reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
tak , jestem na 3 roku naszczescie ostatanim, :tak: juz mam dosyc:no: gdyby nie wydaen tyle kasy to chyba bym to w cholere rzucila hehe:tak:

ja skonczyłam dawno temu;-)

ja chyba mam cykl bezowulacyjny dla odmiany:no: robie testy i nie wyszła mi ciemniejsza kreska druga. Niby wczoraj i przedwczoraj wychodziły dwie kreski, ale jakieś takie blade w porównaniu z tym co było w poprzednich testach, a dziś nic...jedna i koniec :crazy:

czyli w tym cyklu na pewno nici, ale przynajmniej wiem już to teraz:-(

Dobry wieczor:)

Zaraz przeczytam wszystko co naskrobalyscie dzisiaj. Ale miedzy czasie chce juz zadac pytanie

Jak to u was jest z tym plodnym sluzem ? Kiedy on sie u was pokazuje, na ile dni przed owulka sie pokazuje ?

Ja juz za 4 dni powinnam miec owulke, ale sluz nadal gesty, kremowy.

Kiedy u was sie pojawia ?

Dobry wieczor:)

Zaraz przeczytam wszystko co naskrobalyscie dzisiaj. Ale miedzy czasie chce juz zadac pytanie

Jak to u was jest z tym plodnym sluzem ? Kiedy on sie u was pokazuje, na ile dni przed owulka sie pokazuje ?

Ja juz za 4 dni powinnam miec owulke, ale sluz nadal gesty, kremowy.

Kiedy u was sie pojawia ?

u mnie dzień przed owu

ale teraz to sama sie pogubiłam, śluz jest rozciągliwy przezroczysty a nie ma owu....

kinguś a gdzie pracujesz?pytam , bo pamitam jak szukalas pracy
Znalazłam pracę w kadrach za małą kasę ale spokojna atmosfera i blisko do domu. Teraz mam inne cele niż zarabianie dużej kasy;-);-)
sprawdzałam po kąpieli śluz i już jest jak białko kurze i rozciągliwy..ale podobno przy owulacji musi być przejrzysty i ciągnący..
Białko kurze jest trochę przejrzyste ;-);-)

Jeju Dziewczyny wkońcu was znalazłam.:-) Zgłupiałam już normalnie!
Witaj:-)

Dzień dobry z rana:-)
Ale mam ogromnego stres przed wizytą dzisiaj u lekarza.
I jak ????Odezwij się :tak::tak::tak:

też bardzo ładnie:) w życiu bym nie wpadła na to że nie jestes Kinga:):)
:-):-):-) Przedstawiałam się na początku ;-);-)

Witajcie Dziewczynki! :-D
W końcu jesteś:-):-):-)

dziewczynki nie macie jakiegos pomysla na przeziebienia i zaycznam cos pokaslywac... kurcze juz biore cytryne,, miodzik,, gardlo mam szalikiem owiniete,, plus robie sobie syrop z cebuli ,, moze macie jeszcze jakies domowe sposoby??
Ja ja byłam jeszcze w ciąży:)zawstydzona/y:) to internista mówił, żeby pić herbatę z miode i cytryną i płukać gardło wodą z solą.

Kingus-buziaki dla Ciebie, ty tez chyba jakos zaraz masz wizyte u ginki :tak:
W czwartek idę i mam nadzieje, że @ już się do tego czasu skończy.:tak:
A Ty ile teraz będziesz duphaston brała?

buziolki kochane, ja chyba dzis w szlafroku zostane taki mam humor do bani....
Mam nadzieje, że humorek już lepszy:tak:

a ja zawsze chcialam miec dziedzie zimową:tak: najlepiej ze stycznia , tak jak ja:-D i syneczka- Maciusia albo Michasia:-D
Piękne imiona:-)
a jak będzie synek to też sie ucieszę. I też Michaś:) albo Olafek:)
:-)

a co do imion to z chlopcem jeszcze mamy problem .. moze Patryk, Radek a dziewczynka na 99% Lidia :-D Mysleliśmy jeszcze o Kubusiu tylko gdzie sie czlowiek nie obejzy to Kubusie same! i jak widac marzy mu sie parka :tak:
:-D:-D

witam Was kochane :D zrobilam dzis badanie prolaktyny, teraz czekam tylko na wyniki. jak tam wasze humorki dzisiaj?? :tak:
A kiedy będą wyniki ??

masakra dotego odpadam z testowanek dostalam wcoraj@ 3 dni za wczesnie jestem zla
dziewczyny przylazla do mnie @ :crazy: ito dwa dni wczesniej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak ja mam teraz sobie suwaczek ustawic???

Mi przyszła 2 dni wcześniej, nie nastawiałam się ale po co tak wcześnie przyłazi a pewnie po to by w następnym cyklu szybciej się udało ;-);-)

romka, OLCIA u mnie bez zmian :sorry2: @ nie mam.
Rano troszke mnie podbrzusze bolało..pomyślałam że to pewnie @ zaraz zaskoczy a tu nic... uspokoiło sie i cisza :blink:
Ja ciągle trzymam kciuki:tak::tak::tak:

my dzis idziemy na 18 na usg.. oby bylo zdrowe i mialo wszytsko normalne... i zeby pokazalo co tam ma..:rofl2::-D
Napisz kochana jak było :-)

Ja niestety nie pamiętam kiedy się pojawia u mnie :zawstydzona/y:

Marzenixx - zaczal sie kolejny cykl, i kolejna nadzieja. Trzymaj sie slonko

Sawi - sluz plodny musi spelniac TYLKO JEDNA z cech sluzu plodnego, zeby sprzyjal plemniczkom: wodnisty, przezroczysty, ciagnacy. Wiec np jesli jest metny i nie przezroczysty, ale wodnisty - to juz jest to sluz plodny

Niunia - jak wizyta u ginka poszla ?

reklama
Marzenixx - zaczal sie kolejny cykl, i kolejna nadzieja. Trzymaj sie slonko

?
no kochana trzymam sie, wlasnie sobie przetlumaczylam ze przynajmniej szybciej zaczniemy porządne staranka:tak:

juz zmienilam suwaczek ale juz wiem o co chodzi tylk nie wiem czemu wszytskie tak nie maja:confused: jest napisane wyzej ze zmienil sie sposob wyswietlania sygnaturek i nie moga byc za wysokie:dry: ale najwazniejsze ze mam:tak:
buzka

Do góry