katarzynka wydaje mi sie ze jestesmy tu narazie, gdyż Jarzębinka nie ma jeszcze instrukcji i nie wiadomo jak dokonywac tam wpisow(była w poprzednich postach o tym mowa, kolezanka miala dowiedziec sie co i jak, a teraz czekamy).Potem tam przejdziemy(osoby ktore mają zaproszenie)jednak nie stoi nic na przeszkodzie aby udzielac sie i na wątku obecnym.Więc nasze dyskusje będą odbywaly się w grupie utworzonej przez Jarzębinke na prosbe marzenixx(w naszym imieniu).
jesli jestem w błedzie to dziewczyny, uświadomcie mnie
Dziewczynki mi się wydaje, że postow i tak będzie duzo, bo dużo jest zainteresowanych i napewno będzie nas przybywac, wszak nie jestesmy "kolem zamkniętym".Żeby łatwiej byc na czasie, to jedynym sensownym wyjsciem jest to, aby w miarę mozliwosci zaglądac i ew. przymknąc oko na ilosci naprodukowanych postow.;-)
jesli jestem w błedzie to dziewczyny, uświadomcie mnie
Dziewczynki mi się wydaje, że postow i tak będzie duzo, bo dużo jest zainteresowanych i napewno będzie nas przybywac, wszak nie jestesmy "kolem zamkniętym".Żeby łatwiej byc na czasie, to jedynym sensownym wyjsciem jest to, aby w miarę mozliwosci zaglądac i ew. przymknąc oko na ilosci naprodukowanych postow.;-)
Ostatnia edycja: