reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

MATKOP DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CALA CHAŁUPA DYMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPALILAM CZAJNIK!!!!!!!!!!!!!!! KU...WA JAK SMIERDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CALY CZRNY! SMRUD JAK CHOL...!caly czajnik wody a nawet kropeleczki niie zostalo...TAK BB MNIE WCIĄGNELO....

reklama
Witajcie kobietki:-):-)

Pracuje ostatnio wiecej na popoludnie i przychodze do domku dosc pozno i na dodatek bardzo zmeczona :-(a to jeszcze obiadek , a to cos posprzatac (maz i tak bardzo mi pomaga:tak:) a jak wszystko porobie to juz pozno i trzeba isc spac, wiec ostatnio nie mialam czasu nawet do was napisac, ale mniej wiecej staralam sie wszystko czytac i ''prawie'' jestem na bierzaco:tak:U mnie co prawda 2dc, wiec staranka jeszcze przede mna.
Zauwazylam tez, ze po tym Bromergonie zle sie czuje, slaba jestem, bardziej zmeczona, malo energii i zaczyna mnie to wkurzac:wściekła/y:Nawet o starankach nie mysle za czesto, bo takaaaa slaaaabaaaa jesteeemmmmm:-(i ciagle spiaca:-(​

Powiem ci że kończę 4 opakowanie bromergonu dzisiaj i dopiero w tym momencie przestają mi doskwierać skutki uboczne.
Do tego wydłuża mi się cykl. Ale każda z nas inaczej reaguje.

kaprycha a ty co???co Cię złapało???a po co zmieniac?czy invitro czy normalnie-to przeciez wszystkie czekamy!!! no tak czy nie?:-D

CALA CHAŁUPA DYMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPALILAM CZAJNIK!!!!!!!!!!!!!!! KU...WA JAK SMIERDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CALY CZRNY! SMRUD JAK CHOL...!caly czajnik wody a nawet kropeleczki niie zostalo...TAK BB MNIE WCIĄGNELO....

Laska ale Ty się dla nas poświęcasz:-) Pozdro

witam...prwie w nocy...........umieram...........takie mam grypisko.....doktorek kazal mi zachorowac no i zachorowalam ale czemu az tak

witam...prwie w nocy...........umieram...........takie mam grypisko.....doktorek kazal mi zachorowac no i zachorowalam ale czemu az tak

Ty to wiecznie po dupie dostajesz. Jak nie brak chłopa to grypisko.
Ja ostatnio po szczepionce pojechałam do mamy tuż po grypie. Chyba coś w sobie jeszcze miała bo przez 3 dni nie byłam w stanie się sama wysikać a w łóżku spędziłam 2 tygodnie. Podobnoć grypa z powikłaniami.

Teraz aromaterapia bo czajniczka brak!!!!!!

Ty to wiecznie po dupie dostajesz. Jak nie brak chłopa to grypisko.
Ja ostatnio po szczepionce pojechałam do mamy tuż po grypie. Chyba coś w sobie jeszcze miała bo przez 3 dni nie byłam w stanie się sama wysikać a w łóżku spędziłam 2 tygodnie. Podobnoć grypa z powikłaniami.
chlopa to ja jeszcze nie bede miec 5 tygodni.....do zakonu sie zapisza...hihihi....a przez okno widac klasztor...(męski)............doktorek kazal to zachorowalam...........zeby tak z fasolka byla....jak doktorek kaze to jest i fasolka......a tu dupa

Ostatnia edycja:
chlopa to ja jeszcze nie bede miec 5 tygodni.....do zakonu sie zapisza...hihihi....a przez okno widac klasztor...(męski)............doktorek kazal to zachorowalam

Klasztor odpuść, daj męskim niewiastom żyć w spokoju.
Co mogę doradzić to sen, mi pomógł. Oczywiście wszystkie tabletki bez recepty w aptece.
Na męczący kaszel pić ciepłe piwo, trochę zapiera dech i krztusi ale fajnie się odrywa po tym.
Nie pić miodu bo podrażnia.

Ogólnie najlepiej wypocić ale w twoim przypadku to raczej niemożliwe.

reklama
znikam do spania............pojecze postekam.......hihihi moze se i dobrze zrobie....hmm..chyba nie mam sily.........
DOBRANOC

Do góry