reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Ah gratuluje z calego seca!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Akurat jestes na czasie zeby odpowiedziec na moj post z pytaniem jakie to dokladnie uczucie jak sie zobaczy te dwie krechy ;-) Czy radosc miesza sie z watpliwosciami? ;-)

Raczej nie ma wątpliwości tylko RAAAAAAAADOOOOOŚĆ!!!!

Najpierw muszą opaść emocje a później pewnie będzie tysiące pytań i mętlik...

Ale teraz jest pierwsza faza i czekałam na nią 8 miesięcy!!!!:-):-):-)

Termin chyba na 1 listopada a moja pierwsza (haha ale fajnie) córcia jest z 2 listopada!!!

reklama
Raczej nie ma wątpliwości tylko RAAAAAAAADOOOOOŚĆ!!!!

Najpierw muszą opaść emocje a później pewnie będzie tysiące pytań i mętlik...

Ale teraz jest pierwsza faza i czekałam na nią 8 miesięcy!!!!:-):-):-)

Termin chyba na 1 listopada a moja pierwsza (haha ale fajnie) córcia jest z 2 listopada!!!

Ale corci prezent zrobisz na urodziny
:-D Żywą lalę dostanie :-D

drogie staraczki witam was!!

zobaczyłam dzisiaj ii :-d:-d:-d:-d:-d
jakie to wspaniałe uczucie, aż drże cała...

testowałam na przekór mojemu m bo on bał się rozczarowania i nie pozwolił mi mówic nikomu hihi.. Ale wam przecież muszę kochane...
dziękuję wam bo wykorzystałam wszystkie wasze rady!!!!!
pozdrawiam i czekam na was:-):-)
gratuluję !!!

Gratulacje z całego serca CAMELIA. Mam nadzieję, ja również będę mogła wkrótce podzielić się z Wami taka nowina:):)
Jeszcze raz wszystkiego dobrego:D

Camelia!!Wielkie gratulacje!! Super!!Jak milo do Was wrocic i przeczytac takie piekne wiesci zaraz nastepnego dnia!!A u mnie bez zmian. Tempka jak wczoraj 36.95. Ciagle powyzej linii pokrywajacej ale jednak bardzo niziutko. To jak? Powinnam zegnac sie z nadzieja? Dzis moj 21 d.c. Gdyby to byl fasolek to pewnie szlaby juz do gory.Oj... ja chyba musze sie do Was po jakies specjalne porady zglosic. PS. Nie wiem dlaczego, ale gdy pisze z pracy nie moge uzywac zadnych ikonek, ani nawet zmienic koloru czcionki. Jakby wszystko bylo zablokowane.

Camelia!!Wielkie gratulacje!! Super!!Jak milo do Was wrocic i przeczytac takie piekne wiesci zaraz nastepnego dnia!!A u mnie bez zmian. Tempka jak wczoraj 36.95. Ciagle powyzej linii pokrywajacej ale jednak bardzo niziutko. To jak? Powinnam zegnac sie z nadzieja? Dzis moj 21 d.c. Gdyby to byl fasolek to pewnie szlaby juz do gory.Oj... ja chyba musze sie do Was po jakies specjalne porady zglosic. PS. Nie wiem dlaczego, ale gdy pisze z pracy nie moge uzywac zadnych ikonek, ani nawet zmienic koloru czcionki. Jakby wszystko bylo zablokowane.
Niunka a pokaż swoj wykresik bo tak po 1 tempce to ciezko cosik powiedziec! ;-)

hej wpadlam tylko sie pozegnac,chociaz wcale sie dzisiaj nie udzielalam,co nie oznacza,ze was nie czytalam....
JULITKO koniecznie jutro daj znac co i jak u lekarza...
Co do tego tego fragmentu z ksiazki ktory wrzucia nam tu KROPYCHA to masakra po calosci!!!! ktos z PISu chyba pisal te zjeb..ne teksty!!!
DOBRANOC KOCHANE!
Dam znać napewno kochane :tak::tak::tak:
Wez sie przejdz do pan w dziekanacie/sekcji studenckiej/... nie wiem jak to sie nazywa na Twojej uczelni i z nimi pogadaj jak sie wyznacza termin obrony. U mnie jest tak, ze promotor w ogole sie tym nie zajmuje - on tylko prowadzi prace, potem ja podpisuje, student ja sklada i potem sie dowiaduje jakie ma mozliwe terminy do wyboru, ew. jaki termin mu panie przydzielily. Moze u Ciebie tez tak jest? Warto sie dowiedziec :tak:

U mnie wczoraj @ nie przylazla chociaz w niedziele wzielam ostatnia tabletke luteiny. Nie wiem kiedy przylezie (oby wcale), ale dzis sie czuje tak, jakby miala za moment sie pojawic... Chociaz wcale mnie podbrzusze tak bardzo nie boli, ale jakos tak strasznie 'wilgotno' sie czuje. Poczekam kilka dni i zobaczymy co sie bedzie dziac.

Julitka - skoro Twoj wyjechal na 3 tygodnie to policz dni do ewentualnej nastepnej owulki przy braniu luteiny! Nie wiem jak Ci ja kazal lekarz brac, ale pewnie standardowo przez 9 dni, licz, ze @ mozesz dostac pewnie miedzy 7 a 14 dniem od wziecia pierwszej tabletki (jesli to nie fasolka, to bym sie nastawiala na wczesne terminy). Nie wiem jak dlugie masz cykle, ale zalozmy, ze 28 dniowe, wtedy owu nalezy sie spodziewac 12-16dc, co nam daje:

owu najwczesniej za 7 + 12 = 19 dni
owu najpozniej za 14+16 = 30 dni

Jak te wyliczenia dostosujesz do swojego cyklu, to mozesz tak przesunac branie luteiny o dzien, czy dwa zeby akurat ewentualna owu wypadla kiedy trzeba ;-)
Dziekuje kochanie za informację :-D:-D:-D
Drogie staraczki witam was!!

zobaczyłam dzisiaj II :-D:-D:-D:-D:-D
Jakie to wspaniałe uczucie, aż drże cała...

Testowałam na przekór mojemu M bo on bał się rozczarowania i nie pozwolił mi mówic nikomu hihi.. ale wam przecież muszę kochane...
Dziękuję wam bo wykorzystałam wszystkie wasze rady!!!!!
Pozdrawiam i czekam na Was:-):-)
MOJE GRATULACJE oh ten luty szaleje :tak::tak::tak::tak: bardzo sie ciesze kochana, uwazaj teraz na siebie i swoje malenkie szczescie :-D:-D:-D

U mnie kochane dalej bez zmian czyli @ jeszcze nie ma....ale dzisiaj mam nadzieje dowiem sie co jest grane ;-) brzuch boli wiec nie wiem moze to juz @ nadchodzi sama nie wiem kurcze....mam w głowie stoooo mysli na minutę i kazda inna hehehe a jeszcze na dodatek wlasnie rozmrazam lodówke i o maly włos nie poszla mi instalacja w domu....siedze sobie i mówie ze cos mi tu dymem smierdzi, mysle co sie stalo odwracam sie i patrze w pokoju az mi sie dymi z kontaktu masakra az takie iskry szły....:szok:

U mnie kochane dalej bez zmian czyli @ jeszcze nie ma....ale dzisiaj mam nadzieje dowiem sie co jest grane ;-) brzuch boli wiec nie wiem moze to juz @ nadchodzi sama nie wiem kurcze....mam w głowie stoooo mysli na minutę i kazda inna hehehe a jeszcze na dodatek wlasnie rozmrazam lodówke i o maly włos nie poszla mi instalacja w domu....siedze sobie i mówie ze cos mi tu dymem smierdzi, mysle co sie stalo odwracam sie i patrze w pokoju az mi sie dymi z kontaktu masakra az takie iskry szły....:szok:

Oj niezle... A czemu sie dymilo??

reklama
Do góry