Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
Tak udało się to jak przechodzimy tam czy jak ?? to tu juz mamy nie pisac??Dziewczyny
Udalo nam sie z Jarzebinka robic wpisy...sa 2 posty w naszej grupie !!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak udało się to jak przechodzimy tam czy jak ?? to tu juz mamy nie pisac??Dziewczyny
Udalo nam sie z Jarzebinka robic wpisy...sa 2 posty w naszej grupie !!!!
To ja juz stad zmykamNo ja mysle ze tak......Zzeby to zrobic plynnie - przeniesmy sie "za jednym zamachem" i tam juz piszmy...
Ja mogę zostać tu :-) więc musimy coś postanowić kochane ??:-)a ja nie wiem czy to dobry pomysł... nie można tam cytowac wpisów(a to się przydaje). Moze po prostu zostaniemy tutaj, skoro do tej pory nas nie połączono...to moje zdanie..
To rzeczywiście trochę problem że nie można cytować:--(Ja mogę zostać tu :-) więc musimy coś postanowić kochane ??:-)
jest problem naprawde z tym cytowaniem :-( szybko idzie się pogubić :-(To rzeczywiście trochę problem że nie można cytować:--(
Czesc dziewczynki moje kochane. nie bylo mnie z Wami miesiac wiec pewnie wiele mnie ominelo ale mam nadzieje ze wybaczycie mi to
no ja mam film piekny naprawde, bo mielismy profesjonalne studio nagran-takie mini-3 operatorow...wiec film sie udał, ale fotki...nie bardzo:-(ja mam przepiekne zdjecia , za to film nam gosciu spartolil wzielam kochana nospe nawet dwie, ale nospa mi nigdy jakos specjalnie nie pomagala ... ale juz jest lepiej...
co dos tudiow to jestem na 3 roku naszczescie ostatanim studiuje socjologie i mam nadzieje ze sie w czerwcu obronie
wrzucialam kilka do albumu tez lubie zdjęcia:-) i z plenenru i ze slubu mam cudne tylko kamerzysta nawalil
....
W.KROPECZKO trzymamy kciuki za Twoja Mamusie!!!!!!!!!!!!!! nie przejmuj sie ta sprzeczka,puscily Wam nerwy to normalne w takiej sytuacji...pomimo tego i tak obydwie wiecie,ze bardzo sie kochacie..!!!!!!!!!!daj znac jak Twoje wyniki i co powiedzial lekarz!!!
No w Irlandii mrozno mrozno, ale w polsce zimniej jest
O-jak milo!!! Rowniez najlepsze noworoczne zyczenia dla Ciebie!!! Trzymajcie sie dzielnie we dwoje:-)Witam dziewczyny - pewnie część mnie nie pamięta
Wszystkiego najjjjjj w nowym roku 2009 a w szczególności tych dwóch kresek i szczęśliwych 9 miesięcy :-)
Hej
wróciłam od ginekologa. Zbadał mnie i powiedział że mam bardzo rozpulchnioną macicę i zasinioną. Że raczej nic nie czuje a jeżeli to ciąża to bardzo wczesna. Mam odczekać jeszcze do końca tygodnia i zrobić test krwi betaHCG. No chyba że do tego czasu @ sie pojawi...
pozdrawiam was wszystkie
lece do dziecka bo marudzi mi
buziaczki**
Witam wszystkie Panie w 2009 na pewno pieknym i szczesliwym roku
Nie jestem tu nowa, ale tez nie grzeje tu miejsca zbyt dlugo. Mam 27 lat, mieszkamy z Mezem w Anglii.
Pojawilam sie tu w grudniu, podczas naszych pierwszych spontanicznych staranek.;-) Wtedy nie wyszlo. Wytlumaczylam to sobie ostrym przeziebieniem i oslabieniem organizmu jakie dopadlo mnie zaraz po owulacji.
22.grudnia bylam u ginekologa, ktory podczas badania usg zauwazyl pecherzyk. Stwierdzil, ze owulacja nastapi za 2-3 dni. W tym czasie mielismy tez przytulanki. Teraz jestem w 27 dniu zazwyczaj 30 dniowego cyklu.Czuje sie ok. Przez kilka dni mialam obolale i powiekszone piersi. Dzis jest lepiej. Dwa dni temu zrobilam test- wyszedl negatywnie. Byc moze jednak zrobiony byl zbyt wczesnie.Nie wiem. Zobaczymy. Jesli sie udalo w tym cyklu, to bedzie to Bozonarodzeniowy Dzidzius.Jesli nie to mamy jeszcze duuuzo czasu, a staranka sa przeciez taaaaakie przyjemne.
Wszystkim Wam i kazdej z Osobna zycze Szczesliwego Nowego Roku , spelenienia marzen i duuuuzo milosci, bo przeciez ona najwazniejsza.
dziewczynki jestescie kochanie
olica- i kurcze widzisz nie moge sprawdzic twojej intuicji.. zycze i Tobie szybkiego zafasolkowania kochana
marzenixx- dziekuje kochanie ja tez pamietam jak wszytsko opisywalam jak szlam na operacje i jak to wszytsko bardzo przezywalam... ale warto bylo..takze dziewczyki nie poddawajcie sie
eve84- mozliwe ze jaki sportowiec hehe ruszal nozkami raczkami na chwilke nawet spokojny nie byl.. albo spokojna... co za urwisek...
w.kropeczka- niewazna plec choc tez slyszlam o takich przypadkach gdzie lekarze mowili chlipiec a wyskoczyla dziewczynka hehe a czuje sie nie najlepiej kaszel mnie dalej meczy,, jesli nie poprawi sie do czwartku to w czwartek ide do lekarza... po jakis syrop.. bo takie ciagle odkaslywanie tez chyba nie jest dobre dla malenstwa
bablyss- no raczej kochana w dzien matki napewno nie urodze bo bede miala cc.. wiec napewno wezma mnie wczesniej niz przewidywany termin porodu...mysle ze urodze w pierwszej polowe maja.. plec wlasnie nie dalo sie okreslic bo maluch sie tak ruszal... a ruchy poczulam pierwsze dokladnie 27 grudnia.. kapniecia fajne uczucie
romka- dziekuje bardzo
dla was dziewczynki swieze fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a ja wstawiam zdjatko malenstwa ale tak jak mowilam slabo widac.. praiktycznie nic,, widac tylko glowke i kregoslupa troche takze bardzo slabo ciezko wogole mozna bylo go uchwycic bo bardzo ruchliwe dzieciatko... zastanawiam sie nad usg 4D zeby jechac zrobic teraz... czytalam ze usg nie maja wplywu na zdrowie dzieciatka.. co sadzicie?? bardzo chcialabym takie usg zrobic ale kosztuje 200zl masakra,, ale bede miec malenstwo na plytce w postaci filmiku.. heheh zastanawiam sie narazie
Dzieki kochanie za wiesci...mam nadzieje ze dziewczyny czasem do nas zagladną:-)Kropeczko na pewno będą dobre wyniki, głowa do góry.
Co do dziewczyn to Imagination i Nenius były na mamuśkach, staraczkach, z tego co pamiętam to Imagination miała jakieś krwawienia ale już wszystko ok. A Katastrofy to bardzo dawno nie było.
.