reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

juz zmienilam suwaczek ale juz wiem o co chodzi tylk nie wiem czemu wszytskie tak nie maja:confused: jest napisane wyzej ze zmienil sie sposob wyswietlania sygnaturek i nie moga byc za wysokie:dry: ale najwazniejsze ze mam:tak:
buzka
No no ile suwaczków :-D:-D a nie skracałaś sobie tego z dniami cyklu, ja skróciłam do ostatniego cyklu;-)

Dziewczynki a czy pamiętacie żeby trzymać kciuki za moje pęcherzyki??? ;-)

reklama
No no ile suwaczków :-D:-D a nie skracałaś sobie tego z dniami cyklu, ja skróciłam do ostatniego cyklu;-)

Dziewczynki a czy pamiętacie żeby trzymać kciuki za moje pęcherzyki??? ;-)

Kochana ja oczywiscie trzymam za ciebie kciuki i za pecherzyki:-D:-D
ja jutro dzwonie do mojego gina i sie umawiam na przyszly poniedzialek do gina na monitoring:-) mam nadzieje ze okaze sie ze mam piekne pecherzyki :-)tylko do pekania heheh:-)
wlasnie powiem ci Beatko;-):-)(tez nie wiedzialam ze masz tak na imie ) ze zastanawialam sie jaki cykl wkleic ale juz mi sie raz zdazyl cykl 29 dni, a raz nawet 32 i 34 , ale po zsumowaniu wszystkich cykli z calego roku to wychodzi mi 31 dni i tak najczesciej mam, wiec wole sobie dolozyc niz wiesz jak bedzie mniej zaraz sie nakrece ze nie ma @ a tu na 31 dzien przylezie i bedzie zonk:sorry2: chociaz jak pojde do gina to sie wszystkiego dowiem :):tak:

Witajcie

Tikanis, Katarzynka

Ja mam wade wzroku - 4, 5 ciekawa jestem czy tez podchodze pod cc

Katarzynka

Testy owulacyjne są pomocne jednak czasem moga wprowadzic w błąd..
Miałam dwie kreseczki w 12 dniu cyklu bylam pewna , ze juz za 24 bedzie owulacja
w 14 dc byłam na USG i powiedział mi, ze widac pęcherzyk i ze powinnam miec 15 dc owulacje - czyli test pokazywał mi owulacje 3 dni za wczesnie

Po powrocie od ginekologa zrobilam jeszcze raz test owulacyjny aby zobaczyc wynik i faktycznie wskazywał skok

Nadmieniam , iż w 12 dc mialam dwie kreski w takiej samej grubości, natomiast w 14 dniu kreska testowa była ciemniejsza..

Marzenixx - tez marze o 9 - miesiecznym urlopiku, tym bardziej, ze bardzo nie lubie mojej pracy

Eve - moja mam tez jest panna , wiem o co ci chodzi :) ja nie chcciałabym dzidziusia spod znaku panny i barana

Kinga - trzymam kciuki aby była fasola

Jesli chodzi o płeć chialabym miec synka - imie Adrian, Dawid
Córeczka byłaby Natalia

Jestem 2 - 3 dni przed @ tempka spadła mi dzis z 37,4 na 37.0 , w dodatku jestem zmierzła, ciągle głodna i wyskoczyły mi pryszcze - wszystko wskazuje na to , ze jednak @ sie pojawi

Nie mam za bardzo humorku , w tym tygodniu bedzie szef w biurze, i bedzie duzy stres - nerwowa atmosfera , i jeszcze jak przyjdzie @ to złapie dołka ;(

aaa i jeszcze jakas grzybica chyba sie mi napatoczyła ;(

tyle moich smutków i smuteczków na dziś ;)

Elfa

A jaka jest twoja coverline przed owulka ? To ze spadka tempka do 37 o niczym nie swiadczy. Mozesz miec i 36.7 i byc w ciazy. Wszystko zalezy od Twoich tempek

elfa75 ;-) nie smutaj sie, bedzie dobrze:tak: ale powiem ci ze jak nie lubisz swojej pracy to ci współczuje...wiem co to znaczy....

a co do panny(znaku) to ja jesli bede miala syneczka to jak najbardziej moze byc panna bo mój mężulek jest spod panny i jest cudowny i wogóle jak dla mnie to panna jeden z najlepszych znaków:tak: a z koziorożcem panna to juz wogole super:-D

ja jutro dzwonie do mojego gina i sie umawiam na przyszly poniedzialek do gina na monitoring:-) mam nadzieje ze okaze sie ze mam piekne pecherzyki :-)tylko do pekania heheh:-)
Na pewno będą duże okrąglutkie :tak::tak::tak::-D:-D:-D

Jestem 2 - 3 dni przed @ tempka spadła mi dzis z 37,4 na 37.0 , w dodatku jestem zmierzła, ciągle głodna i wyskoczyły mi pryszcze - wszystko wskazuje na to , ze jednak @ sie pojawi
Głowa do góry :tak::tak:
Może jeszcze nic straconego.

Lolitka od 2 -cy nie mierze codzienie , bo chodze na monitoring do gina , wiec opieram sie na tylko na tym
Wczesniej jak mierzyłam to przed skokiem miałam temke 36,2 - 37,00 po skoku 37,2 i wiecej

witaj kingus :*:-)
katarzynka a ty tez socjologie studiowalas?

tak studiowałam przez 5 lat lae to dawno było;-)

:-):-):-) Przedstawiałam się na początku ;-);-)

:zawstydzona/y:

Beatko (kinguś) przepraszam, przeoczyłam najwyraźniej i trzymam kciuki za Twoje pęcherzyki

Ja niby śluz mam, coś mnie pobolewa ale testy owu negatywne, niby wczoraj i przedwczoraj wyszły dwie kreski ale takie blade jakieś:( dzis nie ma wcale ....

Witajcie

Tikanis, Katarzynka

Ja mam wade wzroku - 4, 5 ciekawa jestem czy tez podchodze pod cc

Katarzynka

Testy owulacyjne są pomocne jednak czasem moga wprowadzic w błąd..
Miałam dwie kreseczki w 12 dniu cyklu bylam pewna , ze juz za 24 bedzie owulacja
w 14 dc byłam na USG i powiedział mi, ze widac pęcherzyk i ze powinnam miec 15 dc owulacje - czyli test pokazywał mi owulacje 3 dni za wczesnie

Po powrocie od ginekologa zrobilam jeszcze raz test owulacyjny aby zobaczyc wynik i faktycznie wskazywał skok

Nadmieniam , iż w 12 dc mialam dwie kreski w takiej samej grubości, natomiast w 14 dniu kreska testowa była ciemniejsza..

Marzenixx - tez marze o 9 - miesiecznym urlopiku, tym bardziej, ze bardzo nie lubie mojej pracy

Eve - moja mam tez jest panna , wiem o co ci chodzi :) ja nie chcciałabym dzidziusia spod znaku panny i barana

Kinga - trzymam kciuki aby była fasola

Jesli chodzi o płeć chialabym miec synka - imie Adrian, Dawid
Córeczka byłaby Natalia

Nie mam za bardzo humorku , w tym tygodniu bedzie szef w biurze, i bedzie duzy stres - nerwowa atmosfera , i jeszcze jak przyjdzie @ to złapie dołka ;(

aaa i jeszcze jakas grzybica chyba sie mi napatoczyła ;(

tyle moich smutków i smuteczków na dziś ;)
Apropos wady wzroku i cc: ja też mam -4,5 dioptrii. I nie ma przeciwwskazań do porodu naturalnego - tu jest decydujący stan siatkówki oka, tzn. okulista bada, czy istnieje ryzyko, że przy takim dużym wysiłku, jakim jest poród, może się odkleić.

reklama
Do góry