reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Andzia rocznicę obchodzi i imieniny ma???. I tak biesiadnikom nic nie stawia. Czyżby świat oszalał?????? Tradycji się nie pielęgnuje?????????

[video=youtube;BV__iEqGLVc]http://www.youtube.com/watch?v=BV__iEqGLVc[/video]

witam sie wieczorkowo:-)
humorek lepszy.. winko popijam takze zdróweczko wasze kochane ale widze ze wy tez tu dzis z impreezka dajecie!:laugh2:
czekam na małża bo cos czuje ze jeszcze moje jaeczko sie szweda tu i tam:-D

Witam się we wtorek:-)
Ja dzis późno zaglądam bo wcześniej nie chodziło mi BB - czy Wam też nie działało - tylko ta strona sie nie wyświetlała chociaż net chodził:szok:

A potem byliśmy z M na obiadku bo mamy dziś 2 rocznicę ślubu i ja mam imieninki:tak:

Wszystkiego naaaaaaaaajlepszego z okazji imienin i jak równiez rocznicy,duuuuzo zdrówka,szczescia i usmiechu na buzce:tak::-);-)

Witam wieczorkiem.
Kroptusia, Andzia, Hanka dzięki!

Loree - wielkie gratulacje szczęściaro:-D

GRATULACJE!!!!
Strasznie się cieszę :-D:-D:-D

MOJE OGROMNE GRATULACJE:-D:-D:-D:-D:-D

Witam:happy:
LOREE SERDECZNE GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wspaniałe wiadomości- życzę spokojnych 8 miesięcy!
:-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D

Cześć wszystkim!!
mam do Was wielką prośbę 3majcie jutro kciuki i módlcie sie razem ze mną za powodzenie operacji mojej mamy!!

Loree wielkie gratulacje kochana!!

Trzymam kciuki za mamusię! Będzie dobrze!

Loree - ja od początku wierzyłam w owocność twojego urlopu:-D GRATULUJĘ

A ze mną nie wiem co jest... żadnych objawów nie mam, strasznie boję się zrobić testu, ale też nie moge przestać o tym myśleć, ale postanowiłam sobie, że z ewentualnym testowaniem poczekam do piątku...[/CENTER]

Ja bym zrobiła:tak: Ja też nie mam wielu objawów.

Moje najszczersze prosto z serca gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To dzisiaj 4 dziewczyna z forum z wątków na których siedzę która dowiedziała się o ciąży...eh..cieszę się waszym szczesciem ale troszki mi smutno ze mi sie nie udaje..Przepraszam jesli to egoistyczne...Nie w nastroju jestem..Nie bede wam humoru psula..

Buziaki i powodzenia

Ja wiem co czujesz, bo kiedyś przez to przechodziłąm. Tym bardziej,że Wy się tu staracie długo a ja jakbym wpadkę zaliczyła. Rozumiem,że to boli- naprawdę.

Kroptusiu- oby na wizycie okazało się, że wszystko u was dobrze!! A co do twojej wagi - 9kg - to chyba nie tak dużo??:-)

Ja przytyłam 20 kg w ciąży. Teraz nie będę tyle jeść.

GRATULACJE!!!!!!!:-D:-D:-D

Dziewczynki bardzo Wam wszystkim dziękuję!
Nie wiedziałam,że nas tu tyle jest!

Ja już po wizycie. Lekarz faktycznie się zdziwił i powiedział,że to jego pierwsza turecka beta:-)
Po zapaleniu nie ma śladu. Robił mi usg i coś tam było jakaś plamka, ale za wcześnie żeby potwierdzić ciążę. Mam przyjść za 2 tyg.
Andzia Jastrzębski jest ok i wiele kobiet do niego chodzi, bo on pomógł zajść w ciążę wielu parom z problemami.
Ja jeszcze nie wiem czy będę do niego chodzić. Każda pacjentka siedzi w gabinecie 20 minut. Ja dziś byłam 5 w kolejce a poprzednio 7. Przeraża mnie to. Póki co mam robić badania a potem podejmę decyzję.
Plamieniami kazał się nie martwić, skoro wyniki są ok. I na pewno teraz hormony szaleją, więc nie ma co ich znowu badać.

Andziu sto lat z okazji imienin!

Loree informuje cie wszem i wobec ze jak teraz jak zafasolkowalas i nas opuscisz, nas staraczki!! to przyjade do ciebie i wybije ci te glupie pomysly z glowy!!! Nie uciekaj od nas...

To dla niezaciążonych
Zaś mnie Zajec opierdzieli

[video=youtube;Sc2DHP02kMg]http://www.youtube.com/watch?v=Sc2DHP02kMg&feature=channel[/video]

reklama
Loree informuje cie wszem i wobec ze jak teraz jak zafasolkowalas i nas opuscisz, nas staraczki!! to przyjade do ciebie i wybije ci te glupie pomysly z glowy!!! Nie uciekaj od nas...

Ze mnie to jest ( jak to mówi Hanka) staraczka jak z koziej dupy trąbka:-) ale choc bym chciała odejść to nie mam gdzie, bo jeszcze nie ma podforum luty 2010:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry