Hej!
AndziaS-najlepsze zyczenia imieninowo-rocznicowe!!!! Spelnienia marzen i samych pieknych chwil!
Loree-spoznione ale szczere zyczonka urodzinowe...cos sie nie przyznala, ze taka wielka uroczystosc??? 30 to przeciez powazna sprawa! Najlepszego!!!
Wikulaa-sliczna sukienka i powiem jeszcze jedno....dlaczego Ty nie testujesz? Rzuc zelazkiem, siknij testa i chwal sie fasolka!
Bernadko-myslami jestem z Toba kochanie! Daj znac jak poszla operacja i ja sie czuje mama? trzymaj sie dzielnie!
Kingus-slicznie wygladasz, masz piekny brzusio i Kinia Ci sluzy....a do tego jeszcze masz fajne firany:-)
Nie wiem co masz na mysli Zajaczku....ale tym razem zniknelam...nie mowialam 5 razy "pa., pa"
Jak sie masz kochanie dzisiaj?
Eve-przytulam ze @ przylazla...a to @iszon wielki wstretny.... trzymaj sie!
Marzenixx-super, ze sie udalo pofikac z mezusiem...a tak sie niepoilas...widzisz, niepotrzebnie! Bedzie dobrze i na pewno klopoty mina szybko!
Cześć dziewczyny, pamiętacie mnie ? dawno mnie tu nie było, ostatnim razem chyba przez ślubem, czyli przed 25 kwietnia.
Ewelaa - pamietamy, pamietamy! wszystkiego Najlepszego na nowej drodze zycia kochanie dla Waszej trojeczki!!!!
. Miałam iść na siłownie ale zrezygnowałam bo teraz za siłownie mi płacą
:-)
:-)Niuniu-laczysz wiec teraz przyjemne z pozytecznym
Hanka-dzieki za te kabarety-suuuper! ja uwielbiam tak Adamow z kkowa jak i kab. moralnego niepokoju ...zajebisci!
uwazaj na karoczi!!!! tak po naszemu:-)
dzisiaj złożyłam pracę magisterską i dokumenty do dziekanatu, jeszcze dwa tygodnie i bede magistrem..
..
Olu-gratuluje...teraz juz z gorki i dyplom w kieszeni! powodzenia!
I tez w nie najlepszym humorze probuje zmienic prace ...
Kropeczko buziak dla Ciebie olbrzymi :-):-):-). Ciesze sie ze maz przylatuje juz w sobote.
.
mari-dziekuje kochanie:-) Ja tez sie ciesze jak glupia
A czego szukasz konkretnie? tzn.jakiej pracy...?
A ja jestem po usunieciu szwow i po wnikliwej analizie obu kolanek...wiesci nienajlepsze, ale mam juz dosc i nie napisze nic na ten temat.
na zabicie smutkow polecam-czytam teraz-M. Szwaja "Zapiski stanu powaznego"...fana i lekka lekturka:-) PS bohaterka jest w ciazy;-)