reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Doskonale wiem o co Ci chodzi. Tez czasem mowie M, ze chcialabym zebysmy mieli psa, ale on sie kategorycznie nie zgadza. No i mu sie nie dziwie... :eek: Jak mi smutno i samotno to marzy mi sie pies, ktory przy mnie lezy, ktory obserwuje kazdy moj ruch, ktory sie do mnie tuli gdy placze, ktory mnie ogrzewa w nocy gdy mi zimno i gdy jestem poklocona z M... Tylko, ze wyobrazenia to jedno, a rzeczywistosc to niestety drugie ;-) Oczywiscie mozna psa nauczyc zeby sie zalatwial w domu, ale mysle, ze to musi byc dla niego ponizajace, bo psy normalnie nie brudza wlasnego siedliska ;-)
wlasnie czuje tak samo :-):-):-)
Kochanie nie mam psiora ale zawsze w domu był pies odkąd pamiętam. Teraz moja mama ma 2 letniego labradorka.
Powiem ci jest jak małe dziecko roboty jest przy nim 24/h.
Z drugiej strony daje tyle radości, gdybym go teraz przy sobie miała to inaczej by było.
Musisz być pewna, że poświęcisz psu czas (będziesz go miała)
tez chcialabym labradorka :-D:-D:-D
ale jeszcze poczekam sobie troszkę :-D:-D:-D

reklama

Strasznie na niego jestes cieta, o co poszlo tym razem? Nie mozesz go wziac na slowko i powiedziec, ze chcesz isc spac i zeby sobie poszli z sypialni? Z drugiej strony... komp i BB dla Ciebie
:-)

Co myślałam, że wyplewiłam albo osunęłam to powraca, co myślałam że wytłumaczyłam a on obiecał poprawę to jest odwrotnie. Jest tyle tego, że już zaczyna dochodzić mi do głosu rozsądek. I bębni mi w głowie jak dzwon.
I wiem co powinnam zrobić, i co normalna baba by zrobiła ale dopóki mnie nie zapłodni to będę musiała się męczyć.

Wiem, że rozmowa jest najlepsza w dojrzałym związku, tylko u mnie było takich rozmów z 10000000000000000000000 przez ostanie 8 lat tylko do tej pory nie ma żadnych efektów.

Olesia

Tempka najczesniej wzrasta dzien po owu, wiec Twoje stwierdzenie jest prawie prawidlowe:)))) Bo najczesciej - nie oznacza zawsze. ..
Owu moze wystapic czasami do 3 dni PRZED wzrostem tempki, jak i 2 dni PO....

Ale w wiekszosci tak jest jak napisalas. Pamietaj tylko, ze dopiero 3 dni z rzedu podwyzszonej tempki potwierdzaja owu - jednorazowy wzrost nie jest wazny

Co myślałam, że wyplewiłam albo osunęłam to powraca, co myślałam że wytłumaczyłam a on obiecał poprawę to jest odwrotnie. Jest tyle tego, że już zaczyna dochodzić mi do głosu rozsądek. I bębni mi w głowie jak dzwon.
I wiem co powinnam zrobić, i co normalna baba by zrobiła ale dopóki mnie nie zapłodni to będę musiała się męczyć.

Wiem, że rozmowa jest najlepsza w dojrzałym związku, tylko u mnie było takich rozmów z 10000000000000000000000 przez ostanie 8 lat tylko do tej pory nie ma żadnych efektów.

Eh eh eh skad ja to znam?... niewyuczalny... nawet nie probuje zmienic tego co sie w nim nie podoba... ale pewnie na poczatku i tak wykazywal wiecej checi do zmian... zycie... Ja czasem tez mam mysli - dziecko i 'pa!'... ale na razie nie mam jeszcze mocnych powodow zeby tak zrobic. Nie wiem czy to dobre rozwiazanie, ale jestes ode mnie starsza, wiec tez na pewno inaczej na to patrzysz - trudniej moze byc znalezc faceta, przekonac go do dziecka i jeszcze zrobic to dziecko bedac w sensownym wieku. Eh trudne to wszystko, ale moze czasem nie pozostaje nic, jak tylko byc wyrachowana, egoistyczna i zawsze tylko dazyc do swego
:tak:

Jeszcze raz dzieki :-D Ja sie mecze z depilatorem, raz w tygodniu... brrr a niby w instrukcji depilatora jest napisane, ze wystarczy raz w miesiacu :crazy: tak to ja mialam moze na poczatku, ale wlosy rosna tak nierowno, ze jak czesc wyrwe, to po tygodniu juz sa nowe... :baffled: Myslisz, ze w ramach peelingu wystarczy tarcie rękawicą sizalową?

raczej powinnas kupic peeling,bo woda nie pomoze i wlasnie zapomnialam o rekawicy lub chropowata gabka,co lubisz:-)Peeling sa tanie,jest bardzo duzo rodzaji,napewno cos znajdziesz dla siebie:-)
ide juz spac,bo musze rano wstac,pracuje z malymi dziecmi wiec daja troche popalic:-)
Buzka i dobranocki!!!
Pa dziewczynki znow sie odezwe za jakis czas:-)

reklama
dziekuje bardzo, ostatnio smialam sie z M, ze szkoda ze sie staralismy wczesnie jak sie bylo mlodym i wiecznie napalonym. Teraz praca od rana do wieczora, stres i zmeczenie zmiejsza poped i fizyczne zaagazowanie :no:
Ale nie ma co narzekac tylko bzykac od rana do wieczora :-D
hehe dokładnie malenka :-):-):-)
raczej powinnas kupic peeling,bo woda nie pomoze i wlasnie zapomnialam o rekawicy lub chropowata gabka,co lubisz:-)Peeling sa tanie,jest bardzo duzo rodzaji,napewno cos znajdziesz dla siebie:-)
ide juz spac,bo musze rano wstac,pracuje z malymi dziecmi wiec daja troche popalic:-)
Buzka i dobranocki!!!
Pa dziewczynki znow sie odezwe za jakis czas:-)
Dobranoc kochana :-D:-D:-D

Do góry