reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Julitko przykro mi....

A Wy znowu najeżdżacie na tych facetów :-D

Kaprycha nie załamuj mnie :-)

Wróciłam z monitoringu. Dziś 22 dc i pęcherzyk ma 23 mm, endo 10 mm.

Tylko, że dupek coś nie chce pękać :-)

Na dniach wysyłam mojego męża na badanie nasienia. Teraz już się nie wymiga :-)

Julitka- ja też się dołączam do życzeń. Spełnienia marzeń i pogody ducha każdego dnia :)
Dziekuje bardzo :tak:
Julitko przykro mi....

A Wy znowu najeżdżacie na tych facetów :-D

Kaprycha nie załamuj mnie :-)

Mi też jest przykro :-:)-:)-( a moze zanim pojde po ta recepte na luteine zrobie moze najpierw ta betke poczekam tydzien i wtedy co Wy na to ??ja juz głupia jestem

Mari27- ale ja dzisiaj powinnam dostać @ więc skąd ten ból jajnika ??? coś ma pękać? chyba w czasie owulacji! jejku ja czasem mam wrażenie, że dostaje jakiejś amnezji fizjologicznej !

A nie przepisał ci Pregnylu na pęknięcie pęcherzyka????

Kaprycha jest jak tajfun, wpada robi zamieszanie i ucieka.

Kochana Olcik28 Kaprycha chciala pokazac mi jaka jestem niedobra zwyrodniala zona i ze sie czepiam mojego biednego meza. Przeciez on ma prawo do przyjemnosci a ja w tym czasie powinnam porobic na drutach. :tak::tak::tak:.
ojej to chyba ja też jestem z tych złych! ale guzik umiem przyszyć! :tak: ale dziewczyny nie dajmy się zwariować! p 8 h w pracy daleko mi od robienia na drutach!
dobrze mi z tym :-D i nie chcę 6 to tak na marginesie!

Dziekuje bardzo :tak:

Mi też jest przykro :-:)-:)-( a moze zanim pojde po ta recepte na luteine zrobie moze najpierw ta betke poczekam tydzien i wtedy co Wy na to ??ja juz głupia jestem

..jejku tyle sie juz naczytałyśmy o tym że test negatywny o niczym nie świadczy, że ja bym poczekała z wywoływaniem @..., może jednak??

reklama
Do góry