Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
A moze zrób betkę bedziesz miała przynajmniej na piśnie co i jak, a moze rzeczywiście maleńtwo nie chce się ujawnić i chowa się po kątach. ;-):-);-)
Jak mu powiesz że się staracie i jest możliwość że jesteś w ciąży to nie da ci nic co by mogło zaszkodzić. A z tą betką jak chcesz sobie sprawdzić to nie siedź na necie tylko leć kobieto. Nie wiem do której u ciebie są laboratoria??!!!!
Lec na betke. Jak sie pospieszysz, to jeszcze dzis bedziesz miala wynik. Lekarza tak, czy siak musisz owiedzic.
No juz - SIO ! :-)
No prosze, jakies ludzkie odruchy miewasz czasem Nie no, a tak serio to kochana i tak bieganiem kolo niego nic mu nie pomozesz. Aspirynka, wypocic a potem jak najszybcie zaczac sie ruszac. Bo jak sie chlopak zalezy, to zapalenie pluc murowane. Widze, ze z domu Wam sie szpital zrobil - dwie chore sierotki Trzymajcie sie dzielnie !
Kochane on wie ze staram sie juz tyle czasu....zadzwonilam teraz do niego i mu powiedzialam co jest grane zapytal czy robilam testy powiedzialam ze tak ze dwa nagatywne to kazał mi przyjsc jutro po recepte da mi luteine pod jezyk na wywołanie @@@@ :-( a co do betki to niestety dzis odpada w moim durnym mamym miasteczku moge zrobic tylko od 8 do 10 i na wynik jak juz wczesniej wspomnialam czeka sie tydzien :-(Witam sie poniedzialkowo. Totalna zalamka dzis u mnie. M mnie tak wkurzyl wczoraj ze pol nocy przez kretyna nie spalam. Umowilismy sie wczoraj ze przyjedzie po mnie do pracy i spedzimy milutko wieczorek tzn wypijemy jakies winko obejrzymy film i co zjawil sie w domu laskawie o 22 narabany ze ledwo na nogach stal bo sie zasiedzial u kolegow. A ostatnio juz zaczynalo wszystko sie ukladac miedzy nami. Czy faceci wszystko musza zepsuc. Ja sie naprawde staram zeby ten kryzys minal ale chyba nie ma co.
Julitka przykro mi ze wyszla jedna kreska. I tak jak dziewczyny mowia jak najszybciej do lekarza bedzie dobrze.
Pozdrawiam Was Kochane i zycze milego dnia.