reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

ja juz tez mam dosyc tej zimy marzy mi sie juz jakies lzejsze odzienie :tak: i w ogole wiosna oznacza dla mnie tyle zmian i juz sie doczekac nie moge! ale na szczesice czas szybko leci :-D
teraz siedze nareszcie nad ta moja praca dyplomowa! (jupi) idzie mi to jak krew z nosa ale grunt ze idzie! :sorry2: i spac mi sie teraz zachcialo ..... ale ja jestem rozcmuchana!!! :-(
Haneczko
lez kochana i zeby ci szybko przeszlo!!!
Julitko to nas w niepewnosci trzymasz!!! :-D dobrze ze jutro i tak musze wczesnie byc w pracy bo bym kurcze specjalnie rano wstala zeby sprawdzic jak tam twoj tescik!
Kropuniu nasz super ze sie odezwalas!!! :rofl2: i fajnie ze z kolankiem lepiej! :-D a ten kamyk to niech jak najszybiej z tamtad zmyka!!!!! :angry:
Catedra no se w koncu o nas przypomnialas!!!! :sorry2: jak tam samopoczucie????

reklama
ja juz tez mam dosyc tej zimy marzy mi sie juz jakies lzejsze odzienie :tak: i w ogole wiosna oznacza dla mnie tyle zmian i juz sie doczekac nie moge! ale na szczesice czas szybko leci :-D
teraz siedze nareszcie nad ta moja praca dyplomowa! (jupi) idzie mi to jak krew z nosa ale grunt ze idzie! :sorry2: i spac mi sie teraz zachcialo ..... ale ja jestem rozcmuchana!!! :-(
Haneczko
lez kochana i zeby ci szybko przeszlo!!!
Julitko to nas w niepewnosci trzymasz!!! :-D dobrze ze jutro i tak musze wczesnie byc w pracy bo bym kurcze specjalnie rano wstala zeby sprawdzic jak tam twoj tescik!
Kropuniu nasz super ze sie odezwalas!!! :rofl2: i fajnie ze z kolankiem lepiej! :-D a ten kamyk to niech jak najszybiej z tamtad zmyka!!!!! :angry:
Catedra no se w koncu o nas przypomnialas!!!! :sorry2: jak tam samopoczucie????
Jutro raniutko wstane i zrobię i potem wykonam tel do lekarza :-) dziewczynki mam do Was takie pytanko :-D tak tylko pytam :-) czy to prawda ze kobieta w ciazy nie moze byc swiadkową na slubie ani matką chrzestną??? wiecie jutro robie tesciora a w tygodniu mam proszona na swiadkową i wole sie w razie W upewnić co robić ??

hej dziewczynki!!!!!!!!

Sylwka moja druga polowa byla wczoraj w pracy i dzis tez jest....

Olapolap dokladnie tak jak mowisz z tymi przyjemonosciami dla facetow.Jestem z tego typu, ktory z trudem się poswięca w tych sprawach...mogę się poswięcic i filmu ulubionego nie oglądac, tylko mecz lub nie jesc frytek tylko ryż, ale nie lodziki, dla jego wyobrazen i satysfakcji...no trudno tak jest i tego na przekor sobie nie zmienię- nie zamierzam.

Elfa ja nie muszę urzywac argumentow typu"lodzik" zeby moj poszedl wyrzucic smieci czy posprzątal w domu...dzięki Bogu!:tak:moj jest z tych słuchliwych facetow...:tak::-)

A ja dziewczynki, bylam u mojej siostry dzis, ma pieekny brzuszek(rodzi juz niedlugo)mala ma juz glówkę w kanale rodnym....
Tyle pięknych ciuszkow ma dla malej ::tak: jaka posciel cudna ::tak: ale te sprawunki dla malcow są przeurocze :-)

kingus- ty mi powiedz lepiej jak ty sie czujesz??? ja i kubus czujemy sie dobrze,,
Cieszę się, że u Was wszystko dobrze:-)
Ja się czuje dobrze tylko wieczorami troszkę gorzej;-)

U mnie przydalyby się przytulanki, ale tak mnie wczoraj moj małżonek wkurzyl, ze dziekuję bardzo!!! niec nie będzie!!!!:wściekła/y:wrrrr
w tym tyg.lece do ginka zobaczymy co mi powie:dry:
Też ostatnio tak miałam:baffled:
Daj koniecznie znać jak po wizycie :tak:

Katarzynko siedzę sobie na allegro i ogladam cudowne rzeczy dla maleństwa. Najbardziej podobaja mi sie skarpetki z grzechotkami, sama chciałabym takie mieć:-)
Piękne są te wszystkie rzeczy ;-)

A ja z M. szaleje wczoraj dziś i jeszcze jutro... bo potem to już grzecznie!!!
Odliczam dni ... ale ja jestem niecierpliwa!!!
:-):-) Odliczam razem z Tobą ;-)

Witam wszystkich;
Witaj :-)

hey moje kochane na samym poczatku mam do was pytanko hehe czy któraś za mną choć troszkę tęskniła ;-) sorki kochane ze nie bylo mnie troszke ale nienajlepiej się czuję :-:)-:)-(
No pewnie :tak::tak::tak: No główka do góry :-)

Witam Was dziewczynki.
U mnie tragedia mam zapalenie rogówki! i ogólny światłowstręt i kompowstręt.
Zdrowiej nam szybciutko:tak::tak:

Witajcie,
Muszę się odezwać bo załapałam dołka. Właśnie się dowiedziałam że moja kolejna kumpelka z ławy szkolnej zafasolkowała. Nie zrozumcie mnie źle, bardzo się cieszę, ale włączyła mi się taka zazdrość, że nie mogę nad tym zapanować. Ja też chciałabym wreszcie zobaczyć dwie kreseczki.:-(
Doskonale to znamy :tak:

Mi wychodzi termin na 1 listopada;-)ale ja siebie nie traktuje jak ciężarnej...jak zobacze USG to uwierze... Ale wierze ze będzie dobrze!
Kiedy na usg się wybierasz???

Siemacie kochane
Mam strasznego kaca, wypiłam wczoraj pół wina i 2 piwa a czuję się jakbym z 5 litrów wódki obaliła.
O to wesoło wczoraj było :-)

A my wybieramy się dziś na ognisko - masakra jak mi się chce kiełbaski przypalonej na węgielek.:errr::szok::eek:
Super :tak::tak::tak:

Kobietki pamietacie jak pisalam, ze boje sie badac szyjke macicy ?
Gratuluje swój pierwszy raz masz już za sobą:-):-):-)

Hej dziewczyny!!
Ale się martwiłam o Ciebie, dobrze że już jesteś.

Olapolap spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego naj naj:-):-):-)

Lilu a Ty gdzie się podziewasz???

A ja tylko krzyczę jestem głodna ;-);-);-);-)

hej dziewczynki!!!!!!!!

Sylwka moja druga polowa byla wczoraj w pracy i dzis tez jest....

Olapolap dokladnie tak jak mowisz z tymi przyjemonosciami dla facetow.Jestem z tego typu, ktory z trudem się poswięca w tych sprawach...mogę się poswięcic i filmu ulubionego nie oglądac, tylko mecz lub nie jesc frytek tylko ryż, ale nie lodziki, dla jego wyobrazen i satysfakcji...no trudno tak jest i tego na przekor sobie nie zmienię- nie zamierzam.

Elfa ja nie muszę urzywac argumentow typu"lodzik" zeby moj poszedl wyrzucic smieci czy posprzątal w domu...dzięki Bogu!:tak:moj jest z tych słuchliwych facetow...:tak::-)

A ja dziewczynki, bylam u mojej siostry dzis, ma pieekny brzuszek(rodzi juz niedlugo)mala ma juz glówkę w kanale rodnym....
Tyle pięknych ciuszkow ma dla malej ::tak: jaka posciel cudna ::tak: ale te sprawunki dla malcow są przeurocze :-)
Tak te sprawunki są cudowne uwielbiam je oglądać i kupować :tak::tak::tak:

reklama
Do góry