reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

bo to taka podswiadoma zazdrosc...ale zycze ci wszystkiego co najlepsze :) obys juz niedlugo chwalila nam sie jak kroptusia i kingus zdjeciami brzusia i fasolinki :)

I obym nie przytyła 20 kg jak poprzednio:szok::szok::szok:

Z innej bajki-pod suwaczkiem pisze,że w 4 tyg następuje zagnieżdżanie. A często tu na forum dziewczynki pisały że zagdzieżdżanie jest o wiele wcześniej. Ciekawe.

reklama

Z innej bajki-pod suwaczkiem pisze,że w 4 tyg następuje zagnieżdżanie. A często tu na forum dziewczynki pisały że zagdzieżdżanie jest o wiele wcześniej. Ciekawe.

Bo tu chyba jesli liczone od pierwszego dnia cyklu, w ktorym sie udalo zajsc. Przeciez test nie wykryje nie zagniezdzonej ciazy...
:eek: Aha i pewnie licza w suwaczku standardowo - cykl 28 dni.

czesc babeczki :sorry:
ja tak jak mowilam dzisiaj dostalam @ obudzila mnie wredna s..... o 4 rano! :wściekła/y: bol okropny wiec 1x ibupromik max se zapodalam zanim zaczelo dzialac to minelo troche udalo mi sie kimnąc to mnie mąż juz zaczal zagniac do pracy :no::no::no::no: nic mi sie nie chce!
Eve-a ty cos sie za miotla schowala...gadaj co u Ciebie!
a no tak jak widac powyzej! do dooopy ....:confused2:
Cześć wszystkim!!
mam do Was wielką prośbę 3majcie jutro kciuki i módlcie sie razem ze mną za powodzenie operacji mojej mamy!!
kciuki sciskam az kostki bieleja! :sorry:
dzisiaj to mam jakies npady glodu i lenistwa - jem i leżę. Ale to pewnie dziecko chce jeść a nie ja jestem łakoma :-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-):-):-) tak se to tlumacz!:-D
A potem byliśmy z M na obiadku bo mamy dziś 2 rocznicę ślubu i ja mam imieninki:tak:
Eve - pamiętaj - nie ma @ jest nadzieja - pierwszy cykl staranek to moze Ci się poprzesuwało coś lekko ze stresu - poczekaj jeszcze :tak:
STO LAT!!!!!!!!! :-) i cudownych lat w małżeństwie! ;-)
no niestety nic mi sie nie poprzesuwalo @ przylazla jak zwykle dobrze ze o czasie ;-)
Ja juz nie wiem co mam myslec.... Dzisiaj rano tempka 36.6C..... :confused2: Moze to dlatego, ze spalam przy otwartym balkonie i tylko pod kocykiem i bylo mi zimno..... a moze nie, moze po prostu owu nie bylo? :-( Jak sie troche dogrzalam pod kolderka to termometr wskazal 36.7C... No nic, dzisiaj wieczorem wezme luteine, jutro rano jeszcze nie bedzie widac jej skutkow, wiec zobacze co z jutrzejsza tempka...
Mam dzisiaj egzamin, wiec musze sie uczyc. A jutro ide do gin... Musze sie zapisac na badania i do endokrynologa... eh czy nam sie po prostu nie moze udac 'naturalnie'?...
oj to sie porobilo! sama nie wiem .... trzymam kciuki za egz! :sorry:
U mnie tez nie ma pytan, ale tez wiem, ze z pracy nie pytaja... u mnie to egzamin, a nie obrona, trzeba umiec wszysciusienko co sie robilo na studiach... masakra :eek:
witam w klubie! tez musze zaczac sie juz uczyc! :confused2:

Bo tu chyba jesli liczone od pierwszego dnia cyklu, w ktorym sie udalo zajsc. Przeciez test nie wykryje nie zagniezdzonej ciazy...
:eek: Aha i pewnie licza w suwaczku standardowo - cykl 28 dni.

W sumie to nieważne. Ja około tydzień po przytulankach czułam mocne bóle brzucha , więc pewnie coś tam się juz działo.

Olesia jeszcze na Majorce? Coś długo jej nie ma.
A Karola już jest po ślubie? Jakoś się nie odzywa.

Andzia kochanie ja wczoraj składałam Ci życzenia z okazji imienin. Przeoczyłam,że mieliście też rocznicę. Tak więc dziś to naprawiam i życzę wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.!
Ja mam jutro 4 rocznicę.;-)

czesc laseczki;-)
ja dzis wczesniej wstalam, bo ostatnio za dlugo spie a potem ciagle zmeczona chodze...
juz po sniadanku, zaraz sobie kawusie zrobie i za nauke trzeba sie wziąc...
tak wczoraj smęciłam a moj małz spisał sie wieczorkiem:tak: nie wiem czy jejeczko jeszcze bylo czy juz nie ale i tak było super...:rofl2:
buzioli for all na dobry dzień:rofl2::laugh2:

Ale jestem rozdrazniona, normalnie gdybym miala kogo to bym gryzla :wściekła/y: Nie wiem co sie ze mna dzieje, ale pewnie to ten caly stres sie na mnie odbija :wściekła/y: Probuje sie uczyc, nie mam juz cierpliwosci do tego wszystkiego :wściekła/y: no i zapisalam sie na dwa usg - kurna najblizsze terminy w lipcu!! :wściekła/y: i wez tu czlowieku porob sprawnie wszystkie badania :wściekła/y: w tym tempie przyszly cykl tez na bank bedzie stracony :wściekła/y: mam tego wszystkiego dosc, chce wyjechac, oderwac sie od tego wszystkiego i najlepiej juz nigdy nie wracac :no: ryczec mi sie chce, mam dosc dosc dosc......

ojej Oleńko:-( wiem co czujesz... tez mam tak czasami.... mam taka ochote wyjechac daleko z dala od tego wszytskiego i zacząć wszystko od nowa, bez stresu i wogole....
takie niesprawiedliwe jest to życie, że naprawde czasami tylko sie załamać....
przytulam...

Ojoj Eve bardzo mi przykro.
Na nic moje przeczucia, myslałam, że Tobie się uda w pierwszym cyklu starań.
No ale to przecież dopiero pierwszy cykl :-)
Trzeba dalej walczyć :-)

Andzia , Loree spóźnione STO LAT !!!

Gosiu wnętrzności Ci się przygotowują na rozrost dzidzi-nie przejmuj się lekkimi pobolewaniami.
Gorzej jeśli Cię boli coś nad spojeniem łonowym (tak mówił lekarz), a jak gdzieś po bokach to-to jest całkiem normnalne.

Ostatnia edycja:
reklama

A potem byliśmy z M na obiadku bo mamy dziś 2 rocznicę ślubu i ja mam imieninki:tak:

Wszystkiego najlepszego

I co masz te kłaki????

A mam,mam ale ni jak nie moge wstawić tu fotki :-( bo swój aparat pozyczyłam siostrze,a tel z aparatem ma małż a jest w pracy :-(

O i widze kto prowodor anarchii.

.
Ta od razu prowodyr:baffled:;-)
Melduje tez że dupsko młodej wyleczone,wyniki moczyku idealne :tak:

Ze mnie to jest ( jak to mówi Hanka) staraczka jak z koziej dupy trąbka:-) ale choc bym chciała odejść to nie mam gdzie, bo jeszcze nie ma podforum luty 2010:-D:-D:-D:-D:-D
Ja tez chce byc TAKĄ staraczka ;-);-);-):tak::tak::tak::-D:-D:-D

Badaicka - super będzie pokój - a tak a propos to co Paulinka wkłada sobie na głowę na zdjęciach:szok:
no i co to za kokietowanie z tym wielorybem - ja widziałąm Twoje zdjecia i nie potwierdzam:wściekła/y:
Paula na głowę wkładała sobie swoja starą czapeczke którą nosiła jak miała około roczku :-D
I jestem niestety wielorybem :-( 71 kg przy wzroście 168 to o wiele za duzo zawsze ważyłam 55-57 kg.
Mimo wszystko jestem z siebie troszkę zadowolona bo schudłam te 8 kg :happy2:

Póki co nigdzie się nie wybieram.;-)
Wiecie- strasznie się cieszę że mi się udało, ale jestem bardzo zaskoczona,że tak szybko. Chyba jeszcze to do mnie nie dociera.
Nie pisałam Wam, ale wyjazd do Turcji był prezentem na moje 30 urodziny. I na wyjeździe miałam dostać @, więc byłam załamana. A @ w tym cylku przyszła o 4 dni wcześniej i w związku z tym w Turcji już jej nie było . No i stąd fasolka. Wszystko się poukładało, chyba tak miało być.
Loree to my coś "wspólnego" :tak::-D;-)
ślub brałysmy w tym samym dniu :tak:
starsze dzieciaki mamy z tego samego roku :tak:
a jak dobrze mi pójdzie to i młodsze też ten sam rocznik bedą :tak:

Szkoda,ze jeszcze my z tego samego roku nie jesteśmy ;-)
Witajcie Piękne Panie :tak:

Byłam u endokrynologa.... wszystko wskazuje na gravesa-basedowa :wściekła/y:
Założyłam wątek na ten temat... może znajdą się staraczki z doświadczeniami z tą chorobą :sorry2:
Ale nie ma co się łamać! Trza iść do przodu :tak:

Pozdrawiam Dziewuszki :-D
Witaj,witaj :-)
No i to mi sie podoba mimo wszystko pozytywne nastawienie :tak::-D

Oj tak,tak obyśmy nie przytyły tyle co ostatnio :-D:tak:;-)
a suwaczek pokazuje Ci tygodnie od pierwszego dnia ostatniej @

czesc babeczki :sorry:
ja tak jak mowilam dzisiaj dostalam @ obudzila mnie wredna s..... o 4 rano! :wściekła/y: bol okropny wiec 1x ibupromik max se zapodalam zanim zaczelo dzialac to minelo troche udalo mi sie kimnąc to mnie mąż juz zaczal zagniac do pracy :no::no::no::no: nic mi sie nie chce!
Przytulam mocniutko

W sumie to nieważne. Ja około tydzień po przytulankach czułam mocne bóle brzucha , więc pewnie coś tam się juz działo.

Olesia jeszcze na Majorce? Coś długo jej nie ma.
A Karola już jest po ślubie? Jakoś się nie odzywa.
No własnie,własnie DZIEWCZYNY CO Z WAMI???

Ostatnia edycja:
Do góry