reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

ola,
duze nawilzanie--- poprostu musisz!!! i peling dwa razy w tygodniu,bez wody mocno wcierasz a potem splukujesz:-)moze sie porawi.Ja woskuje nogi w gabinecie ponad dwa lata,cos teraz mi wrastaja znow bo olalam nawizanie!!1
Dbaj o lydeczki!powodzonka:-)

Dziekuje kochana :-) Czyli myslisz, ze nawilzanie powinno wystarczyc zeby nie wrastaly? Na jak dlugo starcza Ci woskowanie w gabinecie? Ile to kosztuje?

reklama
Będę się żegnać.
Mam dzisiaj strasznego doła i nerwa przez mojego.
Przyjechał do tego jego brat i sobie razem siedzą. Czuję się jak piąte koło u wozu więc zmyje się do łazienki, może wezmę gorącą kąpiel.
Kochana zapraszam do mnie :tak::tak::tak:
Cześć dziewczyny:-)
Ja tylko na chwilkę wpadłam zobaczyc co tam u was:tak: ale zescie tyle naskrobaly ze nie zdolam tego przeczytac:sorry2:
Ja powiem tylko ze urlopik mam super , siedze i sie obijam caly czas, albo łaże z siostrą po miescie, wprawdzie nie ma co zwiedzac ale zawsze to cos innego..:tak:

pozdrawiam was serdecznie kochane, i trzymam kciuki za testowania najblizsze!!
Ciesze sie kochanie ze urlopik sie udaje :tak::tak::tak:

ola,nawilazanie i piling bo sciera naskorek i otwiera pory:-)
Ja woskuje raz w miesiacu,od 1 tyg zaczynaja po malu odrastac,ja mieszkam w norwegii wiec place duzo,ale teraz bylam w polsce,kosztuje ok 50 zl.

Kasiu to sie bardzo ciesze!!!udalo sie...oj jak super!!!
Gratuluje!!!
My 7 miesiac,bylam u gina,nie musze robic badan bo mam wszystko jak w zegarku,lekarz powiedzial ze u meza trzeba zaczac.

Dziękuję. Dobrze ze u Ciebie ok. Sprawdx męża. My się staraliśmy chyba 5 cykli więc prawie tyle samo. Juz tez mialam swojego wysyłać.

ola,nawilazanie i piling bo sciera naskorek i otwiera pory:-)
Ja woskuje raz w miesiacu,od 1 tyg zaczynaja po malu odrastac,ja mieszkam w norwegii wiec place duzo,ale teraz bylam w polsce,kosztuje ok 50 zl.

Jeszcze raz dzieki :-D Ja sie mecze z depilatorem, raz w tygodniu... brrr a niby w instrukcji depilatora jest napisane, ze wystarczy raz w miesiacu :crazy: tak to ja mialam moze na poczatku, ale wlosy rosna tak nierowno, ze jak czesc wyrwe, to po tygodniu juz sa nowe... :baffled: Myslisz, ze w ramach peelingu wystarczy tarcie rękawicą sizalową?

Romka ! To nie samowite, tak bardzo sie ciesze ze sie Wam udało, uwierze w cuda, moze i mnie sie jednak uda ! Sciskam, caluje i gratuluje !

misia pysia chyba sie nie zrozumialysmy ja wycielam cytat z bocka i wkleilam go dziewczynkom na pocieszenie,ze cuda sie zdarzaja i trzeba wierzyc:tak::-D:-D:-D:-D:-D z gratulacjami sie wstrzymaj Kochana,jeszcze nie przyszla na mnie pora.....pozdrawiam buziaki dla Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JULITKO GLOWA DO GORY I NIE WKRECAJ SOBIE JAKIS GLUPOT DO GLOWKI PROSZE!!!!!!!!!!!!!!

Romka ! To nie samowite, tak bardzo sie ciesze ze sie Wam udało, uwierze w cuda, moze i mnie sie jednak uda ! Sciskam, caluje i gratuluje !

misia pysia chyba sie nie zrozumialysmy ja wycielam cytat z bocka i wkleilam go dziewczynkom na pocieszenie,ze cuda sie zdarzaja i trzeba wierzyc:tak::-D:-D:-D:-D:-D z gratulacjami sie wstrzymaj Kochana,jeszcze nie przyszla na mnie pora.....pozdrawiam buziaki dla Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JULITKO GLOWA DO GORY I NIE WKRECAJ SOBIE JAKIS GLUPOT DO GLOWKI PROSZE!!!!!!!!!!!!!!
dzieki wam kochane jest mi duzo lepiej nie zalamuje sie poki nie mam potwierdzonej diagnozy :-) a to wszystko dzieki wam kochane moje :tak::tak::tak:
Wiecie co myślę nad kupieniem sobie pieska ?? :tak:

dzieki wam kochane jest mi duzo lepiej nie zalamuje sie poki nie mam potwierdzonej diagnozy :-) a to wszystko dzieki wam kochane moje :tak::tak::tak:
Wiecie co myślę nad kupieniem sobie pieska ?? :tak:

A mialas juz kiedys pieska? Dla mnie to fajne zwierzaczki, bo sa bardzo wierne, ale... upierdliwe :baffled: deszcz, snieg, grad, wichura - trzeba isc na dwor... goraczka, biegunka, antybiotyk - trzeba isc na dwor... No i co najgorsze moze sie zdarzyc - toksoplazmoza... Poza tym to jest decyzja na 20 lat, a nie na 2 jak z chomikiem
;-)

Dziwne, że ci nie daje tego pregnylu. Jak jest jeden pęcherzyk to powinien dać ci zastrzyk w tyłek i do roboty. Tak to sie męczysz i że tak powiem marnujesz jajko.

Wiesz nie chce bronic lekarza, ale biore clo od5 m-cy i zawsze bylo oki, pecherzyki rosly i pekaly, pierwszy raz w tym cyklu mam takie problem, moze jestem juz pprzestymulowana, w koncu llykam clo 5 m-iac pod rzad :/ chyba sobie juz dam spokoj z tym lekiem

ojoj :( przepraszam Cie , faktycznie źle to zrozumiałam :) mam nadzieje ze moja pomyłka przyniesie ci szczescie i faktycznie zafasolkujesz hihih ;)
trzymam kciuki !!! skoro udało sie autorce tej histori to i nam sie uda ;) jeszcze raz przepraszam, troche mi głupio za ta pomylke ehhh

Ja kobietki jestem juz po przytulanku, tym razem mialam tez orgazm podczas wiec moze bedzie to sprzyjac zaplodnieniu gdzies czytalam ze pomaga plemniczkom dostac sie do srodka... cala tylko nadzieja ze ten pecherzyk w koncu peknie i bedzie fasolka, a nie np, cysta i zmarnowany czas ...

A tak po za tym to dziewczyny na moim osiedlu pod blokami są 3 wozy starzacke, w bloku obok chyba sie cos pali , jest jakas akcja, moj m własnie czatuje pod oknem

reklama

A mialas juz kiedys pieska? Dla mnie to fajne zwierzaczki, bo sa bardzo wierne, ale... upierdliwe :baffled: deszcz, snieg, grad, wichura - trzeba isc na dwor... goraczka, biegunka, antybiotyk - trzeba isc na dwor... No i co najgorsze moze sie zdarzyc - toksoplazmoza... Poza tym to jest decyzja na 20 lat, a nie na 2 jak z chomikiem
;-)
hehe a może jeszcze troszkę poczekam z ta decyzją hehehe :tak:

Do góry