reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hej dziewczyny!
ja tak na chwilke, bo moja mama jutro idzie do szpitala na operacje i w sumie jakos nie mam weny by wiecej pisac, ale klikam szybko, wiec cos tam zawsze wystukam:
Wyniki bede miala jutro z moich badan...do lekarza pojde albo w tym tygodniu-w srode lub czwartek, jesli odwaze sie isc do nowego pana gina ....ale mam stracha albo dopiero w poniedzialek do mojej lekarki...ale czekac az do poniedzialku to tak dluuugo.

Tikanisku-i co nie piszesz??? co widziałas na usg??? dawaj nam tu zaraz szybko znac!!!

I kuruj sie rosolkiem, jest niezawodny - i wygrzewaj sie ile sie da i duzo pij-ale nie zimnego, nie goracego, tylko cieplego, zeby nie bylo szokow na gardelko termicznych. A jesli boli cie gardlo-polecam imbir!!! swiezy korzen-okolo 1 cm pokroic na plasterki zalac wrzatkiem i parzyc kilka minut, poslodzic miodem-naprawde pomaga na bol gardla. mam nadzieje, ze na usg wszystko ok i masz dla nas dobre wiesci...

Lilu-dzieki za pamiec kochanie:-)

Eve - milo ze jestes znowu z nami!!! trzymam kciuki za szybką obrone i rychle staranka:-)

Elizabeth-no moja kochan-jestes na reszcie!!! ja mialam przerwe kilka -prawie 3 tygodni od bb, w miedzyczasie znowu mialam ciaze chemiczna, z tym ze tym razem @ sie spoznila ladnych pare dni, potrem byla dluuugo -7 dni taka silna plus kilka jeszcze dni plamien i ekstremalnie uciazliwa...teraz jestem po badaniach krwi i czekam na wyniki i wizyte...W tym miesiacu starania odpadaja bo ja jestem w kraju a maz w uk:-(((
A co u Ciebie taki smutasny dzionek, co??? moze jakas wirtualna kawusia we 2, choc o tej porze to moze lepsze juz kakao???

Mezatko i Lolitko-dziekuje wam za wiesci o lataniu, no ja lecialam tydzien przed testowaniem, wiec moze to i mialo swoje pozniejsze skutki:-(((

Sisi86 kochanie-nie boj nic!!! teraz masz @ czyli za kilka dni staranka-nie poddajemy sie!!!! bedzie ok!

Olica-ja robilam w 3d cyklu: fsh, lh, testosteron, prolaktyne, estradiol, progesteron z hormonow. Mialam robic tylko te, co podaly dziewczyny a reszte potem dopiero w 14dc i 21 dc ale pani w laboratotrium powiedziala mi ze moge zrobic wszystko w 3 dc tylko zeby zaznaczyc potem lekarzowi ze to sa wyniki z 3 dc. Wiec zrobilam hurtem...chcialam jeszcze machnac toksoplazmoze i THS ale byly 2 rodzaje i nie wiedzialam jakie trzeba zrobic w moim przypadku... wiec dalam spokoj z tym na razie do wizyty. I u mnie 1 hormon kosztuje 17 zlotych, ale trzeba czekac kilka dni na wynik. A jak trzeba bedzie zrobic w tych innych dniach cyklu to trudno... powtorze w kolejnych dniach...choc nienawidze jak pobieraja mi krew...jest mi slabo i slodko i zleeee:-)

Ok mialo byc na moment a tyle sie napisalam znowu:-)

Pozdrawiam pozostale kolezanki i zycze wszystkim szybkiego sukcesu II !!!!!

Ostatnia edycja:
Nie stersuj sie juz tak , bo naprawde szkoda nerwow. Jestesmy z Toba. Napisz jak tam u Ciebie po wizycie:tak::tak:

Na jakieś pytania lekarz odpowiedział, na inne jeszcze większy zamęt mi zasiał w główce:rofl2:

dziewczyny przylazla do mnie @ :crazy: ito dwa dni wczesniej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak ja mam teraz sobie suwaczek ustawic???

Dlatego nie robie suwaczków które bym musiała co cykl zmieniać:dry:

I jak ????Odezwij się :tak::tak::tak:

Napisz kochana jak było :-)

Oj ciężko, jutro więcej opisze:rofl2:

Niunia - jak wizyta u ginka poszla ?

Wkurzył mnie, bo powiedział, że jestem wiekiem u schyłku możliwości ciążowych:szok:

Dobranoc dziewczyny:happy:
Oj ciężki dzień, ciężki.

Witam was dziewuszki:-)
Jestem na troche bo sie stesknilam za wami.Bylam u gina dzisiaj,dal mi skierowanie na usg,i teraz znow trzeba czekac,jak dlugo to nie wiem:-(
Narazie jajniki mnie nie bola,ale za tydzien mam owulacje i znow sie zacznie:-(
Lolitka co u ciebie?

Babo

Wyczekuje owulki. Troche sie niepokoje, bo mam kleisty, kremowy sluz - zadnych cech plodnosci. A za 4 dni spodziewam sie owu (mam nadzieje) wiec sluz juz powinien sie zmienic :-( Ponadto troche mi sie tempka dzis podniosla, czuje sie lekko chora :baffled::baffled:

No i co mnie ostatnio przeraza, to brak ochoty na seks. Zupelnie nic, zero, nul. I jak ja mam nad bejbikiem pracowac ? :((((((( Zawsze mialam niskie libido, ale teraz to juz ponizej wszelkich norm....

reklama
Lolitka,
Oj bidulko moja,nie martw sie bedzie dobrze.szkoda ze jestes w slabej formie,ale to tak organizm reaguje.Ja tez mam taki sluz przed owulka,a w ten dzien mam przezroczysty.Wiesz co ostatnio ja tez jakos tak odczuwalam ze nie mam ochoty na sex,ale to bylo po owulacji,moze tak pragnelam tych dwoch kresek ze juz o niczym nie myslalam.Teraz wrocilo do Normy.Mojego meza kreci bielizna,a twojego?Moze pomoze jakas zmianka:-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry