reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

oj Kchana zebym to ja widziala.....nie wiem dlaczego nie mam,jest mi przyjemnie i w ogole,ale niesety bez finiszu..czuje,ze jestem bardzo blisko,ale..:no:

Moja kolezanka tez miala podobny problem, ale zmienilo sie wszystko gdy poznala odpowiedniego mezczyzne, nie mowie ze Twoj ukochany jest zly, ale moze powinien bardziej skupic sie na Tobie, sprobowac cie bardziej rozpalic przed cała akcją..no i łechtaczka obowiazkowo w takim przypadku powinna byc stymulowana...

Co do golenia nóg, ja tam gole zawsze podczas kapieli jednorazówką :) Nie narzekam...a co do peelingu z cukrem, fajny pomysl, napewno wybrobuje...

reklama
Czesc dziewczynki :sorry2:

Musze Wam sie do czegos przyznac :-( Od kiedy zdecydowalismy sie na IVF, jakos nie moge sie odnalezc na BB. Ja jestem tym na maxa podkrecona ale nie chce tym nikogo za nudzac, bo wiem ze nie ma tu dziewczyn z podobnym "problemem". Kurcze, probuje sie oduzaleznic od BB, szukam nawet innego forum. Juz kilka przegladalam ale to nie to samo... Tu jest fajnie i smiesznie, tyle ze ja czuje, ze mnie tu nie powinno byc - ze juz tu nie naleze. Glupie mam problemy, wiem :zawstydzona/y: Jak sie okazuje, to forum bylo dla mnie bardzo wazne. Moze nie forum ale poczucie wspolnoty i wzajemnego zrozumienia;-) Nie wiem co zrobic. Moze powinnam zalozyc tu watek o IVF, moze jest wiecej dziewczyn , ktore przechodza przez to co ja:-D

Sorka, ze marudze. Jakas taka bleeeee jestem dzisiaj.

Julitko <--- przytulam mocno :sorry2:

Buzka kobity

Kaprycha pojebało cię już na tej obczyźnie czy co????
Dołączyłam bym do ciebie tylko nie mam kasy.
Też mam fazę na zapłodnienie Dlatego to jest ostatni cykl starań na lekach, postawie na swoim i ide na laparoskopię - na tyle mnie stać tym bardziej, że to jest na NFZ - tak słyszałam.

Gadaj ile ci wlezie, pierdziel o tych stosunkach i badaniach ale mi nie odłaź. Bo przyjadę i wytarmoszę. Zatłukę jak trzeba.

Musze Wam sie do czegos przyznac :-( Od kiedy zdecydowalismy sie na IVF, jakos nie moge sie odnalezc na BB. Ja jestem tym na maxa podkrecona ale nie chce tym nikogo za nudzac, bo wiem ze nie ma tu dziewczyn z podobnym "problemem". Kurcze, probuje sie oduzaleznic od BB, szukam nawet innego forum. Juz kilka przegladalam ale to nie to samo... Tu jest fajnie i smiesznie, tyle ze ja czuje, ze mnie tu nie powinno byc - ze juz tu nie naleze. Glupie mam problemy, wiem :zawstydzona/y: Jak sie okazuje, to forum bylo dla mnie bardzo wazne. Moze nie forum ale poczucie wspolnoty i wzajemnego zrozumienia;-) Nie wiem co zrobic. Moze powinnam zalozyc tu watek o IVF, moze jest wiecej dziewczyn , ktore przechodza przez to co ja:-D

Buzka kobity

Nie powinnas sie tak czuc, my tu wszystkie stramy sie o dzidzie w ten czy inny sposob to staramy sie o to samo. Nie odchodz, pewnie mnie nie znasz bo sie malo udzielam ale czytam prawie codziennie i wiem ze wszystkie stanowimy wspaniala grupe. Podziel sie z nami swoimi myslami moze nie bedziemy w stanie pomoc ci wiedza (choc w to warpi bo dziewczyny sa niesamowicie poinformowane) ale napweno dobrym slowem i nieprzezwoitym zartem :-D. ZOSTAN ty nasza babka jestes.

Witam. Wreszcie znalazlam chwile zeby do Was zajrzec. Boziu!! Ile Wy potraficie naprodukowac. Chcialabym do kazdej z Was cos napisac, ale jeszcze sie nie łapie ktora w jakiej sytuacji jest i na jakim etapie sie znajduje. Moze przyjdzie to z czasem. ;-)
Podaje moje tempki, tak jak pisalam wczesniej.
1-5 dzien miesiaczka
6 - 36,60
7- 36,80
8- 36,50, sluz plodny
9- 36,60, sluz plodny, na tescie owulacyjnym slaba kreseczka, przytulansko
10- 36,60, sluz plodny, kreseczka slaba
11- 36,80 sluz plodny, kreseczka ciagle slaba
12- 36,70 sluz plodny, wyrazna krecha, przytulansko
13- 36,85 sluz mniej plodny, slaba krecha
14- 36,70 sluz mniej plodny, slaba kreska, przytulansko
15- 36,80, slaba kreska, sluz mniej plodny, przytulansko
16- 36,85, slaba kreska, sluz nieplodny, pobolewanie w jajniku
17- 37,00 sluz mniej plodny,
18- 37,15-//- powiekszone obolale piesi
19- 37,10-//- lekkie pobolewanie w dole brzucha
20- 36,95 - powiekszone obolale piersi i bol plecow jak przed @
21- 36,95- lekkie pobolewanie w dole brzucha
Cykle z reguły mam 28-29 dni. Lekarz przy badaniu w grudniu nie stwierdzil nic niepokojacego. A Wy jestescie w stanie mi cos podpowiedziec?:tak: Mozemy sie ludzic mimo ze tempka spadla?

Dziekuje Wam bardzo za odpowiedzi. Jakas rozbita dzis jestem. Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepszy dzien. Wszystkim slodkich snow zycze a jutro duuuzo sloneczka!!:-)

Ja kochane moje zmykam juz spać :-) jakos srednio się czuje strasznie spiaca jestem do tego ;-) Spijcie słodko moje kochane maleńkie dziewczynki :tak:
kurcze dziewczynki ja nic z tego wszystkiego nie rozumiem....lekarz wykluczyl mi ciaze napewno a ja mam wlasnie typowo ciazowe objawy : większe piersi, żyłki na piersiach, zawroty głowy , nudności, twarde podbrzusze hm....czyżby Pan Bóg tylko samymi objawami mnie obdarzył zebym chociaz to zobaczyła....

Ostatnia edycja:
Ja kochane moje zmykam juz spać :-) jakos srednio się czuje strasznie spiaca jestem do tego ;-) Spijcie słodko moje kochane maleńkie dziewczynki :tak:
kurcze dziewczynki ja nic z tego wszystkiego nie rozumiem....lekarz wykluczyl mi ciaze napewno a ja mam wlasnie typowo ciazowe objawy : większe piersi, żyłki na piersiach, zawroty głowy , nudności, twarde podbrzusze hm....czyżby Pan Bóg tylko samymi objawami mnie obdarzył zebym chociaz to zobaczyła....

Misiaku nie wkręcaj sobie do tej ślicznej główki niczego. Poczekajmy. Może się facet mylił (wątpię) może cię zwodzi umysł.
Śpij dobrze i daj znaka jutro.

Witajcie kobietki:-):-)

Pracuje ostatnio wiecej na popoludnie i przychodze do domku dosc pozno i na dodatek bardzo zmeczona :-(a to jeszcze obiadek , a to cos posprzatac (maz i tak bardzo mi pomaga:tak:) a jak wszystko porobie to juz pozno i trzeba isc spac, wiec ostatnio nie mialam czasu nawet do was napisac, ale mniej wiecej staralam sie wszystko czytac i ''prawie'' jestem na bierzaco:tak:U mnie co prawda 2dc, wiec staranka jeszcze przede mna.
Zauwazylam tez, ze po tym Bromergonie zle sie czuje, slaba jestem, bardziej zmeczona, malo energii i zaczyna mnie to wkurzac:wściekła/y:Nawet o starankach nie mysle za czesto, bo takaaaa slaaaabaaaa jesteeemmmmm:-(i ciagle spiaca:-(​

Camelia - Wielkie Gratulacje!!!

Julitko - Tak mi przykro z powodu tego torbiela. Przytulam mocno i mysle, ze trzeba byc dobrej mysli i nie zalamywac sie, nie wolno!!! Pamietaj:tak:

W.kropeczko - tak sie ciesze, ze sie odezwalas, bo dlugo cie nie bylo z nami. Sciskam mocno, a jak zdroweczko? Jak tam z mezusiem:-)? Pewnie cala w skowronkach?​

Titanis - Masz super brzuszek, kurde ale ten czas leci:tak:

Babo - Jak milo Cie znow zobaczyc wsrod nas:tak:. Oby @ juz nie przyszla:tak:

Katarzynka1979 - Kurde z ciebie to twardziel, ja to bym juz poszla do ginka a ty do 10 marca czekasz. Podziwiam:tak:

Kingus - Jeszcze raz wielkie gratulacje. Ciesze sie, ze wszystko oki z dzidzia:tak:

Kaprycha - Tu tez jest twoje miejsce:tak:, z nami. Zawsze wspierasz, doradzasz i sprawiasz z HankaM, ze forum az drzy :-D

Marzenixx - Ciesze sie, ze milo spedzasz urlopik i znalazlas choc chwilke, zeby do nas napisac. Pelen luz widze u ciebie:tak: i tak 3mac!!!:-)​

Eve84 - Tak mi sie wydaje, ze u ciebie staranka zaczna sie wczesniej??. Jesli tak to bardzo sie ciesze, bo wiem jak tego pragniesz:tak:Oby nie trwaly dlugo:tak:. A jak tam z promotorem?​

Pozdrawiam rowniez goraco wszystkie niewymienione staraczki:tak:wiem, ze jest tu nas bardzo duzo:tak:. Zmykam i do napisania :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Moja kolezanka tez miala podobny problem, ale zmienilo sie wszystko gdy poznala odpowiedniego mezczyzne, nie mowie ze Twoj ukochany jest zly, ale moze powinien bardziej skupic sie na Tobie, sprobowac cie bardziej rozpalic przed cała akcją..no i łechtaczka obowiazkowo w takim przypadku powinna byc stymulowana...

poczekamy zobaczymy.....wiem,ze jest mnustwo dziewczyn z podobnymi problemami,to nie jest tak,ze ja nie odczowam przyjemnosci,wrecz przeciwnie jest nam razem bardzo dobrze i nie moge narzekac,tyle tylko,ze nie mam jak juz napisalam koncoweczki,ale spoko z tym tez da sie zyc :-Dquote]

Buzka kobity

no moglabys juz nam tego oszczedzic laska;-)! nam tez jest z Toba dobrze i nie uciekaj nam na inne fora!!!

MARTYNKO222 JAK SYTUACJA?

Do góry