klucia i ciagnienie to w miare narmalne bo sie wiazadła rozciagaja.....no ale........hej kochana jak się czujesz?? mam takie pytanko do Ciebie czy na początku ciązy miałaś drobne ukłucia bądź ciągnięcia w dole brzuszka??
reklama
Ja sie wpadlam na sekundke przywitac i zmykam nyny kochane spokojnej nocki i slodkich snow
Kingus super wiadomosci gratuluje ci kochana i zycze spokojnych 9 miesiecy pod serduszkiem
Lapie fluidki moze uda mi sie cosik wylapac
Dobranoc
Kingus super wiadomosci gratuluje ci kochana i zycze spokojnych 9 miesiecy pod serduszkiem
Lapie fluidki moze uda mi sie cosik wylapac
Dobranoc
witam......poczytałam te 30 stron........i juz mnie oczy bolą,,,,.....ja przy pierwszej ciazy nie mialam zednych nawet namniejszych objawów....tylko brak@ i rosnacy brzuchol...a był ogromny (34kg przytyłam).......przy drugiej ciazy odrazu wymiotowłam i chudłam....przy dwoch ostatnich mdlosci,sennosc,sikanie,wszedzie czułam myszy....wiec nie ma reguły
jakie myszy
jak sie mieszka na wsi to myszy to normalka.......ciagle je czułam ich cholerny zapachjakie myszy
jak sie mieszka na wsi to myszy to normalka.......ciagle je czułam ich cholerny zapach
acha.......wychowalam sie na wsi takze wiem cos o tym...
U
użytkownik 489
Gość
Dzięki kochana uspokoiłaś mnie to mo0ja pierwsza ciąża i tak mało o tym wiem. Ale na szczęście nie mam plamień a cycuchy to tak mnie dziś bolą ,że cały dzień chodzę bez biustonosza, a o dotykaniu to już nie wspomnęklucia i ciagnienie to w miare narmalne bo sie wiazadła rozciagaja.....no ale........
dziewczyny wy dalej pedzicie a ja was juz nie dogonie..,.,
nareszcie weekend !
jutro to chyba bede spac do 15
moje testy owulacyjne narazie negatywne
kurde fajnie by było, gdyby w tym miesiacu sie udało...
musze w tym cyklu zrobic cos inaczej niz zwykle
moze mniej sexu i nog do góry nie dam
nareszcie weekend !
jutro to chyba bede spac do 15
moje testy owulacyjne narazie negatywne
kurde fajnie by było, gdyby w tym miesiacu sie udało...
musze w tym cyklu zrobic cos inaczej niz zwykle
moze mniej sexu i nog do góry nie dam
lekarz powie ci to samo.....puki nie ma zadnych plamien to wszystko ok......co do cucochów to kup se wiekszy stanik i z doswiadczenia wiem ze nie wolno bez stanika bo pod ciezarem zrobia sie pozniej jak dwa wysuszone rodzynkiDzięki kochana uspokoiłaś mnie to mo0ja pierwsza ciąża i tak mało o tym wiem. Ale na szczęście nie mam plamień a cycuchy to tak mnie dziś bolą ,że cały dzień chodzę bez biustonosza, a o dotykaniu to już nie wspomnę
U
użytkownik 489
Gość
Dobre z tymi rodzynkami ale mam kupiony i noszę tylko strasznie mam bolące brodawki i sutki jutro kupię na to chyba jakąś maść, podobno są takie dla kobiet ciężarnychlekarz powie ci to samo.....puki nie ma zadnych plamien to wszystko ok......co do cucochów to kup se wiekszy stanik i z doswiadczenia wiem ze nie wolno bez stanika bo pod ciezarem zrobia sie pozniej jak dwa wysuszone rodzynki
reklama
mango-tree
Zaciekawiona BB
Dobre z tymi rodzynkami ale mam kupiony i noszę tylko strasznie mam bolące brodawki i sutki jutro kupię na to chyba jakąś maść, podobno są takie dla kobiet ciężarnych
Sylkwa22 a mogę zapytać kiedy piersi zaczely bolec?? Czy przed spodziewaną @ tez miałaś takie bóle?
Podziel się: