reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Póki co nigdzie się nie wybieram.;-)
Wiecie- strasznie się cieszę że mi się udało, ale jestem bardzo zaskoczona,że tak szybko. Chyba jeszcze to do mnie nie dociera.
Nie pisałam Wam, ale wyjazd do Turcji był prezentem na moje 30 urodziny. I na wyjeździe miałam dostać @, więc byłam załamana. A @ w tym cylku przyszła o 4 dni wcześniej i w związku z tym w Turcji już jej nie było . No i stąd fasolka. Wszystko się poukładało, chyba tak miało być.
czyli tak miało być:-)
Hello Andzia:-)

Andzia - wszystkiego najlepszego kochanie !!!!!!!!!!!!!

dzięki Dziewczyny:-)

OluPM - dobrze, ze jesteś ale moje przesądy sie sprawdziły - reszta uciekła:tak: buzik dla Ciebie:-)

reklama
Jadźki powoli się żegnam bo męda kroczy do lepianki
ale
na odchodne (wiem zaraz po łbie dostane)
Ja tam lubie ja się ludziska cieszą jak głupki do sera więc prezent
bo cholera wie kiedy się pojawię

[video=youtube;HyoQyLouGxw]http://www.youtube.com/watch?v=HyoQyLouGxw&feature=related[/video]

Dobranoc Andzia!

Loree - skoro Ty miałaś urodzinki to dla Ciebie spóźnione, ale szczere i najlepsze życzenia - STO LAT

Ostatnie kilkla dni miałam strasznie zalatane i moja chałupka normalnie zarosła, więc dzisiaj zaczełam od prasowania i po dwóch godzinach tej okropnej czynności okazało się, że wyprasowałam dopiero połowę... Reszta została mi na jutro + wysprzątanie całej chałupki, a trochę metrów mam, także pracowity dzień przede mną, ale będę do was zaglądać:-)

Witajcie Piękne Panie :tak:

W ogóle to czuję się owulacyjnie... piekielny ból jajników... na teście owu blada druga kreska... ale czóż to jeżeli wszystko może na owu wskazywać a jej nie ma :confused2::confused2::confused2::confused2:

Idę w czwartek do gina to mi powie czy pękły pęcherzyki... no i jakie są rokowania dla mnie....

Pozdrawiam Dziewuszki :-D

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki...

Ja juz nie wiem co mam myslec.... Dzisiaj rano tempka 36.6C..... :confused2: Moze to dlatego, ze spalam przy otwartym balkonie i tylko pod kocykiem i bylo mi zimno..... a moze nie, moze po prostu owu nie bylo? :-( Jak sie troche dogrzalam pod kolderka to termometr wskazal 36.7C... No nic, dzisiaj wieczorem wezme luteine, jutro rano jeszcze nie bedzie widac jej skutkow, wiec zobacze co z jutrzejsza tempka...

Mam dzisiaj egzamin, wiec musze sie uczyc. A jutro ide do gin... Musze sie zapisac na badania i do endokrynologa... eh czy nam sie po prostu nie moze udac 'naturalnie'?...

reklama
Do góry