reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Sawi mi również wydaje się, że to może byc objaw zbliżającej się owulki... a co do częstości przytulanek to niby mówią, że najlepiej co 2 dni, bo plemniki się wtedy regenerują... choć czytałam że tak na prawdę to odbudowuja się co 72 godziny... jak masz ochotę to przytulajcie się codziennie, co sobie bedziesz przyjemności odmawiać;-)

Hei dziewczynki jestem tu nowa,dopiero od paru dni zagladam tu,Bardzo milo spedzam czas z wami i mam nadzieje ze bedziemy sie dzielily wlasnymi przezyciami:-)
Elisabeth,
Myslisz ze czeste przytulanie bardziej pomaga w zajsciu?slyszalam ze niektore robia przerwe co dwa dni?My sie az nadto przytulalmy i nic,chyba teraz sprobujemy tylko w te dwa dni:-)

Babo ja nie napisałam, że myślę, że częste przytulanie pomaga w zajściu w ciążę... napisałam, że czytałam, że zaleca się co 2 dni... ale ja sama nie potrafię robic tego na komendę... dziś się kochamy a jutro już nie... to jest sztuczne... a oprócz poczęcia dziecka ważna jest przyjemność z bycia z kimś blisko... chyba że sex ma być tylko reprodukcją... wybór należy do każdej z nas... Jeśli coś piszę, to nigdy nie jest to narzucanie woli... chyba warto jest "usłyszeć" inny punkt widzenia...Jeśli uważasz, że Wam będzie lepiej kochac się co 2 dni to tak własnie rób... w końcu trzeba słuchać własnej intuicji... 3mam kciuki za każdą z nas....

Witajcie dziewczyny:-):-)Niedawno wrocilam z pracy, zjadlam obiadek i do was zagladnelam szybciutko.

Sylwka22 - Witaj na forum :-) Widze, ze codziennie nas tu przybywa:tak:

czesc dziewczyny:-)

chyba was pozabijam!! tyle naskrobalyscie przez tedwa dni ze przeciez ledwo co polowe przeczytalam i juz oczopląsu dostaje:szok:
:-):-)

Mnie nie bylo tylko dzisiaj a tu 10 stron do przeczytania:-D:tak:Ale juz wszystko przeczytalam:tak:Forum az drzy z pisania:tak::-D:tak:

juz ponad poltora roku.....a Wy?

My staramy sie z mezem od 4 m-cy. Wlasnie jestem w trakcie @ :wściekła/y:i zaraz po bedziemy sie znow starac, to bedzie 5 m-c. 20 stycznia jade do Polski i mam zamiar powaznie porozmawiac z ginekologiem na temat ciazy, bo tu za granica to tak nawet ginekologa nie ma w przychodni:-(Zreszta w Polsce bedzie mi latwiej zapytac o to wszytsko:-)

Również chciałabym sie do Was wpisać jako starająca:)-można??
witaj mężatka
Również skopiowałam z"STARACZKI 2009" moją odpowiedź na twoje pytanie odnośnie duphaston

Witaj Sawi:-). Zagladnelan tam na ten drugi watek i przeczytalam twoja odpowiedz, bardzo dziekuje.:tak:

Hej dziewczynki ja tylko na chwilkę......Przepraszam, ze tylko o sobie ale rozłozyło mnie przeziebienie i czuje sie fatalnie......

Oj bidulko:-(. Kuruj sie i szybko wracaj do nas:tak::tak:

....ehhh moj J to juz mowi ze chyba kupi se jakas lale... hehe bo u nas z tymi przytulankami jak jest 3 razy na miesiac to jest dobrze ..hehehe :rofl2:

To i tak jest dobrze:-). Moje znajome potrafily o tym zapomniec na pare dobtych m-cy:tak:A przeciez nasi mezczyzni wiecie jacy sa......czasami niezaspokojeni hihihi:tak:(ja ich rozumie, tez maja swoje potrzeby:-))

sawi i babo wklejcie sobie suwaczki kochane , bedziemy mialy lepszy obraz tego co u was i jak doradzic w razie co :tak::-) ja chyba teraz jak mi sie zacznie nowy cykl to bede męża męczyc codziennie!! hehehe:-D

elisabeth,
Zle mnie zrozumialas!!!Ja nie robie tego na komende.Kazdy ma swoje metody i robi to co jest dla niego najlepsze.

reklama
sawi i babo wklejcie sobie suwaczki kochane , bedziemy mialy lepszy obraz tego co u was i jak doradzic w razie co :tak::-) ja chyba teraz jak mi sie zacznie nowy cykl to bede męża męczyc codziennie!! hehehe:-D

To fakt, ze jak widze suwaczki u dziewczyn to dokladnie wiem w jakim sa punkcie:-).
Marzenixx jak tylko oboje dacie rade to czemu nie:tak: Mnie czasami wkurza, ze ja mam ochote, rozmawiamy o tym wczesniej a jak przychodzi co do czego wracam z pracy zmeczona, zla i czar czasem pryska a ja zla na caly swiat, bo to nie da sie na zawolanie, wiec staram sie zapominac o roznych problemach przed i byc milutka - bo ze mnie to czasami taki pieron:tak::-D

Do góry