reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
raczej powinnas kupic peeling,bo woda nie pomoze i wlasnie zapomnialam o rekawicy lub chropowata gabka,co lubisz:-)Peeling sa tanie,jest bardzo duzo rodzaji,napewno cos znajdziesz dla siebie:-)
ide juz spac,bo musze rano wstac,pracuje z malymi dziecmi wiec daja troche popalic:-)
Buzka i dobranocki!!!
Pa dziewczynki znow sie odezwe za jakis czas:-)

Dzieki za rady :-) Dobranoc!

hej dziewczynki

Babo sciągnelam Cie myslami!!!!!!!!!!!1 no nie moge!!!! myslalam i wczesniej i dzis o Tobie!!!!!!!! fajnie ze się pojawilas

DZIEWCZYNKI SŁUCHAC MNIE TU!!!!!!

Ja wiem ze teraz są fajnie pachnące pilingi i wogole super, ale ja wam powiem przepis na zajefajny darmowy piling!!! wlasnuie wczoraj sobie zafundowalam taki!!!
A wiec podczas kąpieli nalac do dloni: żelu pod prysznic albo dobrze się namydlic, garsc cukru krysztalu i troche oleju lub oliwki i energicznie wyszorowac cale cialko!!! a potem pobalsamowac sie!!! SUPER !!! Ja sama w jakiejs babskiej gazecie wyczytalmam

Eve bardzo ładne i fajne zakupy!!! jak przyjdą to pochwal się jaka jakosc.Bo ja nigdy nie kupowalam na alegro i się boję ze nie będzie fajne...więc będę czekala na opinię

olapolap ja tez chcę psa, kundelka ze schroniska albo kocura ale moj się nie kwapi do tewgo pomyslu ale ja to rozumiem bo NAPRAWDĘ nie mamy warunkow, ale jak juz czmychniemy do naszego domu to juz postanowione ze bierzemy i kota i psa!!!

DZIEWCZYNKI SŁUCHAC MNIE TU!!!!!!

Ja wiem ze teraz są fajnie pachnące pilingi i wogole super, ale ja wam powiem przepis na zajefajny darmowy piling!!! wlasnuie wczoraj sobie zafundowalam taki!!!
A wiec podczas kąpieli nalac do dloni: żelu pod prysznic albo dobrze się namydlic, garsc cukru krysztalu i troche oleju lub oliwki i energicznie wyszorowac cale cialko!!! a potem pobalsamowac sie!!! SUPER !!! Ja sama w jakiejs babskiej gazecie wyczytalmam

olapolap ja tez chcę psa, kundelka ze schroniska albo kocura ale moj się nie kwapi do tewgo pomyslu ale ja to rozumiem bo NAPRAWDĘ nie mamy warunkow, ale jak juz czmychniemy do naszego domu to juz postanowione ze bierzemy i kota i psa!!!

Hehe wyprobuje :-D

Nooo jak sie ma dom to inna rozmowa, bo wtedy ma sie tez zazwyczaj ogrodek - odpadaja spacery
;-)

reklama
Do góry