reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witajcie Dziewczynki, ale znów naskrobałyscie, ja mam dziś wolne i odsypiałam właśnie pracę, przy takim trybie życia to ja nieprędko w ciąże zajdę.

Olica ja robiłam badania hormonalne w większości z własnej inicjatywy np. TSH i inne hormony tarczycy ponieważ miałam tarczycę młodzieńczą w czasie dojrzewania. Natomiast prolaktynę miałam robioną z polecenia mojej gin ale był to dokładnie test z metoclopramidem, czyli badają ci prolaktynę pobierając krew, podają ci potem tabletkę która wywołuje sztuczny stres i ponownie pobierają krew po 60 minutach. Podejrzewam jednak u siebie niski poziom progesteronu i mam go zamiar sobie zbadać i pójść już z gotowym wynikiem do gina. Zrób najlepiej TSH, prolaktnę, progesteron tak na począt

Właśnie ważne aby było zdrowe, dla mnie nie ważne który miesiąc. Marzę jednak o pierwszym chłopczyku i byłby Bartosz. A dziewczynka Kinga :-)

Dziękuję za rady !!!

Kinga -jeju widzę, że to imię robi tu furorę haha

Jest tam kto? napiszę coś o sobie..Mam długie cykle..ostatnio 43 dni:angry: W środę mam wizytę u gin to się okaże co będzie dalej.Mam torbiel na jajniku-3cm..operowana byłam ,a po 3 mies znowu to samo..(dwa lata temu zabieg)..Zawsze miałam długie cykle 35 dni,ale teraz to już przesada:angry: W ŚRODę idę poważnie z moim gin porozmawiać..

Dziękuję Kochana !!!

ja w tym roku skończyłam socjologię UFFFFFFF :) 08.09 ZDAŁAM PRAWKO ZA 1 RAZEM, 29.10 OBRONIŁAM MAGISTRA :-)
To był rok zmian bo w maju jeszcze wyszłam za mąż :)

:-)

OLICA to gratuluję ja mam te pierwszy trzy rzeczy w planach na rok 2009 a ślub zapewne w 2010, jeszcze nie ustaliliśmy ale to akurat ze względów rodzinnych.

Jest tam kto? napiszę coś o sobie..Mam długie cykle..ostatnio 43 dni:angry: W środę mam wizytę u gin to się okaże co będzie dalej.Mam torbiel na jajniku-3cm..operowana byłam ,a po 3 mies znowu to samo..(dwa lata temu zabieg)..Zawsze miałam długie cykle 35 dni,ale teraz to już przesada:angry: W ŚRODę idę poważnie z moim gin porozmawiać..

ojej kochana to rzeczywiscie masz straasznie dlugie cykle:confused: i ten torbiel... kurcze ... ale starasz sie o fasolke tak? widze ze dwa bąble juz masz:-) więc pewnie i teraz sie uda!

olica- no zobaczymy kochana czy wykrakalas..:) moj J by chcial bardziej chlopca a moja maminka dziewczynke,, a mi wszytsko jedno byle bylo zdrowe.. jesli chlopczyk to kubus a dziewczynka sara..:-D
marzenixx-- jestes pewna ze to @.. moze to krwawienie implementacyjne.. jest podobne do @ tylko trwa krocej i sa to zazywczaj plamienia bardziej niz krwawienie..

my dzis idziemy na 18 na usg.. oby bylo zdrowe i mialo wszytsko normalne... i zeby pokazalo co tam ma..:rofl2::-D
Widze podobne mamy gusta :) u mnie tez bedzie Kubuś :):):) a dziewczynka to chyba Maja :)

reklama
Znalazłam pracę w kadrach za małą kasę ale spokojna atmosfera i blisko do domu. Teraz mam inne cele niż zarabianie dużej kasy;-);-)

Białko kurze jest trochę przejrzyste ;-);-)

Witaj:-)

I jak ????Odezwij się :tak::tak::tak:

:-):-):-) Przedstawiałam się na początku ;-);-)

W końcu jesteś:-):-):-)

Ja ja byłam jeszcze w ciąży:)zawstydzona/y:) to internista mówił, żeby pić herbatę z miode i cytryną i płukać gardło wodą z solą.

W czwartek idę i mam nadzieje, że @ już się do tego czasu skończy.:tak:
A Ty ile teraz będziesz duphaston brała?

Mam nadzieje, że humorek już lepszy:tak:

Piękne imiona:-)

:-)

:-D:-D

A kiedy będą wyniki ??

Mi przyszła 2 dni wcześniej, nie nastawiałam się ale po co tak wcześnie przyłazi a pewnie po to by w następnym cyklu szybciej się udało ;-);-)

Ja ciągle trzymam kciuki:tak::tak::tak:

Napisz kochana jak było :-)

Ja niestety nie pamiętam kiedy się pojawia u mnie :zawstydzona/y:
15 stycznia mam wizyte i juz beda wyniki ;-)

Do góry