reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Otruje go ku....wa i będzie święty anielski spokój. Leży w łóżku na szczęście to chociaż porobię sobie wszystko na spokojnie.
I to jeszcze dzisiaj jak ja też ledwo żyję. Moje jajniki chyba strasznie pracują po zwiększonej dawce clo bo kuresko bolą no i standardowo rzyganie męczy. A łeb to mam jak bym z tydzień chlała.

Usiadz sobie kobieto! Odpoczywaj a nie bedziesz sie bawila w pielegniarke:-D Bidulcio, slyszalam ze niektore laski bardzo kiepsko znosza clo :zawstydzona/y: Nie forsuj sie, wypoczywaj. Buziak

reklama
kurcze sama nie wiem dziewczynki co robic boje sie ze jak najpierw pojde do lekarza to moze dac mi cos na wywołanie @ jakies tabletki czy cos w tym rodzaju....kazał mi zadzwonic lekarz za godzinkę wiec zobacze co mi powie

kurcze sama nie wiem dziewczynki co robic boje sie ze jak najpierw pojde do lekarza to moze dac mi cos na wywołanie @ jakies tabletki czy cos w tym rodzaju....kazał mi zadzwonic lekarz za godzinkę wiec zobacze co mi powie

A moze zrób betkę bedziesz miała przynajmniej na piśnie co i jak, a moze rzeczywiście maleńtwo nie chce się ujawnić i chowa się po kątach. ;-):-);-)

Jak mu powiesz że się staracie i jest możliwość że jesteś w ciąży to nie da ci nic co by mogło zaszkodzić. A z tą betką jak chcesz sobie sprawdzić to nie siedź na necie tylko leć kobieto. Nie wiem do której u ciebie są laboratoria??!!!!

Usiadz sobie kobieto! Odpoczywaj a nie bedziesz sie bawila w pielegniarke:-D Bidulcio, slyszalam ze niektore laski bardzo kiepsko znosza clo :zawstydzona/y: Nie forsuj sie, wypoczywaj. Buziak

Jadźka żeby to ku....wa wszystko było takie proste.

Trzeba przyznać poważnie go rozłożyło. Ma tylko 2 dni wolnego. Nie ma szans na zwolnienie a nawet to mój pracuje u prywaciarza, który nie uznaje płatnych urlopów ani zwolnień lekarskich.
Więc jak go niepodkuruję przez te 2 dni to w robocie będzie się męczył. A pracuje po 13 godzin.
Więc cholera mimo, że jestem wredna, okrutna i bezwzględna i wypluta na lewą stronę to nie mam jakoś serca. Muszę go wykurować.

Lec na betke. Jak sie pospieszysz, to jeszcze dzis bedziesz miala wynik. Lekarza tak, czy siak musisz owiedzic.
No juz - SIO !
:-)

Jadźka żeby to ku....wa wszystko było takie proste.

Trzeba przyznać poważnie go rozłożyło. Ma tylko 2 dni wolnego. Nie ma szans na zwolnienie a nawet to mój pracuje u prywaciarza, który nie uznaje płatnych urlopów ani zwolnień lekarskich.
Więc jak go niepodkuruję przez te 2 dni to w robocie będzie się męczył. A pracuje po 13 godzin.
Więc cholera mimo, że jestem wredna, okrutna i bezwzględna i wypluta na lewą stronę to nie mam jakoś serca. Muszę go wykurować.

No prosze, jakies ludzkie odruchy miewasz czasem :-p Nie no, a tak serio to kochana i tak bieganiem kolo niego nic mu nie pomozesz. Aspirynka, wypocic a potem jak najszybcie zaczac sie ruszac. Bo jak sie chlopak zalezy, to zapalenie pluc murowane. Widze, ze z domu Wam sie szpital zrobil - dwie chore sierotki :-D Trzymajcie sie dzielnie !

Ostatnia edycja:
No prosze, jakies ludzkie odruchy miewasz czasem :-p Nie no, a tak serio to kochana i tak bieganiem kolo niego nic mu nie pomozesz. Aspirynka, wypocic a potem jak najszybcie zaczac sie ruszac. Bo jak sie chlopak zalezy, to zapalenie pluc murowane. Widze, ze z domu Wam sie szpital zrobil - dwie chore sierotki :-D Trzymajcie sie dzielnie !

Niech leży w łóżku i mi dupy nie truje. Chociaż w tym biegu mogę sobie z wami pogadać.
A poza tym wyobraź sobie sytuację, że się nie wykurował polazł do roboty, doprawił się i rozłożył mi się na amen tak na tydzień.
Przecież ja bym zwariowała w tym domu. To jest teraz tzw. prewencja, żebym potem się nie musiała pierd.....lić.

A co tam u ciebie, przeżywasz jak mrówka okres dalej???

Czosnek leć do laboratorium.

Witam sie poniedzialkowo. Totalna zalamka dzis u mnie. M mnie tak wkurzyl wczoraj ze pol nocy przez kretyna nie spalam. Umowilismy sie wczoraj ze przyjedzie po mnie do pracy i spedzimy milutko wieczorek tzn wypijemy jakies winko obejrzymy film i co zjawil sie w domu laskawie o 22 narabany ze ledwo na nogach stal bo sie zasiedzial u kolegow. A ostatnio juz zaczynalo wszystko sie ukladac miedzy nami. Czy faceci wszystko musza zepsuc. Ja sie naprawde staram zeby ten kryzys minal ale chyba nie ma co.

Julitka przykro mi ze wyszla jedna kreska. I tak jak dziewczyny mowia jak najszybciej do lekarza bedzie dobrze.

Pozdrawiam Was Kochane i zycze milego dnia.

U mnie trochę pomogło jak przestałam się starać. Postanowiłam nie rzucać się do niego ani nie robić żadnych wymówek. Ale za to chodziłam smutna, dawałam do zrozumienia, że jestem nieszczęśliwa, że już wypalił we mnie żar i ochotę na starania. W moim przypadku to się sprawdziło, bo mój potrzebuje stymulacji. Na niego działają takie numery, a szczególnie jak płaczę z jego powodu - udawane ale się sprawdza.

Witam i ja:-)
Co myślicie o pracy jako audytor (badania konsumentów danych sklepów, badania satysfakcji pracy, badania jakości obsługi itp) na umowę o dzieło. Firma Openconsulting. ???????
wybieram sie na podyplomówke:"audyt wewnętrzny" pokrewne-takze ja myslę niunia ze jak najbardziej.:tak:

Julitka wielka szkoda ...przytulaski.Tak to jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wryyyyyyyy!!!
MY WSZYSTKIE CHCEMY BYC W CIĄŻY !!!!!!!!!!! CZY KTOS TO SŁYSZY!!!!!!!!!!!! DO JASNEJ CHOL.....!!!!!!!!!I CZY KTOS MOZE Z TYM ZROBIC COS??/!!!!
BO MY JUZ TU NIE MAMY SIŁY !!!!!!ILE MOZNA CZEKAC!!! NO!!!
bo się zdenerwowalam.....nic i nic...:no: ile mozna czekac?!:wściekła/y::-(
mari27 o kochanie ja własnie focha przerabiam!!! za to samo mojemu się oberwało!!! nieodzywam się juz 3 lub 4 dzien!!!i wczoraj jego glupi sms dolał oliwy do ognia!!! witaj w moim gronie.Moze ich utopimy lub otrujemy??? co ty na to??? Hanka do nas dołaczy...bo tez planuje swojego zaskrońca poskromic!:-D
Eve pochwal się co kupilas!!!!

elizabetch a ty jak się czujesz???bylas u lekarza?

reklama
Witam sie poniedzialkowo. Totalna zalamka dzis u mnie. M mnie tak wkurzyl wczoraj ze pol nocy przez kretyna nie spalam. Umowilismy sie wczoraj ze przyjedzie po mnie do pracy i spedzimy milutko wieczorek tzn wypijemy jakies winko obejrzymy film i co zjawil sie w domu laskawie o 22 narabany ze ledwo na nogach stal bo sie zasiedzial u kolegow. A ostatnio juz zaczynalo wszystko sie ukladac miedzy nami. Czy faceci wszystko musza zepsuc. Ja sie naprawde staram zeby ten kryzys minal ale chyba nie ma co.

eh faceci. Musisz byc twarda.
nie wiem co ci doradzic, na kazdego chłopa co innego działa, a na niektórych nic...
Jakbym wzięła jakiegoś kija i tłukła każdego gdzie popadnie to moze by do mózgu co dotarło??? tylko jakiego mózgu:rofl2: właśnie im nie ma do czego dotrzeć..:-)

Do góry