Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
katarzynko jak dawno to pewnie studiowalas dziennie zazdroszcze ze juz skonczylas ja wlasnie sie mecze nad praca z public relation i musze sie za analize ankiety wziąc ale kompletnie mi to nie wychodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co oznaczaja takie blade kreski na tescie ?
sorry ale ich nie uzywam, wiec sie nie orientuje....
katarzynko jak dawno to pewnie studiowalas dziennie zazdroszcze ze juz skonczylas ja wlasnie sie mecze nad praca z public relation i musze sie za analize ankiety wziąc ale kompletnie mi to nie wychodzi
zrob jeszcze FHS,LH w 14 dc
PROGESTERON, TESTOSTERON w 21 dc
olica- no zobaczymy kochana czy wykrakalas.. moj J by chcial bardziej chlopca a moja maminka dziewczynke,, a mi wszytsko jedno byle bylo zdrowe.. jesli chlopczyk to kubus a dziewczynka sara..
marzenixx-- jestes pewna ze to @.. moze to krwawienie implementacyjne.. jest podobne do @ tylko trwa krocej i sa to zazywczaj plamienia bardziej niz krwawienie..
my dzis idziemy na 18 na usg.. oby bylo zdrowe i mialo wszytsko normalne... i zeby pokazalo co tam ma..
no pustki..... ja próbuje cos skleić z socjologii.... musze napisac 3 prace kontrolne i zabrac sie za licencjata ale cos mi nie wychodzi... tak mi sie nie chce....:-(
a co studiujesz socjologię?
ak , jestem na 3 roku naszczescie ostatanim, juz mam dosyc gdyby nie wydaen tyle kasy to chyba bym to w cholere rzucila hehe
Znalazłam pracę w kadrach za małą kasę ale spokojna atmosfera i blisko do domu. Teraz mam inne cele niż zarabianie dużej kasy;-);-)
Marzenixx na którym roku jesteś??? bo ja na 3 PR, w tym roku w czerwcu mam zamiar się bronić. a jak tam idą te analizy ankiet???
jak leci Wam wieczorek bo ja chyba dziś się bardzo poprzytulam do mojego bo mam taką okropną ochotkę hihi:-)
mi w zasadzie obojetne z jakiego miesiaca by bylo malenstwo byle nie bylo z pod znaku panny ..... moja mam jest panna i ciezko mi sie czasami z nia dogadac! ;-) a co do imion to z chlopcem jeszcze mamy problem .. moze Patryk, Radek a dziewczynka na 99% Lidia Mysleliśmy jeszcze o Kubusiu tylko gdzie sie czlowiek nie obejzy to Kubusie same! i jak widac marzy mu sie parka
Ja 6 i nadal nic.Mam miesiaczke co do dnia,i jest wszystko w porzadku.
No coz nic nie pozostaje jak tylko probowac az do skutku.Nie martw sie,uda sie :-)
moj J by chcial bardziej chlopca a moja maminka dziewczynke,, a mi wszytsko jedno byle bylo zdrowe.. jesli chlopczyk to kubus a dziewczynka sara..
my dzis idziemy na 18 na usg.. oby bylo zdrowe i mialo wszytsko normalne... i zeby pokazalo co tam ma..
Witam....
Wiecie co... ja wczoraj poczytałam sobie internet o różnego typu objawach... i dosżłam do wniosku, że jestem źle leczona... dostaję leki na grzybicę, a to raczej nie to... na moje oko to jakieś bakteryjne zapalenie... teraz mam 8go wizytę i nie wiem jak mam to lekarzowi powiedzieć...tak wprost? chciałabym zrobić jakiś wymaz, ale co? mam mówić lekarzowi jak ma mnie leczyć? powie mi, że jak jestem mądrzejsza od niego to żebym się sama leczyła... do bani to wszystko..
Pozdrawiam