ja tylko dodam ze mi pozytywny wyszedl 25 dc popołudniu z rozcienczonego moczu.Ale nie pisze tego zeby Cie namowic do testowania w południe. Roznie to z natężeniem hormonu jest u różnych kobitek
..ROZUMIEM...
Bardzo ci dziękuję!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tylko dodam ze mi pozytywny wyszedl 25 dc popołudniu z rozcienczonego moczu.Ale nie pisze tego zeby Cie namowic do testowania w południe. Roznie to z natężeniem hormonu jest u różnych kobitek
Kroptusiu jak ten czas szybko mija niedawno robiłaś test a tu już taki duży brzuszek- piękny!!!!
ale my kobiety jesteśmy cierpliwe - musimy się tej cierpliwości nauczyc, po to ze jak przyjdzie maleństwo to będzie ta cierpliwośc jak znalazł;-)
Julitka - zyłki to dobry znak!!!!!!!!!!!to też objaw ciązy(choc ja ich nie mam, ale ja nie mam żadnych objawów;-).
I jak masz możliwość to lepiej zrób betkę. A jak zrobisz test i wyjdzie negatywny to pamiętaj co mówilam o koleżance;-) (test nie wykryl ciazy po 14 dniach od @ - to tak dla innych babeczek na pocieszenie).
Drugiej kumpeli tez tylko betka pokazała.
A ja dzis zrobiolam kolejny teścik (4) na pamiątkę. Dziś 32 dc i krecha tłusta ze hohohoh
Julitka czekamy na dobre wieści
Cześć Dziewczynki ja juz z kawusią w łapce czekam na JULITKE!!!!!! kobito nie trzymaj nas tak dlugo w takim napieciu
Julitko jak teściorek?
Pysiu - jak smakowały kiełbaski na ognisku?
Julitko -trzymam kciuki.
Julitko !!!!!! odezwij sie!!!!!!
a ja sie wlasnie obkupilam na allegro - 3 bluzeczki i razem z przesylka tylko 99zl
Hey moje skarby :-):-):-) wszystkie tak na mnie czekałyście a ja nie mam dobrych wieści :-( I tak wyglądał mój test z porannego moczu :-( dziekuje wam kochane za kciuki buziaczkiDziendobry kochane poniedzialkowo
Mam dzis starsznie duzo roboty w domu musze wkoncu posprzatac bo juz na balagan patzrec nie moge udanego tygodnia kochane
Czekam z niecierpliwoscia na wiesci od julitki
:-( buuuu..... przytulam kochana!!! w szoku jestem! no cuz puki @ nie ma jest nadzieja ale dzwon do ginka - jak tam brzuszek dalej boli?Hey moje skarby :-):-):-) wszystkie tak na mnie czekałyście a ja nie mam dobrych wieści :-( I tak wyglądał mój test z porannego moczu :-( dziekuje wam kochane za kciuki buziaczki