reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Jasne, ze wypada, szczegolnie, ze taka bolaca kulka to raczej nie zdarza Ci sie przy kazdym cyklu... Niepokojace to troche, wiec lepiej sie nawet troche uprzec - grzecznie, ale stanowczo ;-) Mozesz troche przesadzic, mozesz powiedziec, ze Cie tak bardzo boli, ze ciezko Ci to juz wytrzymac - wiesz jakies takie pierdziu pierdziu zeby go przekonac ;-)
zadzwonialam teraz jeszcze raz i zapytalam go na ktora dokladnie :-):-):-) i czy mnie zbada powiedzial ze mam byc na 16.15 :-)

reklama
zadzwonialam teraz jeszcze raz i zapytalam go na ktora dokladnie :-):-):-) i czy mnie zbada powiedzial ze mam byc na 16.15 :-)

No i super :-D Lece, nie moge sie spoznic, bo bede miala mniej czasu na referowanie i moga mi kazac konczyc za tydzien :baffled: Buziaczki!

PS
Jaka powinna byc szyjka macicy jesli jednak bylaby fasolka??

No i super :-D Lece, nie moge sie spoznic, bo bede miala mniej czasu na referowanie i moga mi kazac konczyc za tydzien :baffled: Buziaczki!

PS
Jaka powinna byc szyjka macicy jesli jednak bylaby fasolka??
leć leć kochana i jeszcze raz powodzenia :-):-):-) a co do szyjki to ja nie mam pojęcia kurcze poczekamy na dziewczynki one nam powiedzą :-):-):-)

Eve w jakim formacie najlepiej podac te moje tempki? Olapolap- mam tu internet Explorer.Gdy bylam z Wami w grudniu to moglam wszystkich ikonek uzywac.No trudno, teraz tylko wieczorami, beda kolorki i buzki- o ile oczywiscie moge tu z Wami zostac.

Eve w jakim formacie najlepiej podac te moje tempki? Olapolap- mam tu internet Explorer.Gdy bylam z Wami w grudniu to moglam wszystkich ikonek uzywac.No trudno, teraz tylko wieczorami, beda kolorki i buzki- o ile oczywiscie moge tu z Wami zostac.
a prowadzisz wykres wjakims programie??? jak masz tak daj:tak:

A to jakis prywatny lekarz? (godny polecenia? :-D)

Tak prywatny - z tego co wiem to dobra lekarka Elżbieta Panek (Opacz-Kolonia). Czytałam dobre opinie, moja mama miala prowadzoną tam ciąze 15 lat temu (z moja siostrą). Babka ma około 50 lat.

Drogie staraczki witam was!!

zobaczyłam dzisiaj II :-D:-D:-D:-D:-D
Jakie to wspaniałe uczucie, aż drże cała...

Testowałam na przekór mojemu M bo on bał się rozczarowania i nie pozwolił mi mówic nikomu hihi.. ale wam przecież muszę kochane...
Dziękuję wam bo wykorzystałam wszystkie wasze rady!!!!!
Pozdrawiam i czekam na Was:-):-)

GRATULUJĘ U Ciebie to ja wyczuwałam fasolkę i mówiłam zatestuj wcześniej;-);-);-)
Jakie to uczucie????????

Eve Wpisuje tempko w nmpr.bfe.plNie sadze zeby podanie linka do mojego wykresu cos dalo.Chyba, ze sie myle... A jak staram sie podac tutaj je jakos, to staje sie to nieczytelne( wszystko w jednym ciagu) przez to ze nie moge uzywac zadnych ikonek. cholercia... nawet pliku nie moge zalczyc. A czy moge Ci gdzies to przeslac? No chyba, ze zrobie to wieczorem z mojego komputerka.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry