reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Marzenix mnie się udało od razu, Patrysi też i Kroptusi. Nie kojarzę,żeby którejś z dziewczyn ,które mierzą tempke wyszło za pierwszym razem. Moze tak było, nie wiem. Ja oceniam po sobie.Z pierwszą ciąży nie było łatwo.
Najważniejszy luz a jak czytam,że tempka skoczyła i trzeba koniecznie zgwałcić męża to nie widzę w tym luzu.
Ale dla mnie ten temat juz jest zamknięty. Każdy zrobi po swojemu.

reklama
kochana uzupelniasz kolejne dni klikajac normalnie na date w kalendarzu i on automatycznie wydluza cykl (przynjmniej ja tak robie.. nie mam na kolejny dzien miejsca to klikam na dzisiejszy dzien w kalendarzu nad wykresem wpisuje co ma byc i save i juz..
o to dziekuje , w takim razie nie zaprzątam sobie tym głowy juz :-)
Ale dla mnie ten temat juz jest zamknięty. Każdy zrobi po swojemu.
temat jest tak obszerny ze nie ma co tu dyskutowac o tym bo ja mam zupelnie inne zdanie na ten temat ale tak jak mówisz kazdy robi po swojemu :tak: i kazdy na wlasnym przykladzie sie uczy:tak:

to moze i ja wtrace swoje 3 gr ;-)
mierze temp od 4 cykli ten bylby 5 i postanowilam ze bede mierzyla tylko w okresie plodnym do skoku tak mniej wiecej do 2 temp wyzszej ze wzgledu na to ze u mnie owu moze być róznie.... a potem odkladam termometr do szuflady faktem jest to ze najbardziej mnie stresuje faza lutealna i myslenie spadnie czy nie ... :dry::sorry2:

Siemacie Lachony

Ja dopiero wstałam i jakbym nie musiała wstawać to bym tyłeczka nie ruszyła z łóżeczka.
Zaraz jade do mamy bo plan napięty ale wpadnełam se sie przywitać.

WITAM SIE

Witam Was!!
Ja dzisiaj od rana sprzątam mieszkanko i niestety jeszcze połowa mi została, masakra, ale trzeba skończyć to co się zaczęło... Na szczęście @ nadal brak i objawów też, no jedynie mam bardzo wrażliwe sutki...

Kinguś super wyglądasz:-)

Loree - a jak ty się wogóle czujesz?? Jakieś objawy??

A ja tam pierdole wszystkie fazy - no chyba że alkoholowe to nie.
W dupie chciałam napisać że mam termometr no ale zdeka ciulowo to brzmi - więc wale termometr.
Łykam LEKARSTWA dla świętego spokoju, żeby mnie się jakie torbiele nie dowaliły.

A sex........ To jak Pregnyl embargo i trudno go dostać.

to moze i ja wtrace swoje 3 gr ;-)
mierze temp od 4 cykli ten bylby 5 i postanowilam ze bede mierzyla tylko w okresie plodnym do skoku tak mniej wiecej do 2 temp wyzszej ze wzgledu na to ze u mnie owu moze być róznie.... a potem odkladam termometr do szuflady faktem jest to ze najbardziej mnie stresuje faza lutealna i myslenie spadnie czy nie ... :dry::sorry2:
ja pamietam jak kiedys pisalas ze mierzysz tempke bo to ciekawe np co miesiac patrzec czy tempka jest ta samo , jak sie zmienia itp... wtedy tego nie rozumialam ale jak zaczelam to powiem ci ze teeaz sama jestem ciekawa czy sie pokrywa sprzed miesiaca itd.... i mierze dla wlasnej przyjemnosci tzn zaczne znowu mierzyc hihi:-)
Siemacie Lachony

Ja dopiero wstałam i jakbym nie musiała wstawać to bym tyłeczka nie ruszyła z łóżeczka.
Zaraz jade do mamy bo plan napięty ale wpadnełam se sie przywitać.

WITAM SIE
o masz! przylazło już!

A ja tam pierdole wszystkie fazy - no chyba że alkoholowe to nie.
W dupie chciałam napisać że mam termometr no ale zdeka ciulowo to brzmi - więc wale termometr.
Łykam LEKARSTWA dla świętego spokoju, żeby mnie się jakie torbiele nie dowaliły.

A sex........ To jak Pregnyl embargo i trudno go dostać.
hahahahahahha:-D:-D:-D:-D:-D

Hej!
AndziaS-najlepsze zyczenia imieninowo-rocznicowe!!!! Spelnienia marzen i samych pieknych chwil!

Loree-spoznione ale szczere zyczonka urodzinowe...cos sie nie przyznala, ze taka wielka uroczystosc??? 30 to przeciez powazna sprawa! Najlepszego!!!

Wikulaa-sliczna sukienka i powiem jeszcze jedno....dlaczego Ty nie testujesz? Rzuc zelazkiem, siknij testa i chwal sie fasolka!

Bernadko-myslami jestem z Toba kochanie! Daj znac jak poszla operacja i ja sie czuje mama? trzymaj sie dzielnie!

Kingus-slicznie wygladasz, masz piekny brzusio i Kinia Ci sluzy....a do tego jeszcze masz fajne firany:-)

;-)

:-D:-D:-D:-D:-D Nie skomentuje tego Kropeczko, widzę Cię:-)

Nie wiem co masz na mysli Zajaczku....ale tym razem zniknelam...nie mowialam 5 razy "pa., pa"
Jak sie masz kochanie dzisiaj?

Eve-przytulam ze @ przylazla...a to @iszon wielki wstretny.... trzymaj sie!

Marzenixx-super, ze sie udalo pofikac z mezusiem...a tak sie niepoilas...widzisz, niepotrzebnie! Bedzie dobrze i na pewno klopoty mina szybko!

Cześć dziewczyny, pamiętacie mnie ? dawno mnie tu nie było, ostatnim razem chyba przez ślubem, czyli przed 25 kwietnia.

Ewelaa - pamietamy, pamietamy! wszystkiego Najlepszego na nowej drodze zycia kochanie dla Waszej trojeczki!!!!

. Miałam iść na siłownie ale zrezygnowałam bo teraz za siłownie mi płacą:-D

:-):-D:-)Niuniu-laczysz wiec teraz przyjemne z pozytecznym:tak:

Hanka-dzieki za te kabarety-suuuper! ja uwielbiam tak Adamow z kkowa jak i kab. moralnego niepokoju ...zajebisci!
uwazaj na karoczi!!!! tak po naszemu:-)

dzisiaj złożyłam pracę magisterską i dokumenty do dziekanatu, jeszcze dwa tygodnie i bede magistrem..
..​

Olu-gratuluje...teraz juz z gorki i dyplom w kieszeni! powodzenia!

I tez w nie najlepszym humorze probuje zmienic prace ...
Kropeczko buziak dla Ciebie olbrzymi :-):-):-). Ciesze sie ze maz przylatuje juz w sobote.
.​

mari-dziekuje kochanie:-) Ja tez sie ciesze jak glupia:-D
A czego szukasz konkretnie? tzn.jakiej pracy...?​

A ja jestem po usunieciu szwow i po wnikliwej analizie obu kolanek...wiesci nienajlepsze, ale mam juz dosc i nie napisze nic na ten temat.
na zabicie smutkow polecam-czytam teraz-M. Szwaja "Zapiski stanu powaznego"...fana i lekka lekturka:-) PS bohaterka jest w ciazy;-)​

reklama
Do góry