asiucha-L
Fanka BB :)
Marzenixx ale ty tam jesteś zapisana!my tez jeszcze nie wiemy :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marzenixx ale ty tam jesteś zapisana!my tez jeszcze nie wiemy :-)
Marzenixx ale ty tam jesteś zapisana!
prawko robie ale cos mi nie wychodzi mam lekko opóźnioną spostrzegawczość i niestety to sie przekłada na jazde.... musze właśnie zapisac na egzamin....już 3 razy oblałam
Ja tez nie mogę zdac
zapraszam, zapraszam kobitki
prawo jazdy to dla mnie temat przykryrobie juz od 2005 roku...i jeszcze na egzamin sie nie zapisalamale teraz mam sporo czasu i to moje postanowieie na 2009 rokzobaczymy...
a ja prawko mam ale boję się jeździć i nie jeżdzę ..a mam od 2002 ...obciach, no nie?
no ja juz rok robie prawko ale teraz mam zamiar zdac bo trzeba miec kiedy sie dzidzius pojawi:-)
Hej
wróciłam od ginekologa. Zbadał mnie i powiedział że mam bardzo rozpulchnioną macicę i zasinioną. Że raczej nic nie czuje a jeżeli to ciąża to bardzo wczesna. Mam odczekać jeszcze do końca tygodnia i zrobić test krwi betaHCG. No chyba że do tego czasu @ sie pojawi...
pozdrawiam was wszystkie
lece do dziecka bo marudzi mi
buziaczki**
dziewczynki jestescie kochanie
olica- i kurcze widzisz nie moge sprawdzic twojej intuicji.. zycze i Tobie szybkiego zafasolkowania kochana
marzenixx- dziekuje kochanie ja tez pamietam jak wszytsko opisywalam jak szlam na operacje i jak to wszytsko bardzo przezywalam... ale warto bylo..takze dziewczyki nie poddawajcie sie
eve84- mozliwe ze jaki sportowiec hehe ruszal nozkami raczkami na chwilke nawet spokojny nie byl.. albo spokojna... co za urwisek...
w.kropeczka- niewazna plec choc tez slyszlam o takich przypadkach gdzie lekarze mowili chlipiec a wyskoczyla dziewczynka hehe a czuje sie nie najlepiej kaszel mnie dalej meczy,, jesli nie poprawi sie do czwartku to w czwartek ide do lekarza... po jakis syrop.. bo takie ciagle odkaslywanie tez chyba nie jest dobre dla malenstwa
bablyss- no raczej kochana w dzien matki napewno nie urodze bo bede miala cc.. wiec napewno wezma mnie wczesniej niz przewidywany termin porodu...mysle ze urodze w pierwszej polowe maja.. plec wlasnie nie dalo sie okreslic bo maluch sie tak ruszal... a ruchy poczulam pierwsze dokladnie 27 grudnia.. kapniecia fajne uczucie
romka- dziekuje bardzo
dla was dziewczynki swieze fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a ja wstawiam zdjatko malenstwa ale tak jak mowilam slabo widac.. praiktycznie nic,, widac tylko glowke i kregoslupa troche takze bardzo slabo ciezko wogole mozna bylo go uchwycic bo bardzo ruchliwe dzieciatko... zastanawiam sie nad usg 4D zeby jechac zrobic teraz... czytalam ze usg nie maja wplywu na zdrowie dzieciatka.. co sadzicie?? bardzo chcialabym takie usg zrobic ale kosztuje 200zl masakra,, ale bede miec malenstwo na plytce w postaci filmiku.. heheh zastanawiam sie narazie
witam ............
wiem,że wieki mnie tu nie było, ale serduszkowanie było w toku, świeta z rodzinką i dostałam o marzenixx zadanie do wykonania i melduje,że poczęści jest wykonane: WIĘC ZAMYKAM TEN WĄTEK
marzenixx prosiła mnie w sprawie utworzenia dla starczek wątku zamknietego, pisałam z admin, ale teraz jest na forum jakaś akcja i to by troszke trwało, więc wszystkim Wam wysłałam zaproszenie do grupy społecznościowej, która tez jest grupa zamkniętą, tylko dla zaproszonych, a wejdziecie do niej w pasku głównym
ustawienia/blogi/społeczności i dalej grupy społecznościowe i starczaki-przyjaciółki to jest właśnie nasza docelowa grupa
i proszę o wyrozumiałaość jeżeli którąś pominęłam w zaproszeniach ale i tak jest nas/was tutaj sporo, wiec ewentualnie proszę info na PM
jeszcze nie dokonca rozgryzłam jak tam sie pisze posty, ale mam nadzieje,że i to nam sie uda ...
WIĘC ZAPRASZAM ............................. STARACZKI-PRZYJACIÓŁKI