reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

hei Katarzynko,
a tak wpadlam na chwile,u mnie dobrze,juz minelo 28 dni od ostatniej @ jeszcze czekam do piatku i zobaczymy,robilam test i wyszedl negatywny wiec mam watpliwosci:-(
W nastepnym tyg idziemy zbadac sperme mojego M.
A u ciebie?

reklama
Alio, alio

No to niezle mnie zaignorowaliscie wczoraj :angry:
Nikt mi nie odpisalam na pytanie :((((((

Wiec zapytuje ponownie....czy jak ma sie torbiele - to czy to sie czuje? czy to boli ? Mam od 8 dni bol w obu jajnikach, nieduzy ale mam....Nie wiem od czego....Co moze byc przyczyna ?

buziaki

A więc kochana mnie to bardzo pobolewało z jednej strony tam gdzie torbiel, a szczególnie przy naciśnięciu, delikatna opuchlizna widoczna aż na nodze. USG prawdę Ci powie w takiej sytuacji.

lolitka
Ja mialam duzy 10 cm,chodzilam dwa miesiace z wysadzonym brzuchem,tak mnie bolalo ze wylam,nie chcieli mnie przyjac bo musialam badania robic,bylam wysadzona i mnie kulo okropnie,ta opracje mnialam 98 roku laparoskopia,jak sa male torbiele to proszkami moze je zlikwidowac,musisz zrobic usg to wykarze!!!
Teraz jak mam dni polodne boli ten jajnik:-(

Będę się żegnać.
Mam dzisiaj strasznego doła i nerwa przez mojego.
Przyjechał do tego jego brat i sobie razem siedzą. Czuję się jak piąte koło u wozu więc zmyje się do łazienki, może wezmę gorącą kąpiel.

Dziewczeta a ja tak z innej beczki. Mam problem ze skora na nogach :baffled: Kiedys golilam lydki maszynka (ud nie golilam), a potem przerzucilam sie na depilator. No i jak depiluje, to mi strasznie wrastaja wloski, nie tylko tak na powierzchni, ze wystarczy przejechac paznokciem i wylaza, ale tez gleboko pod skore, ze widze tylko szara niteczke i przy wyciaganiu go robie sobie niezla rane w nodze :baffled: Gdzieniegdzie mam ciemnoszare plamki (ok 2-3mm srednicy) wlasnie tam gdzie akurat czesto sie zdaza, ze mi gleboko wrasta wlosek (jak wygrzebie jeden, to wrasta nastepny). No i na dodatek mam czarne kropki w tych dziurkach ktore pozostaja po wyrwanych wlosach - jak to ponaciskam to wylazi taka czarna kreseczka albo kropeczka... Normalnie wstydze sie pokazywac nogi bo przez te problemy nie mam gladkiej skory :szok: Ud nigdy nie golilam maszynka, wiec jak je depiluje depilatorem to nie ma tych czarnych kropek... Macie jakis pomysl co moge z tym zrobic? Ogolnie mam bardzo sucha skore na nogach, ale nawet nie chce mi sie ich smarowac balsamem skoro sa takie brzydkie :baffled::baffled::baffled:

hei Katarzynko,
a tak wpadlam na chwile,u mnie dobrze,juz minelo 28 dni od ostatniej @ jeszcze czekam do piatku i zobaczymy,robilam test i wyszedl negatywny wiec mam watpliwosci:-(
W nastepnym tyg idziemy zbadac sperme mojego M.
A u ciebie?

Babo a ile Wy sie staracie? czy juz konieczne sa te wszystkie badania itd?
Może to tylko kwestia stresu, co?

a u mnie ok :-) tydzień temu w poniedziałek zobaczyłam II - teraz czekam na 10 marca -pierwsze USG..mam nadzieje ze wszystko będzie ok..

ola,
duze nawilzanie--- poprostu musisz!!! i peling dwa razy w tygodniu,bez wody mocno wcierasz a potem splukujesz:-)moze sie porawi.Ja woskuje nogi w gabinecie ponad dwa lata,cos teraz mi wrastaja znow bo olalam nawizanie!!1
Dbaj o lydeczki!powodzonka:-)

Cześć dziewczyny:-)
Ja tylko na chwilkę wpadłam zobaczyc co tam u was:tak: ale zescie tyle naskrobaly ze nie zdolam tego przeczytac:sorry2:
Ja powiem tylko ze urlopik mam super , siedze i sie obijam caly czas, albo łaże z siostrą po miescie, wprawdzie nie ma co zwiedzac ale zawsze to cos innego..:tak:

pozdrawiam was serdecznie kochane, i trzymam kciuki za testowania najblizsze!!

reklama
Babo a ile Wy sie staracie? czy juz konieczne sa te wszystkie badania itd?
Może to tylko kwestia stresu, co?

a u mnie ok :-) tydzień temu w poniedziałek zobaczyłam II - teraz czekam na 10 marca -pierwsze USG..mam nadzieje ze wszystko będzie ok..
Kasiu to sie bardzo ciesze!!!udalo sie...oj jak super!!!
Gratuluje!!!
My 7 miesiac,bylam u gina,nie musze robic badan bo mam wszystko jak w zegarku,lekarz powiedzial ze u meza trzeba zaczac.

Do góry