reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Kaprycha ja tam nie jestem zszokowana tym tekstem. Słyszałam już nie gorsze:-)
To dowód na to, że nadal próbuje się ogłupiać naród Polski.Wpierw robiła to komuna, potem kolejne rządy.Koleżanka usłyszała na naukach przedmałżeńskich, że tylko ladacznice kupują podpaski ( słowa tampony pani katechetka wymówić nie mogła).Kobieta powinna sama szyć podpaski z naturalnych materiałów. Najlepszą metodą antykoncepcji jest CAŁKOWITA WSTRZEMIEŹLIWOŚĆ.A co usłyszała o sobie koleżanka, jak pani się zorientowała że ona jest w ciąży....uuuuuuu.....
Koleżanka z narzeczonym tak się zdenerwowali, że poszli do księdza proboszcza z awanturą.Pani pracę straciła i możliwość ogłupiania innych.
Takie życie.
Ale skąd się biorą takie zabobony i ciemnota, to ja nie mogę pojąć:confused:
A na naszych panów, to musimy czasem ponarzekać. Wtedy nam ulży a im przecież nic się nie stanie.Mój też mnie nie raz irytuje.Ja bym mogła długą listę zrobić jego grzeszków i tak dopisywać bez końca.A zawsze wkońcu mówię mu "baranek z ciebie straszny".Dziś mój "baranek" dostanie szmatę na dzień dobry, bo po raz 100- tny umazał kran pastą do zębów a zlew wczoraj wyszorowałam.Wiem, że i tak kran jutro znowu umaże. I co tu z nimi zrobić?
Ale mimo to kochamy tych naszych "baranków" czyż nie?;-)
Dziewczyny życzę Wam miłego dnia.
Uciekam
paaaaaaaaaaaa

reklama
Dziekuje bardzo :tak:

Mi też jest przykro :-:)-:)-( a moze zanim pojde po ta recepte na luteine zrobie moze najpierw ta betke poczekam tydzien i wtedy co Wy na to ??ja juz głupia jestem

Hmmmm mi się wydaje, że w tej sytuacji betka to strata czasu. Kiedyś nie wierzyłam testom ciążowym gdy mówiły "NIE", ale teraz już wierzę niestety :-)

OLICA jak ostatnio robilam monitoring cyklu to moj pecherzyk pekl jak mial 25mm i wydaje mi sie ze czulam jak pekal bo tak strasznie bolal mnie ten jajnik ze musialam wziac przeciwbolowy. Nie martw sie napewno peknie.

Dzięki, no mam nadzieję :-)

AAAA dziewczyny lepiej współżyć codziennie czy co dwa dni?
Bo ja współzyłam wczoraj i dziś lekarz powiedział żeby nie, ale jutro koniecznie.
A ja się boję, że np jak dziś w nocy pęknie to współżyjąc jutro wieczorem będzie zapóźno na zapłodnienie...
A cholera wie ile z wczoraj plemniki będą we mnie żyły :-)

Mari27- ale ja dzisiaj powinnam dostać @ więc skąd ten ból jajnika ??? coś ma pękać? chyba w czasie owulacji! jejku ja czasem mam wrażenie, że dostaje jakiejś amnezji fizjologicznej !

Olcik Mari chyba pisała do mnie o tym pękaniu i bólu :-)

AAAA dziewczyny lepiej współżyć codziennie czy co dwa dni?
Bo ja współzyłam wczoraj i dziś lekarz powiedział żeby nie, ale jutro koniecznie.
A ja się boję, że np jak dziś w nocy pęknie to współżyjąc jutro wieczorem będzie zapóźno na zapłodnienie...
A cholera wie ile z wczoraj plemniki będą we mnie żyły :-)

Mi lekarz kazał co dwa dni i zawsze na wieczór. Bo wtedy nogi do góry na 15 min, potem zwinięty koc pod dupę i tak leżenie 2 godzin a potem spać i całą noc mają plemniki czas żeby się poszwendać u nas.
A rano to zawsze gdzieś się musisz ruszyć jak nie do pracy to chociażby żeby się wysikać i ucieka wszystko.
Mówi się że plemniki silne przeżywają do kilkunastu godzin. Jak jest dokładnie nie wiem.

Kaprycha ja tam nie jestem zszokowana tym tekstem. Słyszałam już nie gorsze:-)
To dowód na to, że nadal próbuje się ogłupiać naród Polski.Wpierw robiła to komuna, potem kolejne rządy.Koleżanka usłyszała na naukach przedmałżeńskich, że tylko ladacznice kupują podpaski ( słowa tampony pani katechetka wymówić nie mogła).Kobieta powinna sama szyć podpaski z naturalnych materiałów. Najlepszą metodą antykoncepcji jest CAŁKOWITA WSTRZEMIEŹLIWOŚĆ.A co usłyszała o sobie koleżanka, jak pani się zorientowała że ona jest w ciąży....uuuuuuu.....
Koleżanka z narzeczonym tak się zdenerwowali, że poszli do księdza proboszcza z awanturą.Pani pracę straciła i możliwość ogłupiania innych.
Takie życie.
Ale skąd się biorą takie zabobony i ciemnota, to ja nie mogę pojąć:confused:
o masakra! nam całe szczęście ksiądz odpuściła nauki

reklama
Mari27, HankaM - mnie zawsze raczej sam brzuch bolał, ale niby człowiek się zmienia co 7 lat a ja już od piątku mam 28 widocznie i na mnie przyszła pora

Do góry