katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
Katarzynka
Jesli chodzi o prawo jazdy - posiadam je 14 lat i nie jest mi przydatne, bardzo nie lubie i boje się prowadzić samochód, brak mi orientacji w terenie i mam chyba spóźniony refleks.. wiem jednak, ze jak przyszła mama przyda mi sie ten papierek, mam postanowienie na wiosne wziąśc sobie kilka lekcji z instruktorem dla przypomnienia, może jeszcze coś ze mnie wyrosnie hihih
ja miałam taki zryw i wzięłam dwie jazdy z instruktorem niedawno..ale jakoś nie przypadła mi do gustu ta instruktorka, nie dawąła wskazówek, pisała smsy w trakcie mojej jazdy, jak uczyła mnie parkowac to zero wskazówek jak to robic (ja się uczyłam kiedyś tylko manewrów na placu). Mówiła ze jest ok..a ja się nie czuje pewnie. Boje sie jeździć.
Wiem ze prawko bardzo sie przydaje..ale jakos nie moge przełamac strachu, moze kiedyś..
Jesli chodzi o mnie to nadal nie mam @ zbliza sie juz jej termin, boli mnie dziś podbrzusze tak jakbym juz miała miec @ więc spodziewam sie jej lada moment
W następnym cyklu się uda, ale nic nie jest pewne na 100%, może nie przyjdzie jeszcze...
Wiesz ja podchodzę do testów owu trochę sceptycznie, fakt że obecnie ich nie używam. Ale co do samej owu to wiem że może tak być że przypuśćmy w ciągu całego roku czyli powiedzmy 12 cykli możesz mieć jeden bezowulacyjny co nie oznacza żadnej choroby. Ja jednak owu nie mam już prawdopodobnie od maja czerwca choć ostatnio od 2 miesięcy objawy w czasie owu mam ale śluzu brak lub bardzo znikoma ilość.
no ja je traktuje serio, zawsze mi się te kreski pokazywały i zazwyczaj było to mniej więcej 14 dni przed @ więc owulacja... Śluz teraz niby miałam, mało ale był... No pewnie tak jak mówisz był to test bezowulacyjny
a w ogóle to musze się odchudzic trochę bo przybyło mnie ostatnio prawie 3kg... MASAKRA. Zupełnie nie wiem jak się do tego zabrać. Już mi się nie chce odchduzac tak jak kiedyś (prawie całe życie byłam na diecie))))
eh może pójde na siłownie..jakis rowerek czy bieżnia..
dziś zjadłam tylko jogurt rano, kawe niesłodzoną ale pewnie później zgłodnieje i sie rzuce na jedzenie...
Ostatnia edycja: