reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dziewczyny ja sie tak przyzwyczailam do BB, ze cala reszta swiata wydaje mi sie malo znaczacym dodatkiem... glupie to :-D Naprawde siedze tutaj sobie z Wami, robie przy okazji moja prace domowa, co jakis czas zerkam czy cos sie nowego pojawilo i mysl o tym, ze mam isc dzisiaj o 14 na wydzial zdaje sie mi byc jednym wielkim zartem ;-)

faktycznie nie jest ona smaczna ale da się przeżyć hehe :-) dla fasolki to jestem gotowa się poświęcić :tak:

Wyobraz sobie, ze ja ja jem od 2.5 roku w kazdym cyklu przez 9 dni
:szok: na sama mysl juz mnie odrzuca ;-) Najgorzej jak zasne kiedy mam ja pod jezykiem - zdarzylo mi sie obudzic bo mnie drobinki drapaly w gardlo...

dzielna jak dzielna ale teraz jestem tak strasznie słaba ze masakra a o skupieniu na pracy to pomarzyc moge! :dry::confused: to chyba tez to spadajace cisnienie na mnie tak dziala! bo z reguly i tak mam ok 100 to goren a dolne ok 50-60 wiec jak jeszcze mi upuscili z zyl i to co za oknem .....:szok:

Rozbawil mnie ten plaster z kubusiem hehe. Ja wiele lat oddawalam krew wiec jej widok na mnie nie dziala juz tak bardzo. Teraz niestety nie moge oddawac krwi w Polsce, z racji tego ze jadlam brytyjska wolowine. Podobno dopiero po 3 latach nie konsumowania jej mozna znowu oddawac krew. Nie jem juz dwa lata ale cierpi glownie moj maz, bo bardzo ja lubi. A skoro ja jej nie jem, to on tez nie bedzie. ;) Chcialabym wrocic do dawnego zwyczaju, chociazby przy okazji wizyt w Polsce.Mari - ciesze sie wiec ze znalazlam tu kogos z UK :)
Eve ja tez jestem niskocisnieniowcem, czasami na naszym elektronicznym cisnieniomierzu nie wykazuje mojego cisnienia hahaMysle jednak, ze mimo tego ze ciezko sie zyje z niskim, to mimo wszystko jest ono zdrowsze od wysokiego. Moj maz z kolei ma zbyt wysokie. Mam nadzieje, ze u nasz Bejbik cisnienie bedzie mial gdzies pomiedzy naszymi :)

Ostatnia edycja:
hej laseczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

nie moglam w nocy spac przez tą aromaterapie- jak to Hanka okreslila!!!;-):-D:-D:-D

olapolap kochanie wiem ze moge wydac sie okrutna, ale to powiem:ja bym betki nie robila, tylko kase wydasz. Jak luteine bralas ostatni raz w niedziele, to trzeba troszke poczekac i @ przylezie.Ja czekalam po ostatniej tabletce 10 dni.I lekarz mowi ze to normalne.Skoro jest 31 dzien cyklu a test negatywny , to nie ma co latac po laboratoriach i pieniądze tracic.Spojrz realnie: jesli to ciąza to uszami nie wyparuje:tak: a jesli się boisz ze po odstawieniu luteiny moze nastąpic krwawienie mimo ciązy, to tak nie będzie.Luteina w przypadku ciąży dziala podtrzymująco:tak: wiem bo na ostatniej mojej wizycie u ginka wlasnie rozmawialismy na ten temat.Ja mam nadzięję ze jednak jestes w tej ciąży. a jak nie to w następnym cyklu będziesz:tak::-)

Eve wlasnie ja się boję tego , ze jak się przeprowadzimy do domu to będzie problem, bo wszydstko nowe a taki psiak czy kocurek no to niestety swoje zachowania ma.To jest zwierzątko przeciez...nie lalka.Więc moze jakiegos malutkiego włochatego kundelka:-D no zobaczymy...
A ty piękna kobitka jestes to napewno będzie tak jak trzeba.Oj Eve czekam na te twoje staranka, bo mam przeczucie ze uda Ci sięna samym początku:tak:

Julitka oa kochanie ty to sie tez masz....boli brzuszek jeszcze?

A ja kochane moje jadę dzis do centrum dziecięcego na dzidziusiowe zakupki:tak::tak: czekam tylko na mojego męzusia i jadę!!! zajadę jeszcze do 5-10-15 bo podobno nadal mega przeceny.
DZIEWCZYNY JAK MYSLICIE CO MOZNA PRZYDATNEGO KUPIC DLA DZIDZIUSIA??????????? ciuszki to tak, ręcznik tez kupiony ale moze kocyk??? czy co??

PYTANIE ZWLASZCZE DO TYCH CO MIAŁY JUZ MALUSZKA ???????????? Z CZEGO BYSCIE SIĘ CIESZYLY???

Dziewczyny ja sie tak przyzwyczailam do BB, ze cala reszta swiata wydaje mi sie malo znaczacym dodatkiem... glupie to :-D Naprawde siedze tutaj sobie z Wami, robie przy okazji moja prace domowa, co jakis czas zerkam czy cos sie nowego pojawilo i mysl o tym, ze mam isc dzisiaj o 14 na wydzial zdaje sie mi byc jednym wielkim zartem ;-)

Wyobraz sobie, ze ja ja jem od 2.5 roku w kazdym cyklu przez 9 dni
:szok: na sama mysl juz mnie odrzuca ;-) Najgorzej jak zasne kiedy mam ja pod jezykiem - zdarzylo mi sie obudzic bo mnie drobinki drapaly w gardlo...
ooo to długo już ją bierzesz ...:-( ja na nastepnej wizycie mam dostac duphaston

olapolap kochanie wiem ze moge wydac sie okrutna, ale to powiem:ja bym betki nie robila, tylko kase wydasz. Jak luteine bralas ostatni raz w niedziele, to trzeba troszke poczekac i @ przylezie.Ja czekalam po ostatniej tabletce 10 dni.I lekarz mowi ze to normalne.Skoro jest 31 dzien cyklu a test negatywny , to nie ma co latac po laboratoriach i pieniądze tracic.Spojrz realnie: jesli to ciąza to uszami nie wyparuje:tak: a jesli się boisz ze po odstawieniu luteiny moze nastąpic krwawienie mimo ciązy, to tak nie będzie.Luteina w przypadku ciąży dziala podtrzymująco:tak: wiem bo na ostatniej mojej wizycie u ginka wlasnie rozmawialismy na ten temat.Ja mam nadzięję ze jednak jestes w tej ciąży. a jak nie to w następnym cyklu będziesz:tak::-)

Wiem, ze luteina podtrzymuje ciaze, raczej balabym sie, ze po odstawieniu ewntualna ciaza moglaby sie sama nie utrzymac ;-) Ja jak biore luteine 16-25 dc to dostaje @ okolo 24-25 dc, dlatego dziwi mnie, ze tym razem jak bralam 20-28 dc to @ jeszcze nie przylazla...

reklama
Do góry