reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

a ja zawsze chcialam miec dziedzie zimową:tak: najlepiej ze stycznia , tak jak ja:-D i syneczka- Maciusia albo Michasia:-D
mi w zasadzie obojetne z jakiego miesiaca by bylo malenstwo byle nie bylo z pod znaku panny ..... moja mam jest panna i ciezko mi sie czasami z nia dogadac! ;-) a co do mojego starankowego suwaczka to niestety powinnam dopisac ze jest uzalezninony od mojej obrony! :-( meżulo nadal sie tego trzema mimo ze caly czas mi jeczy nad glowa ze on juz chce! :-D
a co do imion to z chlopcem jeszcze mamy problem .. moze Patryk, Radek a dziewczynka na 99% Lidia :-D Mysleliśmy jeszcze o Kubusiu tylko gdzie sie czlowiek nie obejzy to Kubusie same! i jak widac marzy mu sie parka :tak:

reklama
witam Was kochane :D zrobilam dzis badanie prolaktyny, teraz czekam tylko na wyniki. jak tam wasze humorki dzisiaj?? :tak:
Kobitko jak ja cie dawno tu nie widzialam !!! :rofl2: ale fajnie ze jestes!! :tak: humorek jak w najlepszym porzadku! :tak:
oby ta prolaktyna byla nizuiutka! ;-) ja tez musze w koncu pod igle pojsc na podstawowe badania bo juz jakis czas temu gadalam o tym i na gadaniu sie skonczylo! :baffled:

czesc Julitko ;-)
ja tez musze sobbie zrobic badanie na prolaktyne, tylko czekam jak mi sie @ skonczy i musze porobic wszystkie badania:tak:a humorek mam taki sobie bo brzuch mnie boli strasznie na @:-(

Kobitko jak ja cie dawno tu nie widzialam !!! :rofl2: ale fajnie ze jestes!! :tak: humorek jak w najlepszym porzadku! :tak:
oby ta prolaktyna byla nizuiutka! ;-) ja tez musze w koncu pod igle pojsc na podstawowe badania bo juz jakis czas temu gadalam o tym i na gadaniu sie skonczylo! :baffled:

czesc Julitko ;-)
ja tez musze sobbie zrobic badanie na prolaktyne, tylko czekam jak mi sie @ skonczy i musze porobic wszystkie badania:tak:a humorek mam taki sobie bo brzuch mnie boli strasznie na @:-(
Postanowilam ostro zabrac się za wszyskie potrzebne badania :) teraz czekam na wyniki i dzialam dalej zobaczymy co z tego bedzie :) ciesze się że znowu jestem z wami :) jestescie kochane :)

eve84- no bede sie kurowac,, ale dziekuje za odp...
lilu- tak dzis idziemy na usg,, jak maluch sie dobrze ulozy to sie dowiem i wam powiem:-D a wady sa jeszcze wieksze nawet -9:baffled:
marzenixx-- kurcze to wymyslam juz tu sposoby co nie miara.. hehe zeby pozbyc sie tego przeziebienia:rofl2:

reklama
Do góry