reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Andzia rocznicę obchodzi i imieniny ma???. I tak biesiadnikom nic nie stawia. Czyżby świat oszalał?????? Tradycji się nie pielęgnuje?????????

[video=youtube;BV__iEqGLVc]http://www.youtube.com/watch?v=BV__iEqGLVc[/video]

witam sie wieczorkowo:-)
humorek lepszy.. winko popijam takze zdróweczko wasze kochane ale widze ze wy tez tu dzis z impreezka dajecie!:laugh2:
czekam na małża bo cos czuje ze jeszcze moje jaeczko sie szweda tu i tam:-D

Witam się we wtorek:-)
Ja dzis późno zaglądam bo wcześniej nie chodziło mi BB - czy Wam też nie działało - tylko ta strona sie nie wyświetlała chociaż net chodził:szok:

A potem byliśmy z M na obiadku bo mamy dziś 2 rocznicę ślubu i ja mam imieninki:tak:

Wszystkiego naaaaaaaaajlepszego z okazji imienin i jak równiez rocznicy,duuuuzo zdrówka,szczescia i usmiechu na buzce:tak::-);-)

Witam wieczorkiem.
Kroptusia, Andzia, Hanka dzięki!

Loree - wielkie gratulacje szczęściaro:-D

GRATULACJE!!!!
Strasznie się cieszę :-D:-D:-D

MOJE OGROMNE GRATULACJE:-D:-D:-D:-D:-D

Witam:happy:
LOREE SERDECZNE GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wspaniałe wiadomości- życzę spokojnych 8 miesięcy!
:-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D

Cześć wszystkim!!
mam do Was wielką prośbę 3majcie jutro kciuki i módlcie sie razem ze mną za powodzenie operacji mojej mamy!!

Loree wielkie gratulacje kochana!!

Trzymam kciuki za mamusię! Będzie dobrze!

Loree - ja od początku wierzyłam w owocność twojego urlopu:-D GRATULUJĘ

A ze mną nie wiem co jest... żadnych objawów nie mam, strasznie boję się zrobić testu, ale też nie moge przestać o tym myśleć, ale postanowiłam sobie, że z ewentualnym testowaniem poczekam do piątku...[/CENTER]

Ja bym zrobiła:tak: Ja też nie mam wielu objawów.

Moje najszczersze prosto z serca gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To dzisiaj 4 dziewczyna z forum z wątków na których siedzę która dowiedziała się o ciąży...eh..cieszę się waszym szczesciem ale troszki mi smutno ze mi sie nie udaje..Przepraszam jesli to egoistyczne...Nie w nastroju jestem..Nie bede wam humoru psula..

Buziaki i powodzenia

Ja wiem co czujesz, bo kiedyś przez to przechodziłąm. Tym bardziej,że Wy się tu staracie długo a ja jakbym wpadkę zaliczyła. Rozumiem,że to boli- naprawdę.

Kroptusiu- oby na wizycie okazało się, że wszystko u was dobrze!! A co do twojej wagi - 9kg - to chyba nie tak dużo??:-)

Ja przytyłam 20 kg w ciąży. Teraz nie będę tyle jeść.

GRATULACJE!!!!!!!:-D:-D:-D

Dziewczynki bardzo Wam wszystkim dziękuję!
Nie wiedziałam,że nas tu tyle jest!

Ja już po wizycie. Lekarz faktycznie się zdziwił i powiedział,że to jego pierwsza turecka beta:-)
Po zapaleniu nie ma śladu. Robił mi usg i coś tam było jakaś plamka, ale za wcześnie żeby potwierdzić ciążę. Mam przyjść za 2 tyg.
Andzia Jastrzębski jest ok i wiele kobiet do niego chodzi, bo on pomógł zajść w ciążę wielu parom z problemami.
Ja jeszcze nie wiem czy będę do niego chodzić. Każda pacjentka siedzi w gabinecie 20 minut. Ja dziś byłam 5 w kolejce a poprzednio 7. Przeraża mnie to. Póki co mam robić badania a potem podejmę decyzję.
Plamieniami kazał się nie martwić, skoro wyniki są ok. I na pewno teraz hormony szaleją, więc nie ma co ich znowu badać.

Andziu sto lat z okazji imienin!

Loree informuje cie wszem i wobec ze jak teraz jak zafasolkowalas i nas opuscisz, nas staraczki!! to przyjade do ciebie i wybije ci te glupie pomysly z glowy!!! Nie uciekaj od nas...

To dla niezaciążonych
Zaś mnie Zajec opierdzieli

[video=youtube;Sc2DHP02kMg]http://www.youtube.com/watch?v=Sc2DHP02kMg&feature=channel[/video]

reklama
Loree informuje cie wszem i wobec ze jak teraz jak zafasolkowalas i nas opuscisz, nas staraczki!! to przyjade do ciebie i wybije ci te glupie pomysly z glowy!!! Nie uciekaj od nas...

Ze mnie to jest ( jak to mówi Hanka) staraczka jak z koziej dupy trąbka:-) ale choc bym chciała odejść to nie mam gdzie, bo jeszcze nie ma podforum luty 2010:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry