reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
nacytowałam ale nadrobiłam czytanie teraz tylko odpiszę i pewnie będzie już zbyt późno i wszystkie uciekną:no:
Kochanie, doskonale Cie rozumiem. Lubie siedziec na BB, bo zawsze mozna z kims pogadac, jest mila atmosfera, ma sie wsparcie itd. :-D:tak:
ja też tak myślę, że jak komuś trudno się siedzi na BB bo się nakręca to niech odpusci na chwilkę - ale nie na zawsze - potem niech wraca :tak:
ja może w czwartek będe wiedziała co dzidzia ma między nogami:-)
Kasiu - napisz nam szybciutko jak już będziesz wiedziałą czy róż czy też inny kolor;-)

Lilu - Ty to się masz z tymi cyklami - buziak dla Ciebie i pozdrowienia dla Taty:tak:
zmieniłaś avatarek;-)
Tak to będzie połówkowe USG, nie widac co prawda tego po moim brzuchu ze doszłam już do 21 tygodnia:-) ale naprawdę ktoś mi się w brzuchu rusza:-)
ale Ci zazdroszczę tych ruchów - a co do brzuszka - jeszcze urośnie:tak:
Dzieki kochanie...jakos sie wszystko nalozylo na siebie, ta tesknota, choroba, niemoc taka i jeszcze pogoda....
Ake maz zmienil termin przylotu i bedzie juz w sobote:-)
Kropeczko kochana - musisz to przetrwać - dzielna jesteś to dasz radę:tak:
a szybszy przylot M tylko pomoże;-)
hej hej
dzis dalyscie czadu ze stronami od rana:-)
nie tylko z rana - tyle stron jak za "starych dobrych czasów":szok::tak:
a co do M - ja wiem, że to nie jest pocieszenie - ale oni też musza odpocząć - na pewno też czuje się winny:-(
A historia...wole wogole tego nie pamietac...
:szok::szok::szok: straszne:szok::szok::szok:
Na mnie takie historie działają na maksa...
Jak libicie się bać to sobie to poczytajcie:
Wypędzam szatana w imię Chrystusa- Onet.pl - Wiadomości -15.06.2009
jest taka jednostka medyczna w psychopatologii - "trans i opętanie":tak:
Odezwij się po wizycie.
Czuje się dobrze. Wczoraj mi trochę nogi spuchły w pracy ale to pewnie dlatego, że strasznie gorąco było.
Jutro wstawiam zdjęcie brzusia z 23 tc
Kochana - mykaj na L4 i jedz serniczki z truskawkami a nie w pracy nogi męczysz:tak:
Czekamy na zdjęcie;-)

Badaicka - super będzie pokój - a tak a propos to co Paulinka wkłada sobie na głowę na zdjęciach:szok:
no i co to za kokietowanie z tym wielorybem - ja widziałąm Twoje zdjecia i nie potwierdzam:wściekła/y:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dla Kropeczki, bo się mocno domaga i dla wszystkich pozostałych chętnych- same świeżynki!:-D
Ja się nie domagam ale też łapię - dzięki:tak:
mego chłopa nie trzeba zmuszac.. on bardzo chetny.. nawet 3 razy dziennie:) :-D
rozwazam zmieknac na miesiac odstresowac sie.. moze jakos to pomoze..
:-D:-D:-D:-):-):-):-D:-D:-D
Cześć dziewczyny, pamiętacie mnie ?
Witaj - ja pamiętam - dawaj zdjęcia brzuszka:tak:
Zdrówka życzę na pozostałe tygodnie:-)
Cześć wszystkim!!
mam do Was wielką prośbę 3majcie jutro kciuki i módlcie sie razem ze mną za powodzenie operacji mojej mamy!!
Bernardko - kciuki zaciśnięte - będę się modlić za Twoją Mamę - musi być dobrze:tak:
A ze mną nie wiem co jest... żadnych objawów nie mam, strasznie boję się zrobić testu, ale też nie moge przestać o tym myśleć, ale postanowiłam sobie, że z ewentualnym testowaniem poczekam do piątku...[/CENTER]
Wikulaa - czekaj cierpliwie - to juz nie daleko do piątku - trzymam kciuki:tak:
Sukienka super - bardzo ładnie wyglądałąś:-)
Co sądzicie o przypadku 4 testy pozyt. a beta 2< ... próbuje pomóc dziewczynie w innym forum ale dziwne nie może błąd laboratorium?!
Może niech powtórzy betę - to może być błąd:tak:
alkoholiczki same na bb
potwierdzam - w środku tygodnia pić:tak:
witam się...
dzisiaj złożyłam pracę magisterską i dokumenty do dziekanatu, jeszcze dwa tygodnie i bede magistrem..
i nie wiem co wiecej napisac...nie w nastroju jestem jakos..chyba ta dieta mnie troche osłabia..
Olu - gratulacje za prackę - dbaj o siebie:tak:
hej chlejuski moge dolaczyc do Waszego alkoholowego grona? niesety nie umiem wstawiac zalacznikow,ale mam na mysli fajnego drina...mniam mniam..
Romeczko - super plan - niech się spełni:tak:
a ja też nie wiem co z Julitką - ale w ciąży nie byłą jak znikała z BB:no:

Kroptusiu - 110 cm - to pzrecież jak modelka;-)
Kacperek ma za to wygodnie:-)

Agniesiak, Nektarynko, OluPM, Mari - dzięki za życzonka

A tam od razu nimfomanka!!!!
Sexoholiczka może albo niewydymka nie z własnego wyboru to się zgodzę.
Co ty mnie na minę chcesz wpędzić - z własnym chłopem sex - OCIPIAŁAŚ
Jadźka mój wraca wczoraj z roboty i do mnie @ ci się skończyła??? A ja że jeszcze nie - na to on - no musimy się pobzykać w tym miesiącu bo w lipcu większość idzie na urlop i on będzie cały czas pracował.
A ja do niego czy ja ci wyglądam na jakąś zafajdaną baterię, że mnie naładujesz a ja będę w lipcu na awaryjnym lecieć??????
Nastąpił brak odpowiedzi.
:szok::szok::szok: rozwaliłąś mnie na łopatki tym postem:-D:-D:-D

a nawet jak sie pojawi to spróbuj tylko nas zostawic!!!!!!!!!

Póki co nigdzie się nie wybieram.;-)
Wiecie- strasznie się cieszę że mi się udało, ale jestem bardzo zaskoczona,że tak szybko. Chyba jeszcze to do mnie nie dociera.
Nie pisałam Wam, ale wyjazd do Turcji był prezentem na moje 30 urodziny. I na wyjeździe miałam dostać @, więc byłam załamana. A @ w tym cylku przyszła o 4 dni wcześniej i w związku z tym w Turcji już jej nie było . No i stąd fasolka. Wszystko się poukładało, chyba tak miało być.

Uciekam kochane, bo dziś dzień pełen emocji. Trochę żałuję, bo nawet Hanka nas zaszczyciła swoją obecnością- co się ostatnio rzadko zdarza. Ale padam na twarz.

Hanka
tekst o wstecznym - szacun wielki za takie teksty:-D

Dobranoc

I znowu nastukaly 20 ponad stron watiatki i to o czym?? Najpierw o duchach az sie tak zestrachaly, ze napic sie musialy a w takzwanym miedzyczasie to pozalily sie na chlopow, za za czesto czy za zadko... ale przeczytalam choc juz ledwo patrze na oczki...
Cześć wszystkim!!
mam do Was wielką prośbę 3majcie jutro kciuki i módlcie sie razem ze mną za powodzenie operacji mojej mamy!!
no oczywiscie, ze bede trzymac kciuki - nie martw sie - na pewno bedzie wszystko tak jak trzeba...
Ze mnie to jest ( jak to mówi Hanka) staraczka jak z koziej dupy trąbka:-) ale choc bym chciała odejść to nie mam gdzie, bo jeszcze nie ma podforum luty 2010:-D:-D:-D:-D:-D
jest watek i ja juz tam popisuje czasami - moze nas potem przeniosa na pod forum??

Andzia - wszystkiego najlepszego kochanie !!!!!!!!!!!!!

A ja - no coz z objawow to spanie, spanie, spanie. Troche mi zapachy sie uaktywniaja - dzis mi zupa pomidorowa smierdziala a byla taka jak zawsze...
teraz mnie mdli i mimo ze nie jestem glodna to chce mi sie jesc.
I cale popoludnie mam wrazenie, ze mi cos brzuch rozpycha od srodka ale to chyba dobry znak...

reklama
Andzia rocznicę obchodzi i imieniny ma???. I tak biesiadnikom nic nie stawia. Czyżby świat oszalał?????? Tradycji się nie pielęgnuje?????????

Wszystkiego naaaaaaaaajlepszego z okazji imienin i jak równiez rocznicy,duuuuzo zdrówka,szczescia i usmiechu na buzce:tak::-);-)

Andzia Jastrzębski jest ok i wiele kobiet do niego chodzi, bo on pomógł zajść w ciążę wielu parom z problemami.
Ja jeszcze nie wiem czy będę do niego chodzić. Każda pacjentka siedzi w gabinecie 20 minut. Ja dziś byłam 5 w kolejce a poprzednio 7. Przeraża mnie to. Póki co mam robić badania a potem podejmę decyzję.
Plamieniami kazał się nie martwić, skoro wyniki są ok. I na pewno teraz hormony szaleją, więc nie ma co ich znowu badać.

Andziu sto lat z okazji imienin!

Dzięki Dziewczyny:-)

Ja już się poprawiam i flaszeczkę stawiam;-)

Do góry