katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
a ja prawko mam ale boję się jeździć i nie jeżdzę ..a mam od 2002 ...obciach, no nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dla Ciebie marzenixx;-)
Hej
wróciłam od ginekologa. Zbadał mnie i powiedział że mam bardzo rozpulchnioną macicę i zasinioną. Że raczej nic nie czuje a jeżeli to ciąża to bardzo wczesna. Mam odczekać jeszcze do końca tygodnia i zrobić test krwi betaHCG. No chyba że do tego czasu @ sie pojawi...
a dlaczego jest zasiniona...?nie znam sie dlatego pytam....No to pozostalo nam tylko czekac i tzrymac kciuki zeby okres nie przyszedl i zeby jednak okazalo sie,ze nosisz w sobie malenstwo!!!!!!!!!!dawaj znac co i jak!!!
Witam wszystkie Panie w 2009 na pewno pieknym i szczesliwym roku
Nie jestem tu nowa, ale tez nie grzeje tu miejsca zbyt dlugo. Mam 27 lat, mieszkamy z Mezem w Anglii.
Pojawilam sie tu w grudniu, podczas naszych pierwszych spontanicznych staranek.;-) Wtedy nie wyszlo. Wytlumaczylam to sobie ostrym przeziebieniem i oslabieniem organizmu jakie dopadlo mnie zaraz po owulacji.
22.grudnia bylam u ginekologa, ktory podczas badania usg zauwazyl pecherzyk. Stwierdzil, ze owulacja nastapi za 2-3 dni. W tym czasie mielismy tez przytulanki. Teraz jestem w 27 dniu zazwyczaj 30 dniowego cyklu.Czuje sie ok. Przez kilka dni mialam obolale i powiekszone piersi. Dzis jest lepiej. Dwa dni temu zrobilam test- wyszedl negatywnie. Byc moze jednak zrobiony byl zbyt wczesnie.Nie wiem. Zobaczymy. Jesli sie udalo w tym cyklu, to bedzie to Bozonarodzeniowy Dzidzius.Jesli nie to mamy jeszcze duuuzo czasu, a staranka sa przeciez taaaaakie przyjemne.
Wszystkim Wam i kazdej z Osobna zycze Szczesliwego Nowego Roku , spelenienia marzen i duuuuzo milosci, bo przeciez ona najwazniejsza.
dzieki za zyczonka,masz racje milosc jest najwazniejsza!!!!!!!!!!!!! dla Ciebie rowniez Szczesliwego Nowego Roku! tak jak piszesz byc moze test wykonalas zbyt szybko i za niedlugo sytuacja sie zmieni i zobaczesz dwie kreseczki!!!
dla was dziewczynki swieze fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a ja wstawiam zdjatko malenstwa ale tak jak mowilam slabo widac.. praiktycznie nic,, widac tylko glowke i kregoslupa troche takze bardzo slabo ciezko wogole mozna bylo go uchwycic bo bardzo ruchliwe dzieciatko... zastanawiam sie nad usg 4D zeby jechac zrobic teraz... czytalam ze usg nie maja wplywu na zdrowie dzieciatka.. co sadzicie?? bardzo chcialabym takie usg zrobic ale kosztuje 200zl masakra,, ale bede miec malenstwo na plytce w postaci filmiku.. heheh zastanawiam sie narazie
oooo lapie fluidki lapie....!!!!! moja przyjaciolka zdecydowala sie na takie usg,pamietam jak plakalysmy ze wzruszenia kiedy je razem ogladalysmy...super sprawa i jaka pamiatka!!!!!!!!!!!!!!oczywiscie przemysl to z Mezem...
a ja prawko mam ale boję się jeździć i nie jeżdzę ..a mam od 2002 ...obciach, no nie?
jaki tam obciach...ja nie mam wcale!!!!!!:-(
no ja juz rok robie prawko ale teraz mam zamiar zdac bo trzeba miec kiedy sie dzidzius pojawi:-)
ale wiecie co dziewczyny..... ciężko mi jest od kilku dni.....dowiedzialam sie ze ktos kogo uważałam za moją najlepsza koleżankę a nawet może i przyjaciółkę, ze prawdopodobnie mnie obgadywala i wogole ze knuła za moimi plecami, wogóle.... nawet nie chce mi sie tego pisac.... ale tak mi źle... nie wiem czemu niektorzy ludzie tak postepują... tyle jej pomogłam.... była nawet moją świadkową .. a teraz nie wiem czy to jest ten sam czlowiek za kogo ją uważałam....:--(tak mi źle...
Hej
wróciłam od ginekologa. Zbadał mnie i powiedział że mam bardzo rozpulchnioną macicę i zasinioną. Że raczej nic nie czuje a jeżeli to ciąża to bardzo wczesna. Mam odczekać jeszcze do końca tygodnia i zrobić test krwi betaHCG. No chyba że do tego czasu @ sie pojawi...
pozdrawiam was wszystkie
lece do dziecka bo marudzi mi
buziaczki**
d
a ja wstawiam zdjatko malenstwa ale tak jak mowilam slabo widac.. praiktycznie nic,, widac tylko glowke i kregoslupa troche takze bardzo slabo ciezko wogole mozna bylo go uchwycic bo bardzo ruchliwe dzieciatko... zastanawiam sie nad usg 4D zeby jechac zrobic teraz... czytalam ze usg nie maja wplywu na zdrowie dzieciatka.. co sadzicie?? bardzo chcialabym takie usg zrobic ale kosztuje 200zl masakra,, ale bede miec malenstwo na plytce w postaci filmiku.. heheh zastanawiam sie narazie