reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Kroptusiu jak ten czas szybko mija niedawno robiłaś test a tu już taki duży brzuszek- piękny!!!!

Dzieki Slonce :) wkraczam powoli w 4 mc nawet nie wiem kiedy ten czas zlecial, I trymestr za mna, w pt usg genetyczne a maluch juz 5 cm (na ostatnim usg) ale nadal Was sledze pilnie podczutuje co tam nowego, jak Wam ida staranka i trzymam kciuki :-)

Dziendobry kochane poniedzialkowo:)
Mam dzis starsznie duzo roboty w domu musze wkoncu posprzatac bo juz na balagan patzrec nie moge udanego tygodnia kochane

Czekam z niecierpliwoscia na wiesci od julitki :)

ale my kobiety jesteśmy cierpliwe - musimy się tej cierpliwości nauczyc, po to ze jak przyjdzie maleństwo to będzie ta cierpliwośc jak znalazł;-)

Julitka - zyłki to dobry znak
!!!!!!!!!!!to też objaw ciązy(choc ja ich nie mam, ale ja nie mam żadnych objawów;-).
I jak masz możliwość to lepiej zrób betkę. A jak zrobisz test i wyjdzie negatywny to pamiętaj co mówilam o koleżance:tak:;-) (test nie wykryl ciazy po 14 dniach od @ - to tak dla innych babeczek na pocieszenie).
Drugiej kumpeli tez tylko betka pokazała.
A ja dzis zrobiolam kolejny teścik (4) na pamiątkę. Dziś 32 dc i krecha tłusta ze hohohoh

Julitka czekamy na dobre wieści:):)

Cześć Dziewczynki :-D ja juz z kawusią w łapce czekam na JULITKE!!!!!! kobito nie trzymaj nas tak dlugo w takim napieciu :rofl2:

Julitko jak teściorek?:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Pysiu - jak smakowały kiełbaski na ognisku?

Julitko -trzymam kciuki.

Julitko !!!!!! odezwij sie!!!!!! :sorry2:
a ja sie wlasnie obkupilam na allegro - 3 bluzeczki :-D i razem z przesylka tylko 99zl :rofl2:

Dziendobry kochane poniedzialkowo:)
Mam dzis starsznie duzo roboty w domu musze wkoncu posprzatac bo juz na balagan patzrec nie moge udanego tygodnia kochane

Czekam z niecierpliwoscia na wiesci od julitki :)
Hey moje skarby :-):-):-) wszystkie tak na mnie czekałyście :tak: a ja nie mam dobrych wieści :-( I tak wyglądał mój test z porannego moczu :-( dziekuje wam kochane za kciuki :tak::tak::tak: buziaczki

Hey moje skarby :-):-):-) wszystkie tak na mnie czekałyście :tak: a ja nie mam dobrych wieści :-( I tak wyglądał mój test z porannego moczu :-( dziekuje wam kochane za kciuki :tak::tak::tak: buziaczki
:-( buuuu..... przytulam kochana!!! w szoku jestem! :dry: no cuz puki @ nie ma jest nadzieja ale dzwon do ginka - jak tam brzuszek dalej boli?:confused:

Katarzynko kiełbaska SUPER, spacerek po lesie w pieknym słoneczku -achhhh..... MOZNA SIĘ BYŁO POZACHWICAĆ, a teraz siedzę w pracy za oknem szaro buro i ponuro. Z samego rana problemy .:-(
A jak twoje samopczucie ?

A co z Julitką?

Kropeczko zazdroszę wyjazdu - sama myslałam o Bukowianie, nich na nóżka szybciutko ci zdrowieje i wracamy do staranek:-)

reklama
Julitka najwazniejsze, ze @ jeszcze nie przyszla. Moze jeszcze za wcześnie na test. A jak objawy? Ustały?
Moj cykl tez byl jakis taki dziwny. Dostałam plamien kilka dni przed @ nigdy wczesniej nie miałam i juz miałam iskierke nadziei a tu bardzo bolesna @ przyszła, nic nie pomaga i skręcam sie z bolu. Teraz nawet nie wiem, ktory dzień mam uznać za pierwszy dzień cyklu ale czytałam, ze plamien przed miesiączka nie powinno sie wliczać.

Do góry