reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
witam sie wieczorkowo:-)
humorek lepszy.. winko popijam takze zdróweczko wasze kochane ale widze ze wy tez tu dzis z impreezka dajecie!
czekam na małża bo cos czuje ze jeszcze moje jaeczko sie szweda tu i tam
humorek lepszy.. winko popijam takze zdróweczko wasze kochane ale widze ze wy tez tu dzis z impreezka dajecie!
czekam na małża bo cos czuje ze jeszcze moje jaeczko sie szweda tu i tam
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Witam się we wtorek:-)
Ja dzis późno zaglądam bo wcześniej nie chodziło mi BB - czy Wam też nie działało - tylko ta strona sie nie wyświetlała chociaż net chodził
A potem byliśmy z M na obiadku bo mamy dziś 2 rocznicę ślubu i ja mam imieninki
Wszystkiego naaaaaaaaajlepszego z okazji imienin i jak równiez rocznicy,duuuuzo zdrówka,szczescia i usmiechu na buzce:-);-)
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Andzia rocznicę obchodzi i imieniny ma???. I tak biesiadnikom nic nie stawia. Czyżby świat oszalał?????? Tradycji się nie pielęgnuje?????????
Normalnie zajebiste,usmiac sie mozna;-):-)
Loree
Fanka BB :)
Witam wieczorkiem.
Kroptusia, Andzia, Hanka dzięki!
Trzymam kciuki za mamusię! Będzie dobrze!
Ja bym zrobiła Ja też nie mam wielu objawów.
Ja wiem co czujesz, bo kiedyś przez to przechodziłąm. Tym bardziej,że Wy się tu staracie długo a ja jakbym wpadkę zaliczyła. Rozumiem,że to boli- naprawdę.
Ja przytyłam 20 kg w ciąży. Teraz nie będę tyle jeść.
Nie wiedziałam,że nas tu tyle jest!
Ja już po wizycie. Lekarz faktycznie się zdziwił i powiedział,że to jego pierwsza turecka beta:-)
Po zapaleniu nie ma śladu. Robił mi usg i coś tam było jakaś plamka, ale za wcześnie żeby potwierdzić ciążę. Mam przyjść za 2 tyg.
Andzia Jastrzębski jest ok i wiele kobiet do niego chodzi, bo on pomógł zajść w ciążę wielu parom z problemami.
Ja jeszcze nie wiem czy będę do niego chodzić. Każda pacjentka siedzi w gabinecie 20 minut. Ja dziś byłam 5 w kolejce a poprzednio 7. Przeraża mnie to. Póki co mam robić badania a potem podejmę decyzję.
Plamieniami kazał się nie martwić, skoro wyniki są ok. I na pewno teraz hormony szaleją, więc nie ma co ich znowu badać.
Andziu sto lat z okazji imienin!
Kroptusia, Andzia, Hanka dzięki!
Loree - wielkie gratulacje szczęściaro
GRATULACJE!!!!
Strasznie się cieszę
MOJE OGROMNE GRATULACJE
Witam
LOREE SERDECZNE GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wspaniałe wiadomości- życzę spokojnych 8 miesięcy! :-):-):-):-):-):-)
Cześć wszystkim!!
mam do Was wielką prośbę 3majcie jutro kciuki i módlcie sie razem ze mną za powodzenie operacji mojej mamy!!
Loree wielkie gratulacje kochana!!
Trzymam kciuki za mamusię! Będzie dobrze!
Loree - ja od początku wierzyłam w owocność twojego urlopu GRATULUJĘ
A ze mną nie wiem co jest... żadnych objawów nie mam, strasznie boję się zrobić testu, ale też nie moge przestać o tym myśleć, ale postanowiłam sobie, że z ewentualnym testowaniem poczekam do piątku...[/CENTER]
Ja bym zrobiła Ja też nie mam wielu objawów.
Moje najszczersze prosto z serca gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To dzisiaj 4 dziewczyna z forum z wątków na których siedzę która dowiedziała się o ciąży...eh..cieszę się waszym szczesciem ale troszki mi smutno ze mi sie nie udaje..Przepraszam jesli to egoistyczne...Nie w nastroju jestem..Nie bede wam humoru psula..
Buziaki i powodzenia
Ja wiem co czujesz, bo kiedyś przez to przechodziłąm. Tym bardziej,że Wy się tu staracie długo a ja jakbym wpadkę zaliczyła. Rozumiem,że to boli- naprawdę.
Kroptusiu- oby na wizycie okazało się, że wszystko u was dobrze!! A co do twojej wagi - 9kg - to chyba nie tak dużo??:-)
Ja przytyłam 20 kg w ciąży. Teraz nie będę tyle jeść.
Dziewczynki bardzo Wam wszystkim dziękuję!GRATULACJE!!!!!!!
Nie wiedziałam,że nas tu tyle jest!
Ja już po wizycie. Lekarz faktycznie się zdziwił i powiedział,że to jego pierwsza turecka beta:-)
Po zapaleniu nie ma śladu. Robił mi usg i coś tam było jakaś plamka, ale za wcześnie żeby potwierdzić ciążę. Mam przyjść za 2 tyg.
Andzia Jastrzębski jest ok i wiele kobiet do niego chodzi, bo on pomógł zajść w ciążę wielu parom z problemami.
Ja jeszcze nie wiem czy będę do niego chodzić. Każda pacjentka siedzi w gabinecie 20 minut. Ja dziś byłam 5 w kolejce a poprzednio 7. Przeraża mnie to. Póki co mam robić badania a potem podejmę decyzję.
Plamieniami kazał się nie martwić, skoro wyniki są ok. I na pewno teraz hormony szaleją, więc nie ma co ich znowu badać.
Andziu sto lat z okazji imienin!
reklama
Loree
Fanka BB :)
Loree informuje cie wszem i wobec ze jak teraz jak zafasolkowalas i nas opuscisz, nas staraczki!! to przyjade do ciebie i wybije ci te glupie pomysly z glowy!!! Nie uciekaj od nas...
Ze mnie to jest ( jak to mówi Hanka) staraczka jak z koziej dupy trąbka:-) ale choc bym chciała odejść to nie mam gdzie, bo jeszcze nie ma podforum luty 2010
Podziel się: