reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

ja juz tez mam dosyc tej zimy marzy mi sie juz jakies lzejsze odzienie :tak: i w ogole wiosna oznacza dla mnie tyle zmian i juz sie doczekac nie moge! ale na szczesice czas szybko leci :-D
teraz siedze nareszcie nad ta moja praca dyplomowa! (jupi) idzie mi to jak krew z nosa ale grunt ze idzie! :sorry2: i spac mi sie teraz zachcialo ..... ale ja jestem rozcmuchana!!! :-(
Haneczko
lez kochana i zeby ci szybko przeszlo!!!
Julitko to nas w niepewnosci trzymasz!!! :-D dobrze ze jutro i tak musze wczesnie byc w pracy bo bym kurcze specjalnie rano wstala zeby sprawdzic jak tam twoj tescik!
Kropuniu nasz super ze sie odezwalas!!! :rofl2: i fajnie ze z kolankiem lepiej! :-D a ten kamyk to niech jak najszybiej z tamtad zmyka!!!!! :angry:
Catedra no se w koncu o nas przypomnialas!!!! :sorry2: jak tam samopoczucie????

reklama
ja juz tez mam dosyc tej zimy marzy mi sie juz jakies lzejsze odzienie :tak: i w ogole wiosna oznacza dla mnie tyle zmian i juz sie doczekac nie moge! ale na szczesice czas szybko leci :-D
teraz siedze nareszcie nad ta moja praca dyplomowa! (jupi) idzie mi to jak krew z nosa ale grunt ze idzie! :sorry2: i spac mi sie teraz zachcialo ..... ale ja jestem rozcmuchana!!! :-(
Haneczko
lez kochana i zeby ci szybko przeszlo!!!
Julitko to nas w niepewnosci trzymasz!!! :-D dobrze ze jutro i tak musze wczesnie byc w pracy bo bym kurcze specjalnie rano wstala zeby sprawdzic jak tam twoj tescik!
Kropuniu nasz super ze sie odezwalas!!! :rofl2: i fajnie ze z kolankiem lepiej! :-D a ten kamyk to niech jak najszybiej z tamtad zmyka!!!!! :angry:
Catedra no se w koncu o nas przypomnialas!!!! :sorry2: jak tam samopoczucie????
Jutro raniutko wstane i zrobię i potem wykonam tel do lekarza :-) dziewczynki mam do Was takie pytanko :-D tak tylko pytam :-) czy to prawda ze kobieta w ciazy nie moze byc swiadkową na slubie ani matką chrzestną??? wiecie jutro robie tesciora a w tygodniu mam proszona na swiadkową i wole sie w razie W upewnić co robić ??

hej dziewczynki!!!!!!!!

Sylwka moja druga polowa byla wczoraj w pracy i dzis tez jest....

Olapolap dokladnie tak jak mowisz z tymi przyjemonosciami dla facetow.Jestem z tego typu, ktory z trudem się poswięca w tych sprawach...mogę się poswięcic i filmu ulubionego nie oglądac, tylko mecz lub nie jesc frytek tylko ryż, ale nie lodziki, dla jego wyobrazen i satysfakcji...no trudno tak jest i tego na przekor sobie nie zmienię- nie zamierzam.

Elfa ja nie muszę urzywac argumentow typu"lodzik" zeby moj poszedl wyrzucic smieci czy posprzątal w domu...dzięki Bogu!:tak:moj jest z tych słuchliwych facetow...:tak::-)

A ja dziewczynki, bylam u mojej siostry dzis, ma pieekny brzuszek(rodzi juz niedlugo)mala ma juz glówkę w kanale rodnym....
Tyle pięknych ciuszkow ma dla malej ::tak: jaka posciel cudna ::tak: ale te sprawunki dla malcow są przeurocze :-)

kingus- ty mi powiedz lepiej jak ty sie czujesz??? ja i kubus czujemy sie dobrze,,
Cieszę się, że u Was wszystko dobrze:-)
Ja się czuje dobrze tylko wieczorami troszkę gorzej;-)

U mnie przydalyby się przytulanki, ale tak mnie wczoraj moj małżonek wkurzyl, ze dziekuję bardzo!!! niec nie będzie!!!!:wściekła/y:wrrrr
w tym tyg.lece do ginka zobaczymy co mi powie:dry:
Też ostatnio tak miałam:baffled:
Daj koniecznie znać jak po wizycie :tak:

Katarzynko siedzę sobie na allegro i ogladam cudowne rzeczy dla maleństwa. Najbardziej podobaja mi sie skarpetki z grzechotkami, sama chciałabym takie mieć:-)
Piękne są te wszystkie rzeczy ;-)

A ja z M. szaleje wczoraj dziś i jeszcze jutro... bo potem to już grzecznie!!!
Odliczam dni ... ale ja jestem niecierpliwa!!!
:-):-) Odliczam razem z Tobą ;-)

Witam wszystkich;
Witaj :-)

hey moje kochane na samym poczatku mam do was pytanko hehe czy któraś za mną choć troszkę tęskniła ;-) sorki kochane ze nie bylo mnie troszke ale nienajlepiej się czuję :-:)-:)-(
No pewnie :tak::tak::tak: No główka do góry :-)

Witam Was dziewczynki.
U mnie tragedia mam zapalenie rogówki! i ogólny światłowstręt i kompowstręt.
Zdrowiej nam szybciutko:tak::tak:

Witajcie,
Muszę się odezwać bo załapałam dołka. Właśnie się dowiedziałam że moja kolejna kumpelka z ławy szkolnej zafasolkowała. Nie zrozumcie mnie źle, bardzo się cieszę, ale włączyła mi się taka zazdrość, że nie mogę nad tym zapanować. Ja też chciałabym wreszcie zobaczyć dwie kreseczki.:-(
Doskonale to znamy :tak:

Mi wychodzi termin na 1 listopada;-)ale ja siebie nie traktuje jak ciężarnej...jak zobacze USG to uwierze... Ale wierze ze będzie dobrze!
Kiedy na usg się wybierasz???

Siemacie kochane
Mam strasznego kaca, wypiłam wczoraj pół wina i 2 piwa a czuję się jakbym z 5 litrów wódki obaliła.
O to wesoło wczoraj było :-)

A my wybieramy się dziś na ognisko - masakra jak mi się chce kiełbaski przypalonej na węgielek.:errr::szok::eek:
Super :tak::tak::tak:

Kobietki pamietacie jak pisalam, ze boje sie badac szyjke macicy ?
Gratuluje swój pierwszy raz masz już za sobą:-):-):-)

Hej dziewczyny!!
Ale się martwiłam o Ciebie, dobrze że już jesteś.

Olapolap spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego naj naj:-):-):-)

Lilu a Ty gdzie się podziewasz???

A ja tylko krzyczę jestem głodna ;-);-);-);-)

hej dziewczynki!!!!!!!!

Sylwka moja druga polowa byla wczoraj w pracy i dzis tez jest....

Olapolap dokladnie tak jak mowisz z tymi przyjemonosciami dla facetow.Jestem z tego typu, ktory z trudem się poswięca w tych sprawach...mogę się poswięcic i filmu ulubionego nie oglądac, tylko mecz lub nie jesc frytek tylko ryż, ale nie lodziki, dla jego wyobrazen i satysfakcji...no trudno tak jest i tego na przekor sobie nie zmienię- nie zamierzam.

Elfa ja nie muszę urzywac argumentow typu"lodzik" zeby moj poszedl wyrzucic smieci czy posprzątal w domu...dzięki Bogu!:tak:moj jest z tych słuchliwych facetow...:tak::-)

A ja dziewczynki, bylam u mojej siostry dzis, ma pieekny brzuszek(rodzi juz niedlugo)mala ma juz glówkę w kanale rodnym....
Tyle pięknych ciuszkow ma dla malej ::tak: jaka posciel cudna ::tak: ale te sprawunki dla malcow są przeurocze :-)
Tak te sprawunki są cudowne uwielbiam je oglądać i kupować :tak::tak::tak:

reklama
Do góry