olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
nie mam malenka zadnego plamienia nic a nic
no to bardzo dobrze, a jest nadzieja ze moze byz fasolka? Co powiedzial gin.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie mam malenka zadnego plamienia nic a nic
oj Kchana zebym to ja widziala.....nie wiem dlaczego nie mam,jest mi przyjemnie i w ogole,ale niesety bez finiszu..czuje,ze jestem bardzo blisko,ale..
Probowaliscie tak zeby M dotykal Twojej lechtaczki w czasie seksu?
Nie kochanie to nie jest fasolka :-( jakis torbiel albo cysta powstala na prawym jajniku....mam do zrobienia badanie Ca 125no to bardzo dobrze, a jest nadzieja ze moze byz fasolka? Co powiedzial gin.
Jak zrobie badanie i bede miala wynik to bede sie najwyzej martwic ale na szczescie mam was kochane moje tylko ze ja dzis juz nie moge z tymi bolami wytrzymaćJulitka wlasnie doczytalam....kurcze blade to nie dobrze, ale pamiętaj ze nie mozna sobie diagnoz wkęcac, poki nie ma sie wczystkich badanek porobionych.A jak my tu Catedrze wkręczalysmy chorobska bo miala IV grupę??? i zaraz sie okazalo ze zaszla w ciąze.Mam nadzieję ze i u Ciebie tak będzie
marzenixx fajnie ze ise odezwalas!! kochaniutka jak ty się tak relaksujesz, to jak wrocisz i dorwiesz swojego chlopa, to koniec!!!! blizniaki murowane jak nic!!!!!!!!
olapolap no niby tak, ale my mamy kawalek dzialki, i jak taki psiak kupsko na trawnikum uwali to trzeba latac z szufelka i zbierac, bo co poradzic?wlasnie to mi spędza sen z powiek:-(
Nie kochanie to nie jest fasolka :-( jakis torbiel albo cysta powstala na prawym jajniku....mam do zrobienia badanie Ca 125
Jak zrobie badanie i bede miala wynik to bede sie najwyzej martwic ale na szczescie mam was kochane moje tylko ze ja dzis juz nie moge z tymi bolami wytrzymać
mam nadzieje kochana :-) narazie zostaje mi czekaćOj kochana tak mi przykro, :-( teraz to musisz o siebie zadbac i bedzie wszystko dobrze.
Eh eh eh skad ja to znam?... niewyuczalny... nawet nie probuje zmienic tego co sie w nim nie podoba... ale pewnie na poczatku i tak wykazywal wiecej checi do zmian... zycie... Ja czasem tez mam mysli - dziecko i 'pa!'... ale na razie nie mam jeszcze mocnych powodow zeby tak zrobic. Nie wiem czy to dobre rozwiazanie, ale jestes ode mnie starsza, wiec tez na pewno inaczej na to patrzysz - trudniej moze byc znalezc faceta, przekonac go do dziecka i jeszcze zrobic to dziecko bedac w sensownym wieku. Eh trudne to wszystko, ale moze czasem nie pozostaje nic, jak tylko byc wyrachowana, egoistyczna i zawsze tylko dazyc do swego
kochanie jakie inne forum....??? jak nie powinnaś tu należec !!! kotku co Ty za głupoty wypisujesz !!! jesteś nasza i tak zostanie i nie zanudzasz nas niczym PAMIĘTAJCzesc dziewczynki
Musze Wam sie do czegos przyznac :-( Od kiedy zdecydowalismy sie na IVF, jakos nie moge sie odnalezc na BB. Ja jestem tym na maxa podkrecona ale nie chce tym nikogo za nudzac, bo wiem ze nie ma tu dziewczyn z podobnym "problemem". Kurcze, probuje sie oduzaleznic od BB, szukam nawet innego forum. Juz kilka przegladalam ale to nie to samo... Tu jest fajnie i smiesznie, tyle ze ja czuje, ze mnie tu nie powinno byc - ze juz tu nie naleze. Glupie mam problemy, wiem Jak sie okazuje, to forum bylo dla mnie bardzo wazne. Moze nie forum ale poczucie wspolnoty i wzajemnego zrozumienia;-) Nie wiem co zrobic. Moze powinnam zalozyc tu watek o IVF, moze jest wiecej dziewczyn , ktore przechodza przez to co ja
Sorka, ze marudze. Jakas taka bleeeee jestem dzisiaj.
Julitko <--- przytulam mocno
Buzka kobity