Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
faktycznie nie jest ona smaczna ale da się przeżyć hehe :-) dla fasolki to jestem gotowa się poświęcićNiektorzy narzekaja na jej smak, Tobie on przeszkadza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
faktycznie nie jest ona smaczna ale da się przeżyć hehe :-) dla fasolki to jestem gotowa się poświęcićNiektorzy narzekaja na jej smak, Tobie on przeszkadza?
faktycznie nie jest ona smaczna ale da się przeżyć hehe :-) dla fasolki to jestem gotowa się poświęcić
ooo to długo już ją bierzesz ...:-( ja na nastepnej wizycie mam dostac duphastonDziewczyny ja sie tak przyzwyczailam do BB, ze cala reszta swiata wydaje mi sie malo znaczacym dodatkiem... glupie to Naprawde siedze tutaj sobie z Wami, robie przy okazji moja prace domowa, co jakis czas zerkam czy cos sie nowego pojawilo i mysl o tym, ze mam isc dzisiaj o 14 na wydzial zdaje sie mi byc jednym wielkim zartem ;-)
Wyobraz sobie, ze ja ja jem od 2.5 roku w kazdym cyklu przez 9 dni na sama mysl juz mnie odrzuca ;-) Najgorzej jak zasne kiedy mam ja pod jezykiem - zdarzylo mi sie obudzic bo mnie drobinki drapaly w gardlo...
olapolap kochanie wiem ze moge wydac sie okrutna, ale to powiem:ja bym betki nie robila, tylko kase wydasz. Jak luteine bralas ostatni raz w niedziele, to trzeba troszke poczekac i @ przylezie.Ja czekalam po ostatniej tabletce 10 dni.I lekarz mowi ze to normalne.Skoro jest 31 dzien cyklu a test negatywny , to nie ma co latac po laboratoriach i pieniądze tracic.Spojrz realnie: jesli to ciąza to uszami nie wyparuje a jesli się boisz ze po odstawieniu luteiny moze nastąpic krwawienie mimo ciązy, to tak nie będzie.Luteina w przypadku ciąży dziala podtrzymująco wiem bo na ostatniej mojej wizycie u ginka wlasnie rozmawialismy na ten temat.Ja mam nadzięję ze jednak jestes w tej ciąży. a jak nie to w następnym cyklu będziesz:-)
ooo to długo już ją bierzesz ...:-( ja na nastepnej wizycie mam dostac duphaston
a duphaston??? tez??? wiecie może ile kosztuje??
Tez bym chciala zmienic na cos innego, bo zle sie po niej czuje, ale luteina jest refundowana...
a duphaston??? tez??? wiecie może ile kosztuje??