reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Jeju Dziewczyny wkońcu was znalazłam.:-) Zgłupiałam już normalnie!
Nie dośc że połączyli 2 wątki to teraz coś tam jeszcze wrzucili, czytałam na tamtym wątku posty chyba z 3 godziny i dopiero teraz zorientowałam się co jest grane. Straszny tam bałagan i tyle nowych staraczek że nie mogłam się odnaleź, czy dostanę pozwolenie na dołączenie tutaj? Nie udzielałam się tak mocno na staraczkach 2008 ale zawsze was czytałam i śledziłam wasze starankowe poczynania. Dla przypomnienia to staram się już..... nie pamiętam, nie zabezpieczam się już grubo ponad rok. Obecnie brak owu prawdopodobnie od maja 2008. W tym roku skończę 30 lat.

bablyss ja miałam nadżerkę jakiś czas temu, cytologia wyszła II grupa, nadżerka nie była poważna ale jak określiła gin rozległa, nie miałąm żadnych objawów oprócz jednego - krwawienia podczas stotunku. Miałąm wymrażanie i teraz od ponad roku jest ok, cytologia 1 grupa i wszystko ładnie!

Pozdrawiam was wszystkie, jutro jeszcze nadrobie zaległości bo nie doczytałam tego wątku do końca ale strasznie się cieszę że jesteście tu wszystkie.
DOBRANOC!

reklama
Mam dla was propozycję:
Listę staraczek 2009 zaczęłam prowadzić jak powstał tej wątek mamusie, staraczki...... ale teraz po tych połączeniach i w ogóle w całym tym zamieszaniu pewno co niektórych osób nie ma na niej a i tu dziewczyny z zeszłego roku piszą,
może tamta lista niech będzie dla wszystkich dziewczyn starających sie w tym roku.
Kto chce niech pisze do mnie to dopiszę na listę:happy:
Moim zdaniem będzie tak najlepiej a każdy z osobna niech pisze gdzie chce, w końcu każdy oba wątki są otwarte.
Miłego dnia dziewczyny:-)

Witajcie Dziewczynki! :-D ale sie porobilo z tymi wątkami :sorry2: nareszcie mam dostep do inetrnetu ehhh... ale przynajmniej odpoczelam od komputerka! :-D:-D:-D i w ogole wypoczelam.... mialam taka labe ze hej! :tak::-D:rofl2: swieta u tesciow i chrzscinki - fajnie bylo i sylwester w porzasiu :tak: a teraz juz za biurkiem w pracy - szybko minelo! :dry:
wybaczcie ze sie nie odnioslam do tego co juz tu napisalyscie ale musze to dopiero przeczytac !!!! :-D:szok:

:tak:
Witajcie Dziewczynki! :-D ale sie porobilo z tymi wątkami :sorry2: nareszcie mam dostep do inetrnetu ehhh... ale przynajmniej odpoczelam od komputerka! :-D:-D:-D i w ogole wypoczelam.... mialam taka labe ze hej! :tak::-D:rofl2: swieta u tesciow i chrzscinki - fajnie bylo i sylwester w porzasiu :tak: a teraz juz za biurkiem w pracy - szybko minelo! :dry:
wybaczcie ze sie nie odnioslam do tego co juz tu napisalyscie ale musze to dopiero przeczytac !!!! :-D:szok:

hej, fajnie że jesteś! wszystko co dobre szybko się kończy.
Ja to nawet stęskniłam się troche za pracą...tzn za jakimś zajęciem, w domu się nudziłam już;-) ale pewnie szybko mi się zachce wakacji a najchętniej takich dłużych 9 miesięcy + 20 tygodni:-)

Dzien dobry :-):-):-)​
Ja wlasnie jem sniadanko i szykuje sie do pracy:-(. Bede dopiero wieczorkiem tak jak wczoraj, ale napewno zagladne do Was:tak::tak:. Milego dni zycze wszystkim!!!;-);-)
Witaj Katarzynka1979 i Eve24:-)Widze, ze jestescie dostepne:-) Oki ja spadam, bo czas mnie goni papa.​

Jeju Dziewczyny wkońcu was znalazłam.:-) Zgłupiałam już normalnie!
Pozdrawiam was wszystkie, jutro jeszcze nadrobie zaległości bo nie doczytałam tego wątku do końca ale strasznie się cieszę że jesteście tu wszystkie.

Witaj Asiucha;-);-)

Dzień dobry z rana:-)
Ale mam ogromnego stres przed wizytą dzisiaj u lekarza.

Nie stersuj sie juz tak , bo naprawde szkoda nerwow. Jestesmy z Toba. Napisz jak tam u Ciebie po wizycie:tak::tak:

elizabeth- nie kochanie, moja ciaza od poczatku przebiega prawidlowo,, tfu tfu oby nie zapeszyc.. a co do porodu ja nie bede rodzic naturalnie tylko bede miala cc a to z powodu oczu, jestem praktycznie jednooczna widze na jedno oko.. bo na drugim mam wade -7,5 stad lekarze zadecydowali zaraz na poczatku ze napewno u mnie bedzie cc:rofl2:

dziewczynki nie macie jakiegos pomysla na przeziebienia i zaycznam cos pokaslywac... kurcze juz biore cytryne,, miodzik,, gardlo mam szalikiem owiniete,, plus robie sobie syrop z cebuli ,, moze macie jeszcze jakies domowe sposoby??

reklama
elizabeth- nie kochanie, moja ciaza od poczatku przebiega prawidlowo,, tfu tfu oby nie zapeszyc.. a co do porodu ja nie bede rodzic naturalnie tylko bede miala cc a to z powodu oczu, jestem praktycznie jednooczna widze na jedno oko.. bo na drugim mam wade -7,5 stad lekarze zadecydowali zaraz na poczatku ze napewno u mnie bedzie cc:rofl2:

dziewczynki nie macie jakiegos pomysla na przeziebienia i zaycznam cos pokaslywac... kurcze juz biore cytryne,, miodzik,, gardlo mam szalikiem owiniete,, plus robie sobie syrop z cebuli ,, moze macie jeszcze jakies domowe sposoby??

czesc chorowitku ;-) te sporosby co wymienilas to poza gorącą herbatka nic mi nie przychodzi do glowy co najwyzej miod lipowy bo ogolnie lipa na przeziebienian jest dobra a herbatka malinowa - ale nie wiem czy w ciazy malinowa moze byc bo cos mi sie kojazy picie naparu z lisci malin pod koniec ciazy na szybsze rozwiazanie! :sorry2:
a tak na marginesie to ja tez jestem jedno oczna! ;-) tylko ze ja mialam wade "+" jako dzieciak mialam +7 a ze + maja to do siebie ze maleja z wiekiem to teraz mam jakies 2,5 ale ja tam roznicy w widzeniu nie widze! :nerd: i do tego astygmatyzm ... wiec mozna uznac ze moje lewe oko mam non stop mgle z widocznoscia do 2 m :dry:

Do góry