reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
ja mam dokladnie tak samo.... nie raz bylam zla bo w pracy stoje i mamstraszna ochote na przytulanki i juz pisze sobie w glowie scenariusz co to bedzie sie dzialo w domku a jak wracam wieczorem to czar pryska..... wiem jak to jest...To fakt, ze jak widze suwaczki u dziewczyn to dokladnie wiem w jakim sa punkcie:-).
Marzenixx jak tylko oboje dacie rade to czemu nie Mnie czasami wkurza, ze ja mam ochote, rozmawiamy o tym wczesniej a jak przychodzi co do czego wracam z pracy zmeczona, zla i czar czasem pryska a ja zla na caly swiat, bo to nie da sie na zawolanie, wiec staram sie zapominac o roznych problemach przed i byc milutka - bo ze mnie to czasami taki pieron
mezatka
Moja coreczka Kasia :)
.....Jeśli uważasz, że Wam będzie lepiej kochac się co 2 dni to tak własnie rób... w końcu trzeba słuchać własnej intuicji... 3mam kciuki za każdą z nas....
Dobra rada.
Milo Cie poznac Elisabeth;-)
kinguś
Nie poddam się
Witaj:-)Witam dziewczyny
Ja też :-)PS. Imię Kinga wzięłam sobie podczas bierzmowania :-)
* czy w.kropeczka tez się tu odzywa???
To może na koniec napiszę co u mnie... w grudniu zmieniłam lekarza i z samej przychodni nie jestem zadowolona, lekarz luzak... nadal mam jakies zapalenie, dostaliśmy z mężem leki, ale ja nie zdążyłam ich wybrac, bo @ przylazła 3 dni za wcześnie... cykl miałam 22 dniowy... teraz mam 8go kolejna wizytę, ale czuję , ze u mnie nic się nie poprawiło... śluzu to prawie nie mam, tzn mam ale nie można tego nazwac śluzem, to jak woda... ciekawe co teraz wymyśli lekarza...[/quote]
Tak Kropeczka się tutaj odzywa.
To dobrze, że zmieniłaś lekarza trzymam kciuki żeby szybko pomógł.
Ja miałam puste jajo płodowe a u mojego M były leukocyty w nasieniu ale androlog powiedział, że nie da się w 100% określić czy to przez to bo nie wiadomo czy "zdrowy czy chorzy" plemnik zapłodnił komórkę.Czy poronienie moze byc spowodowane wada plemników?
Z góry dziękuje za odpowiedź
Ale moim zdaniem może mieć wpływ.
O a ja właśnie myślałam o Tobie;-);-) No to super czekam jutro na wieści.chyba was pozabijam!! tyle naskrobalyscie przez tedwa dni ze przeciez ledwo co polowe przeczytalam i juz oczopląsu dostaje
jutro bede walczyc o nasz wątek zamkniety tylko dla wtajemniczonych
buziaczki kochane:-):-)
Beata
Kinguś cos przeoczyłammm jak masz na imię?????
Ja jak brałam clo od 3 do 5 dc to miałam zdecydowanie wcześniej owulacjędziś mam 8dc i teraz strasznie zaczął mnie boleć jajnik prawy(takie ciągnięcie),kurde nieznam tego uczucia i niewiem co sie dzieje,bo raczej nie jest to owulacja za wczesnie...chociaż nawet nie wiem jakie są dolegliwośći przy owulacji bo nigdy nie wyczuwałam takich dni.
To także zależy od parametrów nasienia, jeśli są gorsze to trzeba dać czas na zregenerowanie się;-) Ja stosuje metodę co 2 dni chyba że czuję że już teraz jest owulacja.Myslisz ze czeste przytulanie bardziej pomaga w zajsciu?slyszalam ze niektore robia przerwe co dwa dni?My sie az nadto przytulalmy i nic,chyba teraz sprobujemy tylko w te dwa dni:-)
mezatka
Moja coreczka Kasia :)
ja mam dokladnie tak samo.... nie raz bylam zla bo w pracy stoje i mamstraszna ochote na przytulanki i juz pisze sobie w glowie scenariusz co to bedzie sie dzialo w domku a jak wracam wieczorem to czar pryska..... wiem jak to jest...
Mysle, ze kazda z nas tak miala:-)
A to prawda, ze pracuje rowniez w weekendy:-(. Nienawidze tego, bo moj maz ma tylko weekendy wolneNo ale coz nie dam rady tego zmienic, co nie znaczy, ze nie mam wekendow wolnych, mam ale czasami:-(. W sumie przyszly mam wolny:-)
Dziewczyny musze na chwile Was opuscic - wystapila sprawa, ale przybede pozniej. Pozdrawiam was wszytskie:-):-):-)
A gdzie pozostale dziewczyny?W ciagu dnia juz sie nagadaly?
kinguś
Nie poddam się
Teraz to już naprawdę uciekam bo jutro trzeba wstać do pracy
Jutro się zamelduję :-):-)
Życzę owocnej nocki wszystkim;-);-)
A mnie boli brzucho przez @ ale mam nadzieje, że niedługo sobie pójdzie i będę mogła męczyć mojego M
Jutro się zamelduję :-):-)
Życzę owocnej nocki wszystkim;-);-)
A mnie boli brzucho przez @ ale mam nadzieje, że niedługo sobie pójdzie i będę mogła męczyć mojego M
elisabeth
Październik '06 i '09
Dobrze Cię zrozumiałam:-):-):-)wiem, że nie chodziło Ci o to, żeby przytulać się na komendę... ja napisałam, że mi byłoby trudno kochac się w umówiony dzień:-)elisabeth,
Zle mnie zrozumialas!!!Ja nie robie tego na komende.
dokładnie o to samo mi chodziło:-):-):-):-):-)Kazdy ma swoje metody i robi to co jest dla niego najlepsze.
Ciebie również miło poznac:-):-):-):-)Dobra rada.
Milo Cie poznac Elisabeth;-)
Dobranoc laseczki!!!
Ostatnia edycja:
reklama
sawi
szczęśliwa żona i mama
sprawdzałam po kąpieli śluz i już jest jak białko kurze i rozciągliwy..ale podobno przy owulacji musi być przejrzysty i ciągnący..
Podziel się: