reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
no własnie evuniu pusto tu jak nigdy! ja chyba zczne obiad robic z nudów bo przeciez uczyc mi sie nie chce....:baffled:
Dobry pomysł Marzenko, a co dobrego dzisiaj zrobisz?
ja wlasnie skonczylam sprzatanie chaty...zostalo mi prasowanie i robienie obiadu..ale to pozniej...teraz jestem na BB na kawce :)
O to ja tez się przyłącze :tak:

Mialam zmyć ściany u Pauluty w pokoju a tu sie okazuje,ze Paweł zostawił pedzle u dziadków i dupa blada, siedze i sie nudzę :wściekła/y::-(

Dobry pomysł Marzenko, a co dobrego dzisiaj zrobisz?
dzisiaj chyba zrobie zywkłego schabowego czyli to co moj małż lubi najbardziej:tak:

dziewczyny! ktora ma konto na ferlity friend? niech mi powie gdzie mam tam znalesc zeby wpisac ile trwa moj cykl bo zaraz sie wsciekne!!:wściekła/y:
mialam wczesniej tam ale zapomnialam juz co i jak! a ze kupilam sobie termoter lektroniczny postanowilam mierzyc tempke znowu, ciul ztym ze od srodka cyklu hehe ale zobaczymy....

reklama
Witajcie Kobietki

Loree nie wiem jak pozostale dziewczyny ale ja nawet przez moment nie poczulam sie zle z tym ze udalo Ci sie za pierwszym razem. Mnie takie historie jak Twoja podnosza na duchu i wierze w to ze szybko bede miala fasolke. Wydaje mi sie wrecz ze po takim zastoju na forum tzn braku fasolek wczoraj taka nadzieja wkroczyla. Jeszcze raz Ci szczerze gratuluje.

Dziękuję. Ja od początku mówiłam,że jestem przeciwniczką testów owu i mierzenia tempki, bo to nakręca mocno. Widzę jak dziewczyny po zmierzeniu tempki gwałcą na siłę swoich mężów. Dla mnie to nie metoda i wiem to z własnego doświadczenia- z poprzedniej ciąży. Ale każdy ma swój rozum i robi po swojemu. Ja jestem dowodem na to ,że da się zajść w ciążę nawet jak sex jest raz w miesiącu.
Życzę wszystkim takich krótkich staranek.

Andzia , Loree spóźnione STO LAT !!!

Gosiu wnętrzności Ci się przygotowują na rozrost dzidzi-nie przejmuj się lekkimi pobolewaniami.
Gorzej jeśli Cię boli coś nad spojeniem łonowym (tak mówił lekarz), a jak gdzieś po bokach to-to jest całkiem normnalne.

Dziękuję. Ja się nie przyznałam do urodzin, więc nie mogłyście mi wcześniej składać życzeń.
Co do bóli , zgadzam się. Po bokach są nie groźne.

Ja tez chce byc TAKĄ staraczka ;-);-);-):tak::tak::tak::-D:-D:-D

Loree to my coś "wspólnego" :tak::-D;-)
ślub brałysmy w tym samym dniu :tak:
starsze dzieciaki mamy z tego samego roku :tak:
a jak dobrze mi pójdzie to i młodsze też ten sam rocznik bedą :tak:

Szkoda,ze jeszcze my z tego samego roku nie jesteśmy ;-)[/FONT

Oj tak,tak obyśmy nie przytyły tyle co ostatnio :-D:tak:;-)
a suwaczek pokazuje Ci tygodnie od pierwszego dnia ostatniej @

Faktycznie podobieństw jest sporo. Musisz się starać z fasolką,żeby mnie dogonić. :tak:
Życzę aby poszło Ci tak szybko jak u mnie. Co dowagi - teraz będę ją mocno kontrolować, bo ważę 5 kg więcej niż przed pierwszą ciążą. Ale Tobie gratuluję,że juz tyle zrzuciłaś.
Wiem jak liczony jest suwaczek, ale dziewczyny pisały o tym,że zagnieżdżanie jest tydzień po owulacji ( mniej więcej) , więc to wychodzi około 20 dc. Jeśli mówimy o cyklach 28d. No ale nieważne kilka dni w tą czy drugą stronę.

Do góry