reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

zobaczymy malenka jeszcze co mi dzisiaj lekarz powie kurcze załapałam dołka przez tą wizyte tez po czesci :-( z jednej strony sie ciesze bo sie dowiem mam nadzieje co i jak dostane tabletki a z drugiej kurcze zostane pozbawiona juz do konca nadziei ze to fasoleczka :-(
Słonk ale jezeli nawet dostaniesz luteinke to ona nic z ewentualna fasolka ci nie zrobi!!!! po prostu @ nie przyjdzie! luteina to inaczej progesteron! ;-) nie martw sie! i karz sie lekarzowi zbadac! nagadaj wiesz ze cie to martwi boli i spokoju nie daje! :sorry2:

reklama
Słonk ale jezeli nawet dostaniesz luteinke to ona nic z ewentualna fasolka ci nie zrobi!!!! po prostu @ nie przyjdzie! luteina to inaczej progesteron! ;-) nie martw sie! i karz sie lekarzowi zbadac! nagadaj wiesz ze cie to martwi boli i spokoju nie daje! :sorry2:
Wiem kochanie tak własnie zrobię a powiedz mi jak on mnie zbada i nawet jakby fasolka byla w co watpie to jakies zmiany byloby juz widac??

To faktycznie już troszkę, dla mnie te 9 miesięcy to jak wieczność... nie znam Waszych historii, musiałabym poświęcić mnóstwo czasu żeby poczytać o każdej z Was więc napisze tylko tyle, że trzeba wierzyć w cuda, że one się naprawdę zdarzają. Natknęłam się na taki watek i wiem, że wszystko ma swój czas:-)

Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - SAME CUDA!!!
Wiem kochana wiem i gdyby nie dziewczynki tu na forum to chyba bym zwariowała!!! one dodają mi tu nadziei i wiary :tak: fajnie ze jestes z nami :-)

Wiem kochanie tak własnie zrobię a powiedz mi jak on mnie zbada i nawet jakby fasolka byla w co watpie to jakies zmiany byloby juz widac??
lekarz podobno jest w stanie okreslic czy jest fasolka przy badaniu ale nie w 100% poniewaz te objawy wygladu narzadkow typu szyjka macicy sa podobne podobno :sorry2: do nadchodzącej @ ale jakies tam roznice sa ale to trzeba byc lekarzem i naogladac sie :-D czestem objawem jest taki sluz bialy o konsystencji jak mleczko do demakijazu! no i ktos kiedys tu pisal ze zasinienie szyjki macicy rozpulchnienie itp :confused:

leć leć kochana i jeszcze raz powodzenia :-):-):-) a co do szyjki to ja nie mam pojęcia kurcze poczekamy na dziewczynki one nam powiedzą :-):-):-)

Dzieki, nie bylo tak zle ;-) Co prawda na poczatku troche zle przeczytalam to co mialam na slajdzie i musialam szybko przewinac zeby nikt nie doczytal :-) A pozniej tak szybko mowilam, ze skonczylam duzo przed czasem i wszyscy sie cieszyli, bo szybciej sobie poszlismy :-D

Eve w jakim formacie najlepiej podac te moje tempki? Olapolap- mam tu internet Explorer.Gdy bylam z Wami w grudniu to moglam wszystkich ikonek uzywac.No trudno, teraz tylko wieczorami, beda kolorki i buzki- o ile oczywiscie moge tu z Wami zostac.

Popatrz w ustawieniach swojej przegladarki - musisz sobie wlaczyc obsluge javascript.

1. Wybierz menu "Narzędzia".
  2. Kliknij polecenie "Opcje internetowe".
  3. Kliknij zakładkę "Zabezpieczenia".
  4. Kliknij przycisk "Poziom niestandardowy".
  5. Przewiń okno do pozycji "Obsługa skryptów".
  6. Pod pozycją "Wykonywanie aktywnych skryptów" wybierz opcję "Włącz" i kliknij przycisk "OK".

Tak prywatny - z tego co wiem to dobra lekarka Elżbieta Panek (Opacz-Kolonia). Czytałam dobre opinie, moja mama miala prowadzoną tam ciąze 15 lat temu (z moja siostrą). Babka ma około 50 lat.
Oj... Za daleko dla mnie! No coz, trudno ;-);-)

lekarz podobno jest w stanie okreslic czy jest fasolka przy badaniu ale nie w 100% poniewaz te objawy wygladu narzadkow typu szyjka macicy sa podobne podobno :sorry2: do nadchodzącej @ ale jakies tam roznice sa ale to trzeba byc lekarzem i naogladac sie :-D czestem objawem jest taki sluz bialy o konsystencji jak mleczko do demakijazu! no i ktos kiedys tu pisal ze zasinienie szyjki macicy rozpulchnienie itp :confused:
zobaczymy co mi powie mam na 16.15 hehe czuje sie jakbym na jakies skazanie szła;-)
Dzieki, nie bylo tak zle ;-) Co prawda na poczatku troche zle przeczytalam to co mialam na slajdzie i musialam szybko przewinac zeby nikt nie doczytal :-) A pozniej tak szybko mowilam, ze skonczylam duzo przed czasem i wszyscy sie cieszyli, bo szybciej sobie poszlismy :-D
Pewnie że nie było tak źle, przecież nie na darmo kciuki tu trzymałam :tak::tak::tak:

zobaczymy co mi powie mam na 16.15 hehe czuje sie jakbym na jakies skazanie szła;-)

Pewnie że nie było tak źle, przecież nie na darmo kciuki tu trzymałam :tak::tak::tak:

Wiem jak sie czujesz - to jak isc po wyrok, a tak to sie jeszcze ma nadzieje... W sumie lekarz moze potwierdzic ciaze, ale nie wiem czy az tak wczesna hmmm tak czy inaczej badzmy dobrej mysli
:happy:

Kciuki sie przydaly :-D Teraz zamierzam miec wtorki wolne i chodzic na to seminarium tylko raz na 3-4 tygodnie :happy:

Wiem jak sie czujesz - to jak isc po wyrok, a tak to sie jeszcze ma nadzieje... W sumie lekarz moze potwierdzic ciaze, ale nie wiem czy az tak wczesna hmmm tak czy inaczej badzmy dobrej mysli
:happy:

Kciuki sie przydaly :-D Teraz zamierzam miec wtorki wolne i chodzic na to seminarium tylko raz na 3-4 tygodnie :happy:
Świetnie ze sie przydały :tak::tak::tak: miały pomóc i pomogły :tak::tak::tak: oj kochana boję sie ale zobaczymy co mi powie Pan doktorek :tak::tak::tak: teraz Ty kochana trzymaj za mnie kciuki :tak::tak::tak: i Wy dziewczynki też :tak::tak::tak:

reklama
a ja nareszcie zakupilam przed chwilka na allegro termometr owulacyjny :-D elektroniczny (16zl) i do tego znalazlam moje skierowanie na badania podstawowe a myslama ze gubilam wiec na szczescie nie bede musiala za nie placic :-D:-D:-D wiec moze jutro nawet pojade zrobic :-D:-D a dzisiej ide do alergologa i sie spytam jak ta alergia ma sie do planowanej ciazy :rofl2: - przygotowania pełna parą!!! :-D:-D:-D
Julitko uda sie uda!!!! :tak: napewno!

Nono szykuj się szykuj :-) Ja bym na Twoim miejscu już mierzyła, bo nie każdy cykl jest taki sam, a miałabys juz przynajmniej rozeznanie co się w tobie dzieje, ale jak tam zechcesz :)

Ewuś mogłabys wejść na stronkę 28dni-zostawiłam ci wiadomość.

Do góry