reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Kroptusiu jak ten czas szybko mija niedawno robiłaś test a tu już taki duży brzuszek- piękny!!!!

Dzieki Slonce :) wkraczam powoli w 4 mc nawet nie wiem kiedy ten czas zlecial, I trymestr za mna, w pt usg genetyczne a maluch juz 5 cm (na ostatnim usg) ale nadal Was sledze pilnie podczutuje co tam nowego, jak Wam ida staranka i trzymam kciuki :-)

Dziendobry kochane poniedzialkowo:)
Mam dzis starsznie duzo roboty w domu musze wkoncu posprzatac bo juz na balagan patzrec nie moge udanego tygodnia kochane

Czekam z niecierpliwoscia na wiesci od julitki :)

ale my kobiety jesteśmy cierpliwe - musimy się tej cierpliwości nauczyc, po to ze jak przyjdzie maleństwo to będzie ta cierpliwośc jak znalazł;-)

Julitka - zyłki to dobry znak
!!!!!!!!!!!to też objaw ciązy(choc ja ich nie mam, ale ja nie mam żadnych objawów;-).
I jak masz możliwość to lepiej zrób betkę. A jak zrobisz test i wyjdzie negatywny to pamiętaj co mówilam o koleżance:tak:;-) (test nie wykryl ciazy po 14 dniach od @ - to tak dla innych babeczek na pocieszenie).
Drugiej kumpeli tez tylko betka pokazała.
A ja dzis zrobiolam kolejny teścik (4) na pamiątkę. Dziś 32 dc i krecha tłusta ze hohohoh

Julitka czekamy na dobre wieści:):)

Cześć Dziewczynki :-D ja juz z kawusią w łapce czekam na JULITKE!!!!!! kobito nie trzymaj nas tak dlugo w takim napieciu :rofl2:

Julitko jak teściorek?:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Pysiu - jak smakowały kiełbaski na ognisku?

Julitko -trzymam kciuki.

Julitko !!!!!! odezwij sie!!!!!! :sorry2:
a ja sie wlasnie obkupilam na allegro - 3 bluzeczki :-D i razem z przesylka tylko 99zl :rofl2:

Dziendobry kochane poniedzialkowo:)
Mam dzis starsznie duzo roboty w domu musze wkoncu posprzatac bo juz na balagan patzrec nie moge udanego tygodnia kochane

Czekam z niecierpliwoscia na wiesci od julitki :)
Hey moje skarby :-):-):-) wszystkie tak na mnie czekałyście :tak: a ja nie mam dobrych wieści :-( I tak wyglądał mój test z porannego moczu :-( dziekuje wam kochane za kciuki :tak::tak::tak: buziaczki

Hey moje skarby :-):-):-) wszystkie tak na mnie czekałyście :tak: a ja nie mam dobrych wieści :-( I tak wyglądał mój test z porannego moczu :-( dziekuje wam kochane za kciuki :tak::tak::tak: buziaczki
:-( buuuu..... przytulam kochana!!! w szoku jestem! :dry: no cuz puki @ nie ma jest nadzieja ale dzwon do ginka - jak tam brzuszek dalej boli?:confused:

Katarzynko kiełbaska SUPER, spacerek po lesie w pieknym słoneczku -achhhh..... MOZNA SIĘ BYŁO POZACHWICAĆ, a teraz siedzę w pracy za oknem szaro buro i ponuro. Z samego rana problemy .:-(
A jak twoje samopczucie ?

A co z Julitką?

Kropeczko zazdroszę wyjazdu - sama myslałam o Bukowianie, nich na nóżka szybciutko ci zdrowieje i wracamy do staranek:-)

reklama
Julitka najwazniejsze, ze @ jeszcze nie przyszla. Moze jeszcze za wcześnie na test. A jak objawy? Ustały?
Moj cykl tez byl jakis taki dziwny. Dostałam plamien kilka dni przed @ nigdy wczesniej nie miałam i juz miałam iskierke nadziei a tu bardzo bolesna @ przyszła, nic nie pomaga i skręcam sie z bolu. Teraz nawet nie wiem, ktory dzień mam uznać za pierwszy dzień cyklu ale czytałam, ze plamien przed miesiączka nie powinno sie wliczać.

Do góry