reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

][/FONT]

ja pewnie w pon umowie sie do nowej lekarz Ewy Jagiełło ze sw. Zofii niestety prywatnie ale wiąże nadzieje z tym szpitalem i jak juz pisalam chce tam podlegac pod program "Zdrowie mama i ja" i dlatego wybralam ta lekarke! w necie czytalam o niej dobre opinie a i ten lekarz do ktorego poszla tez Catedra jest dobry! ale nie pamietam nazwiska! niestety tez prywatnie! poszukaj w necie sa rozne stronki poswiecone polecanym lekarzom
:sorry2:
:tak:

kochana doktor zając :D klinika new med na gwiaździstej hehe... facet ma dar:-) byłam u niego 4 lutego pomacał, podotykał a tydzień później byłam w ciąży :-D a tak bez żartów fajny facet... ale drogi

reklama
kochana doktor zając :D klinika new med na gwiaździstej hehe... facet ma dar:-) byłam u niego 4 lutego pomacał, podotykał a tydzień później byłam w ciąży :-D a tak bez żartów fajny facet... ale drogi

a ja sie do niego tylko zapisalam, nie zdąrzyłam iść i test wyszedł pozytywny;-);-);-);-)hahhahahaa

zastanawiam sie czy nie pojsc do niego na wizytę i tak..ale 200 zł to dużo jakby miał prowadzić ciąze...plus USg itd..nie stać mnie:-(

Witam moje słoneczka kochane po pierwsze powiem wam tak ze nie zatestowalam dzis kurcze poszlam do łazienki, wzielam test i go odłożylam bo mój misio wstal hehe a nie chce zeby wiedzial ze testuje bo to ma byc niespodzianka :-D dzisiaj juz pojechal wiec jutro spokojnie rano zatestuję :-) potem zadzwonie do mojego gina niezaleznie od wyniku testu;-) Olapolap moja kochana bardzo mi przykro ale ja mam nadal nadzieje ze za szybko zrobilas ten test :tak: i za jakis czas wyjda piekne dwie kreseczki :-):tak: dziewczynki moją "przyjaciółką" się juz nie przejmuję o nieeee:tak: dziewczynki a co do mojego brzucha to Daniel powiedzial ze to cos na dole brzucha ( na samiutkim dole ) się powieksza :szok::szok: i smieje się z moich powiekszonych cycuchow hehehe :szok: buziaczki moje kochane :-D jeju nawet nie wiecie jaki mnie zlapal ból brzucha, wstalam z fotela nie mogłam sie nawet wyprostowac a co dopiero zrobic kroku kurcze az mi sie lezka zakrecila masaka :szok:

Ostatnia edycja:
Jejciu, ale ci zazdroszczę:)) Nawet chociażby tego, że masz powody by się cieszyć:)) Teżbym tak chciała, chyba zreszta jak każda z Nas!! Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było ok:-)

Witam dziewczynki

Ja już po obowiązkowym coniedzielnym obiadku u moich staruszków.
Mam już dość tej zimy i marzy mi się słoneczko. Dzisiaj przez 40 min razem z dwoma sąsiadami próbowaliśmy wydostać moje auto. Przez noc tak zasypało, że jak wczoraj postawiłam pod domem tak dzisiaj już nie mogłam wydostać.

Ja dzisiaj zaczęłam nowy cykl z moimi ukochanymi lekami. Jestem jak dziabnięta jolka po tych lekach, a rzygać mi się chce na maxa.

Widzę, że temat lodzików się spodobał.

reklama
Do góry