reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie dziewzynki :-)

Tikanis- co za wielgasna wada oka :szok:
dobrze ze masz dobrych lekarzy i zdecydowali na cc, u mnie w olkusikim szpitalu kazali by Ci rodzic naturalnie :angry:
kochana ty idziesz chyba dzisaj na usg, tak ?
daj znac po wizycie i wklej koniecznie zdjecia dzidziusia :tak:

Kingus-buziaki dla Ciebie, ty tez chyba jakos zaraz masz wizyte u ginki :tak:

w. kropeczko daj znac po wizycie u ginka jak juz pojdziesz do niego z wynikami badan :tak:

Pozdrawiam wszystkie staraczki :-)

reklama
a przy jakiej wadzie lekarz może zalecić cesarkę? przy - 4 się łapię?

dobrze ze masz dobrych lekarzy i zdecydowali na cc, u mnie w olkusikim szpitalu kazali by Ci rodzic naturalnie :angry:

Lilu a powiedz czy Ty myśłałaś jak zajdziesz w ciąże to gdzie chcesz urodzić w Polsce czy w irlandii?

Ostatnia edycja:
Jak zajde w tym roku to bede prowadzic ciaze tutaj w polskiej klinice a urodze w irlandzkim szpitalu, bo przez 2 latka napewno jeszcze tu bedziemy a pozniej to nie wiem jak sie los potoczy.

dziendobry kochane choc nie wiem czy taki dobry ja jestem dzis potwornie pociagajaca i smarkata:-(masakra dotego odpadam z testowanek dostalam wcoraj@ 3 dni za wczesnie :wściekła/y:jestem zla na siebie i wszystkich dookola bo juz powoli mam dosc tyle czasu i nic ide za tydzien w pon do lekarza i dowiem sie co i jak cykle mi sie mieszaja raz mi sie spoznia raz za wczesnie i jak tu wiedziec kiedy co i jak pewno przegapilam owu a bylam pewna ze trafilam no coz widocznie tak musi byc:no:

Widze ze wreszcie pojawila sie w kropeczka nareszcie witaj kochana no i pysia tez juz jest :-D

Milego dnia kochane zycze:tak:

ja tez chce dziewczynke haneczke a jak bedzie chlopczyk to wcale sie nie pogniewam nie wazne co byle by bylo:)

Ostatnia edycja:
dziendobry kochane choc nie wiem czy taki dobry ja jestem dzis potwornie pociagajaca i smarkata:-(masakra dotego odpadam z testowanek dostalam wcoraj@ 3 dni za wczesnie :wściekła/y:jestem zla na siebie i wszystkich dookola bo juz powoli mam dosc tyle czasu i nic ide za tydzien w pon do lekarza i dowiem sie co i jak cykle mi sie mieszaja raz mi sie spoznia raz za wczesnie i jak tu wiedziec kiedy co i jak pewno przegapilam owu a bylam pewna ze trafilam no coz widocznie tak musi byc:no:

Widze ze wreszcie pojawila sie w kropeczka nareszcie witaj kochana no i pysia tez juz jest :-D

ja tez chce dziewczynke haneczke a jak bedzie chlopczyk to wcale sie nie pogniewam nie wazne co byle by bylo:)

a próbowałas stosować testy owulacyjne? ja je stosuje ale sama nie wiem... śluz mam kiedy indziej, test wychodzi też inaczej...
eh, co ma byc to będzie
a Ty się nie zamartwiaj, bo do smutnej mamy fasolka nie będzie chciala przyjść:)

katarzynko probowalam 3razy i tak jak u ciebie sluz kiedy indziej testy kiedy indziej i bol jajnikow na owu tez kiedy indziej masakra:(:crazy:

tak sobie podgladam watki na forum i widze ze sa juz wrzesnioweczki:-D ale kochane im zazdroszcze tak kiedys sobie myslalam i ja chcialabym miec dzidziusia w pazdzierniku grudniu lub w czerwcu :-)tak jakos temiesiace mi sie podobaja a wczoraj bylam z siostrzyczka na zakupach po wyprawke dla jej karolinki ktora ma przyjc na swiat w marcu brzusio jej rosnie i rosnie :tak:wyglada przslicznie:-D

Ostatnia edycja:
ja chciałam dzidzię w sierpniu...mam nadzieje jednak że to nie będzie sierpień 2010... no chyba że drugie;-)

ja też sisi chciałabym dziewczunkę. Hania bardzo ładne imię. Ja keidyś chciałam Amelkę, Lenkę, Oliwię lub Maje ale strasznie dużo takich imion juz jest...

czesc dziewczyny ;-)

Witajcie Dziewczynki! :-D ale sie porobilo z tymi wątkami :sorry2: nareszcie mam dostep do inetrnetu ehhh... ale przynajmniej odpoczelam od komputerka! :-D:-D:-D i w ogole wypoczelam.... mialam taka labe ze hej! :tak::-D:rofl2: swieta u tesciow i chrzscinki - fajnie bylo i sylwester w porzasiu :tak: a teraz juz za biurkiem w pracy - szybko minelo! :dry:
wybaczcie ze sie nie odnioslam do tego co juz tu napisalyscie ale musze to dopiero przeczytac !!!! :-D:szok:
czesc kochana, jak cie dawno tu nie widzialam, nawet ostatnio o tobie myslalam gdzie ty sie podziewasz, ale wdze po suwaczku ze juz za niedlugo staranka zaczynasz:-Dbuziolki
:tak:

hej, fajnie że jesteś! wszystko co dobre szybko się kończy.
Ja to nawet stęskniłam się troche za pracą...tzn za jakimś zajęciem, w domu się nudziłam już;-) ale pewnie szybko mi się zachce wakacji a najchętniej takich dłużych 9 miesięcy + 20 tygodni:-)
ja tez jak najchetniej bym poszla na taki przymusowy urlopik :-D:-D ale kochana napewno niedlugo pojdziemy:-D

Dzien dobry :-):-):-)​

Ja wlasnie jem sniadanko i szykuje sie do pracy:-(. Bede dopiero wieczorkiem tak jak wczoraj, ale napewno zagladne do Was:tak::tak:. Milego dni zycze wszystkim!!!;-);-)
Witaj Katarzynka1979 i Eve24:-)Widze, ze jestescie dostepne:-) Oki ja spadam, bo czas mnie goni papa.​

Witaj Asiucha;-);-)

Nie stersuj sie juz tak , bo naprawde szkoda nerwow. Jestesmy z Toba. Napisz jak tam u Ciebie po wizycie:tak::tak:
no powodzenia w pracy , ja naszczescie dzis mam wolne:tak:

elizabeth- nie kochanie, moja ciaza od poczatku przebiega prawidlowo,, tfu tfu oby nie zapeszyc.. a co do porodu ja nie bede rodzic naturalnie tylko bede miala cc a to z powodu oczu, jestem praktycznie jednooczna widze na jedno oko.. bo na drugim mam wade -7,5 stad lekarze zadecydowali zaraz na poczatku ze napewno u mnie bedzie cc:rofl2:

dziewczynki nie macie jakiegos pomysla na przeziebienia i zaycznam cos pokaslywac... kurcze juz biore cytryne,, miodzik,, gardlo mam szalikiem owiniete,, plus robie sobie syrop z cebuli ,, moze macie jeszcze jakies domowe sposoby??
kochanie moje ty sie kuruj porządnie , niestety nie znam zadnych sposobów poniewaz ja wogole nie choruje:tak: nigdy w zyciu nie bralam nawet antybiotyku, wszyscy zwsze chodzili na zwlnienia w pracy tylka ja nigdy:-( jestem zdrowa jak ryba:-)daj znac jak tam po wizycie bo przeciez dzis sie dowiedziecie czy to fasolka czy groszek:-D

nie martw sie kochana, ja dzis jestem tez wsciekla bo tempka mi spadla i juz nie mam watpliwosci ze wstreciucha@ przykezie i to nawet nie wiem czy nie wczesniej bo tak mnie brzuch boli ze chodze wkurzona od rana i na męża krzycze:wściekła/y:

buziolki kochane, ja chyba dzis w szlafroku zostane taki mam humor do bani....

reklama
a ja zawsze chcialam miec dziedzie zimową:tak: najlepiej ze stycznia , tak jak ja:-D i syneczka- Maciusia albo Michasia:-D

a u mnie ten sierpień stąd że ja jestem z sierpnia i większość mojej rodziny albo z lipca albo z sierpnia.
no zobaczymy, mam nadzieję ze nie będę czekala do sierpnia 2010... zobaczymy...

a jak będzie synek to też sie ucieszę. I też Michaś:) albo Olafek:)

Do góry