faktem jest to ze najbardziej mnie stresuje faza lutealna i myslenie spadnie czy nie ... :dry::sorry2:
ja pamietam jak kiedys pisalas ze mierzysz tempke bo to ciekawe np co miesiac patrzec czy tempka jest ta samo , jak sie zmienia itp... wtedy tego nie rozumialam ale jak zaczelam to powiem ci ze teeaz sama jestem ciekawa czy sie pokrywa sprzed miesiaca itd.... i mierze dla wlasnej przyjemnosci tzn zaczne znowu mierzyc hihi:-)
Siemacie Lachony

Ja dopiero wstałam i jakbym nie musiała wstawać to bym tyłeczka nie ruszyła z łóżeczka.
Zaraz jade do mamy bo plan napięty ale wpadnełam se sie przywitać.

WITAM SIE
o masz! przylazło już!

A ja tam pierdole wszystkie fazy - no chyba że alkoholowe to nie.
W dupie chciałam napisać że mam termometr no ale zdeka ciulowo to brzmi - więc wale termometr.
Łykam LEKARSTWA dla świętego spokoju, żeby mnie się jakie torbiele nie dowaliły.

A sex........ To jak Pregnyl embargo i trudno go dostać.
hahahahahahha:-D:-D:-D:-D:-D

Hej!
AndziaS-najlepsze zyczenia imieninowo-rocznicowe!!!! Spelnienia marzen i samych pieknych chwil!

Loree-spoznione ale szczere zyczonka urodzinowe...cos sie nie przyznala, ze taka wielka uroczystosc??? 30 to przeciez powazna sprawa! Najlepszego!!!

Wikulaa-sliczna sukienka i powiem jeszcze jedno....dlaczego Ty nie testujesz? Rzuc zelazkiem, siknij testa i chwal sie fasolka!

Bernadko-myslami jestem z Toba kochanie! Daj znac jak poszla operacja i ja sie czuje mama? trzymaj sie dzielnie!

Kingus-slicznie wygladasz, masz piekny brzusio i Kinia Ci sluzy....a do tego jeszcze masz fajne firany:-)

;-)

:-D:-D:-D:-D:-D Nie skomentuje tego Kropeczko, widzę Cię:-)

Nie wiem co masz na mysli Zajaczku....ale tym razem zniknelam...nie mowialam 5 razy "pa., pa"
Jak sie masz kochanie dzisiaj?

Eve-przytulam ze @ przylazla...a to @iszon wielki wstretny.... trzymaj sie!

Marzenixx-super, ze sie udalo pofikac z mezusiem...a tak sie niepoilas...widzisz, niepotrzebnie! Bedzie dobrze i na pewno klopoty mina szybko!

Cześć dziewczyny, pamiętacie mnie ? dawno mnie tu nie było, ostatnim razem chyba przez ślubem, czyli przed 25 kwietnia.

Ewelaa - pamietamy, pamietamy! wszystkiego Najlepszego na nowej drodze zycia kochanie dla Waszej trojeczki!!!!

. Miałam iść na siłownie ale zrezygnowałam bo teraz za siłownie mi płacą:-D

:-):-D:-)Niuniu-laczysz wiec teraz przyjemne z pozytecznym:tak:

Hanka-dzieki za te kabarety-suuuper! ja uwielbiam tak Adamow z kkowa jak i kab. moralnego niepokoju ...zajebisci!
uwazaj na karoczi!!!! tak po naszemu:-)

dzisiaj złożyłam pracę magisterską i dokumenty do dziekanatu, jeszcze dwa tygodnie i bede magistrem..
..​

Olu-gratuluje...teraz juz z gorki i dyplom w kieszeni! powodzenia!

I tez w nie najlepszym humorze probuje zmienic prace ...
Kropeczko buziak dla Ciebie olbrzymi :-):-):-). Ciesze sie ze maz przylatuje juz w sobote.
.​

mari-dziekuje kochanie:-) Ja tez sie ciesze jak glupia:-D
A czego szukasz konkretnie? tzn.jakiej pracy...?​

A ja jestem po usunieciu szwow i po wnikliwej analizie obu kolanek...wiesci nienajlepsze, ale mam juz dosc i nie napisze nic na ten temat.
na zabicie smutkow polecam-czytam teraz-M. Szwaja "Zapiski stanu powaznego"...fana i lekka lekturka:-) PS bohaterka jest w ciazy;-)​

reklama
Do góry