reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
No to niewasko.....
Mam nadzieje ze to dziadostwo sie do mnie nie przyplatalo.

Julitka -trzymam kciuki, ze u Ciebie bylo ok. Wkurzajace sa te bole, i sam fakt ze cos "takiego" moze siedziec jak pasozyt na jajniku i dupe truc....

Ja mam torbiel juz od dawna i nic mnie nie boli, wiec roznie moze byc. Julitce dzisiaj wykryli torbiel i ja boli.

Bol jest co najwyzej skutkiem torbieli ;-) Jak torbiel peknie to chyba kiepsko... One sie powinny wchlaniac ;-) Albo usuwa sie je laparoskopowo.

Poprawiaj, poprawiaj bo moge coś pokręcić. Moja kumpela to miała więc pi razy oko znam słownictwo.

Hanka

Bol jest slaby, sa po prostu takie jednorazowe klucia. Ja nigdy nic nie czuje na nic - ani owu, ani @, zero. A tu ni stad ni z owad sie diable pojawil i tak sobie pobolewa raz z jednej, raz z drugiej strony od 8 dni...

A moje cykle zwykle 31 dni

Hanka
Bol jest slaby, sa po prostu takie jednorazowe klucia. Ja nigdy nic nie czuje na nic - ani owu, ani @, zero. A tu ni stad ni z owad sie diable pojawil i tak sobie pobolewa raz z jednej, raz z drugiej strony od 8 dni...
A moje cykle zwykle 31 dni

Jak będzie się to utrzymywać to dalabym znać lekarzowi.

Mogą jajniki być przeziębione np. (za młodu wiecznie miałam). Wtedy też jest ból przypominający ukłucia szpilką. Do tego może być chory tylko jeden jajnik a ból czuje się w przeciwnym miejscu bo występuje coś takiego jak ból promieniujący.

Musisz obserwować czy ból się nasila. Schyl się, ukucnij, przyciągnij kolano do siebie. Zobacz czy na uciski reaguje jajnik bólem.

No to niewasko.....
Mam nadzieje ze to dziadostwo sie do mnie nie przyplatalo.

Julitka -trzymam kciuki, ze u Ciebie bylo ok. Wkurzajace sa te bole, i sam fakt ze cos "takiego" moze siedziec jak pasozyt na jajniku i dupe truc....
oj wkurzające i strasznie meczace sa kurcze boje sie zeby mi nie pekl czasem, bo lekarz mi powiedzial ze jak bedzie mnie naprawde mocno bolalo to mam dzwonic
hei dziewczynki...narazie nie ma @ :-)
super :-D:-D:-D mam nadzieje ze nie bedzie :tak::tak::tak:

reklama
Do góry