Kurcze sama nie wiem, nie mogę sobie znaleźć miejsca jestem cały czas zła a raczej wściekła wszystko mnie wkurza....:-( jest mi niedobrze strasznie i do tego ten głupi brzuch tak mnie boli dosłownie na samiutkim dole , jest twardy i nawet boli jak dotykam :-(urosł mi brzucho na dole normalnie czuje po spodniach
ledwo dopinam tak mnie wydeło :-
szok: mój misiek jutro jedzie juz o 15:-
-
-( na 3 tygodnie :-( kurcze....i do tego wszystkiego moja przyjaciólka sama nie wiem czy mogę ja tak nazwać mnie strasznie denerwuje.... ja bylam zawsze na kazde jej zawolanie miala problem dzwonila i moment bylam u niej nie wazna byla dla mnie pora ani to co w tej chwili robię a ona ...dzwonie do nie w srode pogadac a ona mowi mi tak ; " Sorki Julcia ale jestem na CPN i zaraz bede prowadzila auto nie moge teraz rozmawiac pozniej za jakies pol godzinki odzwonie " i do dzis dnia jest cisza :-
szok: olala mnie jak tylko sie dalo:-
-
-( robi w ostatki imprezkę wynajęla stolik na 14 osób i mnie nawet nie zapytala czy nie mam ochoty isc ale w sumie mam to juz gdzies...ja to wiem ze ona pierwsza przyjdzie ale ja wtedy zrobie tak samo:-(