Eve84
2 lata przerwy.....
a mi sie kojazy to z objawami czegos innego a tak na serio to ja mam tak zawsze a torbielek nie mam!No to niezle mnie zaignorowaliscie wczoraj
Nikt mi nie odpisalam na pytanie (((((
Wiec zapytuje ponownie....czy jak ma sie torbiele - to czy to sie czuje? czy to boli ? Mam od 8 dni bol w obu jajnikach, nieduzy ale mam....Nie wiem od czego....Co moze byc przyczyna ?buziaki
no to czekam z niecierpliwoscia na foteczke! i sie nie martw w koncu zaczniesz przybierac na wadze!Witajcie:-)
Tak właśnie myślałam Słonko, że o mnie nie zapomniałaś, ja o Twoich kwietniowych starankach też często myśle i mam nadzieję, że zakończą się na pierwszym cyklu. Trzymam kciuki:-). A co do fotki brzunia to może byc ciężko, po pierwsze nie mam żadnej, ale nawet jakbym miała to bym nie umiała wstawic taki ze mnie talent, a po drugie mam problemy ze zdrówkiem (swoim) i na obecnym etapie nie przybrałam ani grama, a wręcz do wagi sprzed ciąży brakuje mi ciągle pół kilo, ale że ze mnie jest mały pączek to lekarka narazie nie kazała się martwic bo dzidzia ma skąd czerpac zapasy, obym nie traciła kilogramów to będzie dobrze. Od dzisiaj jestem na antybiotyku, biore Bioparox, bo mam zapalenie oskrzeli i nosa . Jak wykombinuje jak wstawic foteczke to napewno się pochwalę
sio @ sio!!!!hei dziewczynki...narazie nie ma @ :-)
ja mam 1,5 rocznego Labladorka (Tofik) o Matko jedyna pierwsze pol roku to bylo wyrwane z zyciorysu! zawsze rano czekala na nas sciezka przetrwanian - wszelkie powierzchnie plaskie a czasem i pionowe zasrane i zasikane do ostatniego wolnego miejsca! a ze mieszkam w dosc sporym domu to mial gdzie to robic wiec przed pojsciem do pracy za mopa i do roboty! co prawda nasz rozrabiaka okazalo sie ze jest z tzw psełdohodowli bylo nawet o niej w telewizji i podejzewam ze dlatego mial takie problemy trawienne ... to fakt ze jak sie ma podworko to da sie kopa na rozped i za drzwi ale nie zawsze moj sie wysprycil i potrafi usiasc przy smyczy i piszczec zebym z nim poszla! a poza tym labki to psy strasznie przywiazane do ludzi! nienawidza samotnosci! ja mam ten komfort ze mama moja jest w domu obok i go odwiedza! na siku wypusci! poza tym kradnie wsio co sie da zjadl nawet zloty lancuszek! z 10 par skarpetek polknal w calosci! przylepa nie z tej ziemi! i tylko nie kojaz labka z reklama velvetu to 1 blad! one takie spokojne sa tylko przez pierwsze 2 miesiace! taki psaik musi sie wybiegac bo inaczej halupe rozniesie w drobny mak!hehe może rzeczywiście za szybko sie napaliłam hehe jakos tak nie wzielam pod uwagę tej pracy z pieskiem hehe liczylam tylko ze nie bede juz sama w domku nie bede taka samotna :-) bede miala z kim isc na spacerek itp....
a z dobrych stron - niezastapiony przyjaciel! a i polecam film (ksiazke najpierw "Marley i ja. Życie, miłość i najgorszy pies świata".John Grogan ) a film wchodzi do kin za miesiac!
jak tylko dostane i wcisne na siebie to pisze od razu do ciebie - i nie czuje ze rymuje!Eve bardzo ładne i fajne zakupy!!! jak przyjdą to pochwal się jaka jakosc.Bo ja nigdy nie kupowalam na alegro i się boję ze nie będzie fajne...więc będę czekala na opinię
a ja to ci chyba kopa sprzedam! a ja to co robie od roku na forum !!!? nawet sie jeszcze nie zaczelam starac a siedze i truje! nie wasz mi sie nawet stad ruszyc na minute!Czesc dziewczynki
Musze Wam sie do czegos przyznac :-( Od kiedy zdecydowalismy sie na IVF, jakos nie moge sie odnalezc na BB. Ja jestem tym na maxa podkrecona ale nie chce tym nikogo za nudzac, bo wiem ze nie ma tu dziewczyn z podobnym "problemem". Kurcze, probuje sie oduzaleznic od BB, szukam nawet innego forum. Juz kilka przegladalam ale to nie to samo... Tu jest fajnie i smiesznie, tyle ze ja czuje, ze mnie tu nie powinno byc - ze juz tu nie naleze. Glupie mam problemy, wiem Jak sie okazuje, to forum bylo dla mnie bardzo wazne. Moze nie forum ale poczucie wspolnoty i wzajemnego zrozumienia;-) Nie wiem co zrobic. Moze powinnam zalozyc tu watek o IVF, moze jest wiecej dziewczyn , ktore przechodza przez to co ja
Sorka, ze marudze. Jakas taka bleeeee jestem dzisiaj.
Buzka kobity
Słonko rozrysowalam sobie nawet wykresik z tymi tepkami !!! wychodzi ze owu mialas gdzies tak 14dc bo potem juz ladnie idzie w gore tempka a takim spadkiem to bym sie nie sugerowala bo tempka na @ spada 3 dni przed @ i to najwczesniej a z regoly dopiro w dniu @!!! wiec moze to mogl byc spadek implantacyjny!? do tego wynika to ze twoj 21dc to dopiero 6dzien fazy lutealnej wiec siedz na tylku spokojnie i czekaj jeszcze tydzien jak nic!!!!Witam. Wreszcie znalazlam chwile zeby do Was zajrzec. Boziu!! Ile Wy potraficie naprodukowac. Chcialabym do kazdej z Was cos napisac, ale jeszcze sie nie łapie ktora w jakiej sytuacji jest i na jakim etapie sie znajduje. Moze przyjdzie to z czasem. ;-)
Podaje moje tempki, tak jak pisalam wczesniej.
1-5 dzien miesiaczka
6 - 36,60
7- 36,80
8- 36,50, sluz plodny
9- 36,60, sluz plodny, na tescie owulacyjnym slaba kreseczka, przytulansko
10- 36,60, sluz plodny, kreseczka slaba
11- 36,80 sluz plodny, kreseczka ciagle slaba
12- 36,70 sluz plodny, wyrazna krecha, przytulansko
13- 36,85 sluz mniej plodny, slaba krecha
14- 36,70 sluz mniej plodny, slaba kreska, przytulansko
15- 36,80, slaba kreska, sluz mniej plodny, przytulansko
16- 36,85, slaba kreska, sluz nieplodny, pobolewanie w jajniku
17- 37,00 sluz mniej plodny,
18- 37,15-//- powiekszone obolale piesi
19- 37,10-//- lekkie pobolewanie w dole brzucha
20- 36,95 - powiekszone obolale piersi i bol plecow jak przed @
21- 36,95- lekkie pobolewanie w dole brzucha
Cykle z reguły mam 28-29 dni. Lekarz przy badaniu w grudniu nie stwierdzil nic niepokojacego. A Wy jestescie w stanie mi cos podpowiedziec? Mozemy sie ludzic mimo ze tempka spadla?
Dziekuje Wam bardzo za odpowiedzi. Jakas rozbita dzis jestem. Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepszy dzien. Wszystkim slodkich snow zycze a jutro duuuzo sloneczka!!:-)
Pracuje ostatnio wiecej na popoludnie i przychodze do domku dosc pozno i na dodatek bardzo zmeczona :-( ...
Eve84 - Tak mi sie wydaje, ze u ciebie staranka zaczna sie wczesniej??. Jesli tak to bardzo sie ciesze, bo wiem jak tego pragnieszOby nie trwaly dlugo. A jak tam z promotorem?
Pozdrawiam rowniez goraco wszystkie niewymienione staraczkiwiem, ze jest tu nas bardzo duzo. Zmykam i do napisania
oj bidulko wiem co czujesz! ja mialam pare lat ze na rano do pracy a na popoludnie na studia! do domu wracalam na 22-23ia!!!!! no staranka od nastepnego cyklu tak na szczesliwy traf jeszcze bez celowania w owu bo musze przeczekac okres alergiczny (brzoza olcha i leszczyna) a z promotorem jakos ale tak nie do konca jakbym chciala ale grunt ze do przodu!
kobito ło matko jedyna dobrze ze tylko czajnik! ja wlasnie dlatego przezucilam sie na elektryczny!!!!MATKOP DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CALA CHAŁUPA DYMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPALILAM CZAJNIK!!!!!!!!!!!!!!! KU...WA JAK SMIERDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CALY CZRNY! SMRUD JAK CHOL...!caly czajnik wody a nawet kropeleczki niie zostalo...TAK BB MNIE WCIĄGNELO....
Zdrowka zycze!!!!witam...prwie w nocy...........umieram...........takie mam grypisko.....doktorek kazal mi zachorowac no i zachorowalam ale czemu az tak
Dziewczynki co ja mam zrobic... dzisiaj 31 dc, @ nadal nie ma, test wyszedl dzisiaj negatywny... boje sie, ze jesli to fasolka, ktora sie ukrywa, to i tak @ przyjdzie, bo mi sie w koncu poziom progesteronu obnizy (w koncu w niedziele wzielam ostatnia tabletke luteiny). Co ja mam zrobic?
a po co czekac do soboty!? lec na bete!!! a madz jakie kolwiek objawy na @? a i powiesz jaka czulosc testu???Nie mierze. Bete zrobie w sobote jesli do tego czasu nie przyjdzie @...
Ostatnia edycja: