reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

kinga85 jak u ciebie sytuacja?
romka, OLCIA u mnie bez zmian :sorry2: @ nie mam.
Rano troszke mnie podbrzusze bolało..pomyślałam że to pewnie @ zaraz zaskoczy a tu nic... uspokoiło sie i cisza :blink: nawet nie wiem kiedy teraz zatestować. To moj juz 31dzien cyklu, nigdy takich dlugich nie mialam:no:

Marzenixx przykro mi ze @ przylazła :-( 3maj sie, uda sie moze teraz:happy:

reklama
ulalalalala!!!!!!!!! cos mi tu pachnie fasolka.....!!!!! poczekaj do konca tygodnia i wykonaj kolejny test....ja bym tak zrobila!!!trzymam kciuki i informuj nas na biezaco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja poki co tez nie mam ale sie nie zapalam,nawet testowac nie bede bo po co...

Dziewczyny dzwoniłam do jednej przychodni zapytać o badanie nasienia i badanie hormonów.

Babka mnie spytała jakie chcę zbadać?? ,a ja nawet nie wiem jakie (bo nie mam skierowania od lekarza tylko sama chcę je zbadać). Powiedziała,, że koszt jednego hormonu to ok 25 zł.

Natomiast badanie nasienia kosztuje 20 zł.

Powiedzcie mi jakie ja mam te hormony sobie zbadać i w jakich dniach cyklu trzeba to robić?

Kinguś pisała mi, że FSH, LH i Estradiol w 3dc.
A reszta?

zrob jeszcze FHS,LH w 14 dc
PROGESTERON, TESTOSTERON w 21 dc

romka, OLCIA u mnie bez zmian :sorry2: @ nie mam.
Rano troszke mnie podbrzusze bolało..pomyślałam że to pewnie @ zaraz zaskoczy a tu nic... uspokoiło sie i cisza :blink: nawet nie wiem kiedy teraz zatestować. To moj juz 31dzien cyklu, nigdy takich dlugich nie mialam:no:

a robiłas test (przepraszam jeśłi nie doczytałam..), a temperaturka jak?

posprzątalam w domku, zaraz obiadek zrobie mojemu mężulkowi:tak::-)
ale strasznie boli mnie brzuch....juz dawno takiej bolącej @ nie mialam :-(

co sie dzieje ze nie mozna ani wkleic suwaczka ani zmienic?????

'
tempki ja nie mierze.
test robiłam w 28d.c. wyszła I kreska

ja tez nie mierze kiedys probowalam ale okazalo sie ze zle sie za to zabralam,niby taka prosta rzecz...ale dzisiaj sobie zmierzylam,36.8 niestety nie moge sie nia sugerowac skoro nawet nie wiem jaka mam normalnie ehhh

ja tez nie mierze kiedys probowalam ale okazalo sie ze zle sie za to zabralam,niby taka prosta rzecz...ale dzisiaj sobie zmierzylam,36.8 niestety nie moge sie nia sugerowac skoro nawet nie wiem jaka mam normalnie ehhh

ja tez mierzyłam tylko przez pół cyklu, ale u mnie to się sprawdziło. Już w zasadzie 3 dni przed @ temperatura spadła z 37,2 do 36,6..i już nie miałam wątpliwości że @ będzie. Mialam czas zeby z tym sie oswoić i jej widok mnie nie zaskoczył;-)

ale teraz jakoś mi się nie chce mierzyć;-) może od jutra zacznę:tak:

reklama
ja nie chcialam mierzyc bo nie chcialam popasc w jakas paranoje,nie sprawdzam tez sluzu i szyjki...chyba nie jestem prawdziwa staraczka,co?ale wiem ze to jest pomocne nawet zeby poznac siebie,pomierze sobie jak sie zbiore hehe

Do góry