reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Doskonale wiem o co Ci chodzi. Tez czasem mowie M, ze chcialabym zebysmy mieli psa, ale on sie kategorycznie nie zgadza. No i mu sie nie dziwie... :eek: Jak mi smutno i samotno to marzy mi sie pies, ktory przy mnie lezy, ktory obserwuje kazdy moj ruch, ktory sie do mnie tuli gdy placze, ktory mnie ogrzewa w nocy gdy mi zimno i gdy jestem poklocona z M... Tylko, ze wyobrazenia to jedno, a rzeczywistosc to niestety drugie ;-) Oczywiscie mozna psa nauczyc zeby sie zalatwial w domu, ale mysle, ze to musi byc dla niego ponizajace, bo psy normalnie nie brudza wlasnego siedliska ;-)
wlasnie czuje tak samo :-):-):-)
Kochanie nie mam psiora ale zawsze w domu był pies odkąd pamiętam. Teraz moja mama ma 2 letniego labradorka.
Powiem ci jest jak małe dziecko roboty jest przy nim 24/h.
Z drugiej strony daje tyle radości, gdybym go teraz przy sobie miała to inaczej by było.
Musisz być pewna, że poświęcisz psu czas (będziesz go miała)
tez chcialabym labradorka :-D:-D:-D
ale jeszcze poczekam sobie troszkę :-D:-D:-D

reklama

Strasznie na niego jestes cieta, o co poszlo tym razem? Nie mozesz go wziac na slowko i powiedziec, ze chcesz isc spac i zeby sobie poszli z sypialni? Z drugiej strony... komp i BB dla Ciebie
:-)

Co myślałam, że wyplewiłam albo osunęłam to powraca, co myślałam że wytłumaczyłam a on obiecał poprawę to jest odwrotnie. Jest tyle tego, że już zaczyna dochodzić mi do głosu rozsądek. I bębni mi w głowie jak dzwon.
I wiem co powinnam zrobić, i co normalna baba by zrobiła ale dopóki mnie nie zapłodni to będę musiała się męczyć.

Wiem, że rozmowa jest najlepsza w dojrzałym związku, tylko u mnie było takich rozmów z 10000000000000000000000 przez ostanie 8 lat tylko do tej pory nie ma żadnych efektów.

Olesia

Tempka najczesniej wzrasta dzien po owu, wiec Twoje stwierdzenie jest prawie prawidlowe:)))) Bo najczesciej - nie oznacza zawsze. ..
Owu moze wystapic czasami do 3 dni PRZED wzrostem tempki, jak i 2 dni PO....

Ale w wiekszosci tak jest jak napisalas. Pamietaj tylko, ze dopiero 3 dni z rzedu podwyzszonej tempki potwierdzaja owu - jednorazowy wzrost nie jest wazny

Co myślałam, że wyplewiłam albo osunęłam to powraca, co myślałam że wytłumaczyłam a on obiecał poprawę to jest odwrotnie. Jest tyle tego, że już zaczyna dochodzić mi do głosu rozsądek. I bębni mi w głowie jak dzwon.
I wiem co powinnam zrobić, i co normalna baba by zrobiła ale dopóki mnie nie zapłodni to będę musiała się męczyć.

Wiem, że rozmowa jest najlepsza w dojrzałym związku, tylko u mnie było takich rozmów z 10000000000000000000000 przez ostanie 8 lat tylko do tej pory nie ma żadnych efektów.

Eh eh eh skad ja to znam?... niewyuczalny... nawet nie probuje zmienic tego co sie w nim nie podoba... ale pewnie na poczatku i tak wykazywal wiecej checi do zmian... zycie... Ja czasem tez mam mysli - dziecko i 'pa!'... ale na razie nie mam jeszcze mocnych powodow zeby tak zrobic. Nie wiem czy to dobre rozwiazanie, ale jestes ode mnie starsza, wiec tez na pewno inaczej na to patrzysz - trudniej moze byc znalezc faceta, przekonac go do dziecka i jeszcze zrobic to dziecko bedac w sensownym wieku. Eh trudne to wszystko, ale moze czasem nie pozostaje nic, jak tylko byc wyrachowana, egoistyczna i zawsze tylko dazyc do swego
:tak:

Jeszcze raz dzieki :-D Ja sie mecze z depilatorem, raz w tygodniu... brrr a niby w instrukcji depilatora jest napisane, ze wystarczy raz w miesiacu :crazy: tak to ja mialam moze na poczatku, ale wlosy rosna tak nierowno, ze jak czesc wyrwe, to po tygodniu juz sa nowe... :baffled: Myslisz, ze w ramach peelingu wystarczy tarcie rękawicą sizalową?

raczej powinnas kupic peeling,bo woda nie pomoze i wlasnie zapomnialam o rekawicy lub chropowata gabka,co lubisz:-)Peeling sa tanie,jest bardzo duzo rodzaji,napewno cos znajdziesz dla siebie:-)
ide juz spac,bo musze rano wstac,pracuje z malymi dziecmi wiec daja troche popalic:-)
Buzka i dobranocki!!!
Pa dziewczynki znow sie odezwe za jakis czas:-)

reklama
dziekuje bardzo, ostatnio smialam sie z M, ze szkoda ze sie staralismy wczesnie jak sie bylo mlodym i wiecznie napalonym. Teraz praca od rana do wieczora, stres i zmeczenie zmiejsza poped i fizyczne zaagazowanie :no:
Ale nie ma co narzekac tylko bzykac od rana do wieczora :-D
hehe dokładnie malenka :-):-):-)
raczej powinnas kupic peeling,bo woda nie pomoze i wlasnie zapomnialam o rekawicy lub chropowata gabka,co lubisz:-)Peeling sa tanie,jest bardzo duzo rodzaji,napewno cos znajdziesz dla siebie:-)
ide juz spac,bo musze rano wstac,pracuje z malymi dziecmi wiec daja troche popalic:-)
Buzka i dobranocki!!!
Pa dziewczynki znow sie odezwe za jakis czas:-)
Dobranoc kochana :-D:-D:-D

Do góry