reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Kaprycha ja tam nie jestem zszokowana tym tekstem. Słyszałam już nie gorsze:-)
To dowód na to, że nadal próbuje się ogłupiać naród Polski.Wpierw robiła to komuna, potem kolejne rządy.Koleżanka usłyszała na naukach przedmałżeńskich, że tylko ladacznice kupują podpaski ( słowa tampony pani katechetka wymówić nie mogła).Kobieta powinna sama szyć podpaski z naturalnych materiałów. Najlepszą metodą antykoncepcji jest CAŁKOWITA WSTRZEMIEŹLIWOŚĆ.A co usłyszała o sobie koleżanka, jak pani się zorientowała że ona jest w ciąży....uuuuuuu.....
Koleżanka z narzeczonym tak się zdenerwowali, że poszli do księdza proboszcza z awanturą.Pani pracę straciła i możliwość ogłupiania innych.
Takie życie.
Ale skąd się biorą takie zabobony i ciemnota, to ja nie mogę pojąć:confused:
A na naszych panów, to musimy czasem ponarzekać. Wtedy nam ulży a im przecież nic się nie stanie.Mój też mnie nie raz irytuje.Ja bym mogła długą listę zrobić jego grzeszków i tak dopisywać bez końca.A zawsze wkońcu mówię mu "baranek z ciebie straszny".Dziś mój "baranek" dostanie szmatę na dzień dobry, bo po raz 100- tny umazał kran pastą do zębów a zlew wczoraj wyszorowałam.Wiem, że i tak kran jutro znowu umaże. I co tu z nimi zrobić?
Ale mimo to kochamy tych naszych "baranków" czyż nie?;-)
Dziewczyny życzę Wam miłego dnia.
Uciekam
paaaaaaaaaaaa

reklama
Dziekuje bardzo :tak:

Mi też jest przykro :-:)-:)-( a moze zanim pojde po ta recepte na luteine zrobie moze najpierw ta betke poczekam tydzien i wtedy co Wy na to ??ja juz głupia jestem

Hmmmm mi się wydaje, że w tej sytuacji betka to strata czasu. Kiedyś nie wierzyłam testom ciążowym gdy mówiły "NIE", ale teraz już wierzę niestety :-)

OLICA jak ostatnio robilam monitoring cyklu to moj pecherzyk pekl jak mial 25mm i wydaje mi sie ze czulam jak pekal bo tak strasznie bolal mnie ten jajnik ze musialam wziac przeciwbolowy. Nie martw sie napewno peknie.

Dzięki, no mam nadzieję :-)

AAAA dziewczyny lepiej współżyć codziennie czy co dwa dni?
Bo ja współzyłam wczoraj i dziś lekarz powiedział żeby nie, ale jutro koniecznie.
A ja się boję, że np jak dziś w nocy pęknie to współżyjąc jutro wieczorem będzie zapóźno na zapłodnienie...
A cholera wie ile z wczoraj plemniki będą we mnie żyły :-)

Mari27- ale ja dzisiaj powinnam dostać @ więc skąd ten ból jajnika ??? coś ma pękać? chyba w czasie owulacji! jejku ja czasem mam wrażenie, że dostaje jakiejś amnezji fizjologicznej !

Olcik Mari chyba pisała do mnie o tym pękaniu i bólu :-)

AAAA dziewczyny lepiej współżyć codziennie czy co dwa dni?
Bo ja współzyłam wczoraj i dziś lekarz powiedział żeby nie, ale jutro koniecznie.
A ja się boję, że np jak dziś w nocy pęknie to współżyjąc jutro wieczorem będzie zapóźno na zapłodnienie...
A cholera wie ile z wczoraj plemniki będą we mnie żyły :-)

Mi lekarz kazał co dwa dni i zawsze na wieczór. Bo wtedy nogi do góry na 15 min, potem zwinięty koc pod dupę i tak leżenie 2 godzin a potem spać i całą noc mają plemniki czas żeby się poszwendać u nas.
A rano to zawsze gdzieś się musisz ruszyć jak nie do pracy to chociażby żeby się wysikać i ucieka wszystko.
Mówi się że plemniki silne przeżywają do kilkunastu godzin. Jak jest dokładnie nie wiem.

Kaprycha ja tam nie jestem zszokowana tym tekstem. Słyszałam już nie gorsze:-)
To dowód na to, że nadal próbuje się ogłupiać naród Polski.Wpierw robiła to komuna, potem kolejne rządy.Koleżanka usłyszała na naukach przedmałżeńskich, że tylko ladacznice kupują podpaski ( słowa tampony pani katechetka wymówić nie mogła).Kobieta powinna sama szyć podpaski z naturalnych materiałów. Najlepszą metodą antykoncepcji jest CAŁKOWITA WSTRZEMIEŹLIWOŚĆ.A co usłyszała o sobie koleżanka, jak pani się zorientowała że ona jest w ciąży....uuuuuuu.....
Koleżanka z narzeczonym tak się zdenerwowali, że poszli do księdza proboszcza z awanturą.Pani pracę straciła i możliwość ogłupiania innych.
Takie życie.
Ale skąd się biorą takie zabobony i ciemnota, to ja nie mogę pojąć:confused:
o masakra! nam całe szczęście ksiądz odpuściła nauki

reklama
Mari27, HankaM - mnie zawsze raczej sam brzuch bolał, ale niby człowiek się zmienia co 7 lat a ja już od piątku mam 28 widocznie i na mnie przyszła pora

Do góry