reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Kochane moje ja juz pozalatwialam sprawy kupilam sobie sliczne bolerko i humorek mi sie poprawol ja mam dzis drugi dzien@ dosvc obfity bo co 2 h musze biegac do lazienki ale zato nic mnie nie boli przed tez nnic tak jakbym wogole miala nie miec moze z tad te zaskoczenie:crazy:

Marzennix kochana ja wklejalam wczoraj suwaczek robilam wszystko dobrze a on poprostu nie wchodzi dzis nie probowalam wklejac bo tez nie wiem jak go sobie mam ustawic:confused:

katarzynko1979 dziekuje kochana za zaproszenie ja nie wiem jak sie je wysyla;-)ehh troszke wiedzy i czlowiek sie gubi:-D

reklama
olica- no zobaczymy kochana czy wykrakalas..:) moj J by chcial bardziej chlopca a moja maminka dziewczynke,, a mi wszytsko jedno byle bylo zdrowe.. jesli chlopczyk to kubus a dziewczynka sara..:-D
marzenixx-- jestes pewna ze to @.. moze to krwawienie implementacyjne.. jest podobne do @ tylko trwa krocej i sa to zazywczaj plamienia bardziej niz krwawienie..

my dzis idziemy na 18 na usg.. oby bylo zdrowe i mialo wszytsko normalne... i zeby pokazalo co tam ma..:rofl2::-D

olica- no zobaczymy kochana czy wykrakalas..:) moj J by chcial bardziej chlopca a moja maminka dziewczynke,, a mi wszytsko jedno byle bylo zdrowe.. jesli chlopczyk to kubus a dziewczynka sara..:-D
marzenixx-- jestes pewna ze to @.. moze to krwawienie implementacyjne.. jest podobne do @ tylko trwa krocej i sa to zazywczaj plamienia bardziej niz krwawienie..

my dzis idziemy na 18 na usg.. oby bylo zdrowe i mialo wszytsko normalne... i zeby pokazalo co tam ma..:rofl2::-D
kochana bardzo bym chciala zeby to bylo krwawienie implantacyjne ale pomimo ze narazie jest skąpe to jest baaaardzo czerwone i to napewno @..:-( eh trudno... moze w nastepnym cyklu sie uda...

czekamy na wiesci kochana od ciebie :happy:

koniecznie daj znac jak po wizycie!!!!!!!!! pewnie ze najwazniejsze zeby bylo zdrowiutkie i prawidlowo sie rozwijalo!!!!!!!!!!!!!

no pustki.....:tak: ja próbuje cos skleić z socjologii.... musze napisac 3 prace kontrolne i zabrac sie za licencjata ale cos mi nie wychodzi... tak mi sie nie chce....:-(

oj to zabieraj sie....masz co robic...ja czekam az moje Kochanie wroci z silowni..dlatego myslalam ze moze cos tu sie dzieje i minie mi czas.wchodze a tu ani widu ani slychu kogokolwiek...

Witam....

elizabeth- nie kochanie, moja ciaza od poczatku przebiega prawidlowo,, tfu tfu oby nie zapeszyc.. a co do porodu ja nie bede rodzic naturalnie tylko bede miala cc a to z powodu oczu, jestem praktycznie jednooczna widze na jedno oko.. bo na drugim mam wade -7,5 stad lekarze zadecydowali zaraz na poczatku ze napewno u mnie bedzie cc:rofl2:
Skoro tak, to kochana nie zadręczaj męża :-)tylko cieszcie się sobą bo potem może być jeszcze gorzej... wiesz jak już się maleństwo pojawi... no chyba, że faktycznie nie masz ochoty na seksik...
ja chyba dzis w szlafroku zostane taki mam humor do bani....
czyli humorek mamy dziś podobny... nic się u mnie nie dzieje a ja chodzę i płaczę... bleee.... nie lubię takich dni....
Mysleliśmy jeszcze o Kubusiu tylko gdzie sie czlowiek nie obejzy to Kubusie same! :tak:
masz rację Kochana, mój synek to tez Kubuś, ale to bardzo fajne imię...;-)
Dziewczynki mozecie mnie poinformowac o co chodzi z tym suwaczkiem,sory nie lapie:-(
poczytaj sobie tu:
https://www.babyboom.pl/forum/testy-f43/jak-wstawic-suwaczek-78/index3.html

a jak nie dasz rady wstawić to Ci napisze co zrobić krok po kroku...
ja nie chcialam mierzyc bo nie chcialam popasc w jakas paranoje,nie sprawdzam tez sluzu i szyjki...chyba nie jestem prawdziwa staraczka,co?ale wiem ze to jest pomocne nawet zeby poznac siebie,pomierze sobie jak sie zbiore hehe
ja mierzyłam przez 4 cykle i to całkiem fajna sprawa, tylko trzeba sobie wypracować plan działania... potem masz rozeznanie o swoim organizmie... tak się zastanawiam czy znowu nie zacznę mierzyć...
u mnie własnie minęła 18ta... daj znac jak wrócisz...

Wiecie co... ja wczoraj poczytałam sobie internet o różnego typu objawach... i dosżłam do wniosku, że jestem źle leczona... dostaję leki na grzybicę, a to raczej nie to... na moje oko to jakieś bakteryjne zapalenie... teraz mam 8go wizytę i nie wiem jak mam to lekarzowi powiedzieć...tak wprost? chciałabym zrobić jakiś wymaz, ale co? mam mówić lekarzowi jak ma mnie leczyć? powie mi, że jak jestem mądrzejsza od niego to żebym się sama leczyła... do bani to wszystko..

Pozdrawiam

reklama
Wiecie co... ja wczoraj poczytałam sobie internet o różnego typu objawach... i dosżłam do wniosku, że jestem źle leczona... dostaję leki na grzybicę, a to raczej nie to... na moje oko to jakieś bakteryjne zapalenie... teraz mam 8go wizytę i nie wiem jak mam to lekarzowi powiedzieć...tak wprost? chciałabym zrobić jakiś wymaz, ale co? mam mówić lekarzowi jak ma mnie leczyć? powie mi, że jak jestem mądrzejsza od niego to żebym się sama leczyła... do bani to wszystko..

Pozdrawiam
kazdy ma prawo do tego aby wypowiadac sie na temat wlasnego zdrowia.. powiedz mu koniecznie o swoich obawach i o tym co przeczytalas, ajak bedzie sie obrazal albo wymądrzal to lepiej zmien gina bo taki co widzi tylko swoj wlasny czubek nosa to chyba bezsensu...:tak:

a co studiujesz socjologię?
tak , jestem na 3 roku naszczescie ostatanim, :tak: juz mam dosyc:no: gdyby nie wydaen tyle kasy to chyba bym to w cholere rzucila hehe:tak:

dziewczyny co sie dzieje z suwaczkami i wogole???? ja nawet nie moge wymazac swojego!:szok: chcialam zlikwidowac obecny ale sie nie da!!!!!

Do góry