reklama
HAHAHA...........no wlasnie.........musze wyprobowac to piwo.....bo musze sie tej flegmy z ploc pozbyc jakosKlasztor odpuść, daj męskim niewiastom żyć w spokoju.
Co mogę doradzić to sen, mi pomógł. Oczywiście wszystkie tabletki bez recepty w aptece.
Na męczący kaszel pić ciepłe piwo, trochę zapiera dech i krztusi ale fajnie się odrywa po tym.
Nie pić miodu bo podrażnia.
Ogólnie najlepiej wypocić ale w twoim przypadku to raczej niemożliwe.
Dziewczynki co ja mam zrobic... dzisiaj 31 dc, @ nadal nie ma, test wyszedl dzisiaj negatywny... boje sie, ze jesli to fasolka, ktora sie ukrywa, to i tak @ przyjdzie, bo mi sie w koncu poziom progesteronu obnizy (w koncu w niedziele wzielam ostatnia tabletke luteiny). Co ja mam zrobic?
vvictoria
11.06...........02.10:)))
OLAPOLAP- ja to sie nie znam ale wydaje mi sie ze dziewczyny to by doradzily biec na betke i do lekarza chyba najlepsze rozwiazanie chociazby dla swietego spokoju zebys wiedziala na czym stoisz. betka pokaze czy w ciazy jestes a lekaz na pewno cos doradzi:-) I tak sie nie stresuj bo moze to z tego stresu ci sie spoznia;-) DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM!!!! ja tu wpadam co jakis czas i czasem czytam ale tyle piszecie ze nie sposob zapamietac . Ja ogolnie mam taka pamiec bardzo kiepska ksiazke musze przeczytac 2 razy aby zapamietac a i tak po roku jak mnie ktos zapyta to tytul pamietam ale tresci nie az sie boje ze za pare lat zapomne jak mam na imie
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
Dziewczynki co ja mam zrobic... dzisiaj 31 dc, @ nadal nie ma, test wyszedl dzisiaj negatywny... boje sie, ze jesli to fasolka, ktora sie ukrywa, to i tak @ przyjdzie, bo mi sie w koncu poziom progesteronu obnizy (w koncu w niedziele wzielam ostatnia tabletke luteiny). Co ja mam zrobic?
to prawda co pisze wictoria - najlepsza jest beta. Od razu będziesz wiedziała co i jak. A temperatura?
mierzysz?
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
Hm wyczytalam, ze stezenie HCG jest wystarczajaco wysokie zeby wykryl je test dopiero po uplywie 2 tygodni od owu, a u mnie jeszcze nie minely 2 tygodnie... Jejku moze to glupie tak sobie robic nadzieje...
Beta pokaze juz od 10- 14 dni po zapłodnieniu.
to prawda co pisze wictoria - najlepsza jest beta. Od razu będziesz wiedziała co i jak. A temperatura?
mierzysz?
Nie mierze. Bete zrobie w sobote jesli do tego czasu nie przyjdzie @...
reklama
Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
Witam Moje ślicznotki kochane ale mi się dziwnie spało, budziłam się czesto nawet ;-) ale nie jest źle
Ja też wątpie ze sie mylił....narazie kotuś to ja czekam cierpliwie, wiem że nerwami niczego nie przyspieszę ;-)Misiaku nie wkręcaj sobie do tej ślicznej główki niczego. Poczekajmy. Może się facet mylił (wątpię) może cię zwodzi umysł.
Śpij dobrze i daj znaka jutro.
Wiem kochana ;-);-);-) bardzo mi pomagacie :-)Witajcie kobietki:-):-)
Julitko - Tak mi przykro z powodu tego torbiela. Przytulam mocno i mysle, ze trzeba byc dobrej mysli i nie zalamywac sie, nie wolno!!! Pamietaj
no i popatrz hehe jeszcze przez nas to musisz czajnik sobie kupić ;-)MATKOP DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CALA CHAŁUPA DYMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPALILAM CZAJNIK!!!!!!!!!!!!!!! KU...WA JAK SMIERDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CALY CZRNY! SMRUD JAK CHOL...!caly czajnik wody a nawet kropeleczki niie zostalo...TAK BB MNIE WCIĄGNELO....
Kochanie ja trzymam kciuki :-):-):-)Dziewczynki co ja mam zrobic... dzisiaj 31 dc, @ nadal nie ma, test wyszedl dzisiaj negatywny... boje sie, ze jesli to fasolka, ktora sie ukrywa, to i tak @ przyjdzie, bo mi sie w koncu poziom progesteronu obnizy (w koncu w niedziele wzielam ostatnia tabletke luteiny). Co ja mam zrobic?
Podziel się: