reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ja sie wpadlam na sekundke przywitac i zmykam nyny kochane spokojnej nocki i slodkich snow:)

Kingus super wiadomosci gratuluje ci kochana i zycze spokojnych 9 miesiecy pod serduszkiem:)
Lapie fluidki moze uda mi sie cosik wylapac:p

Dobranoc:)

witam......poczytałam te 30 stron........i juz mnie oczy bolą,,,,.....ja przy pierwszej ciazy nie mialam zednych nawet namniejszych objawów....tylko brak@ i rosnacy brzuchol...a był ogromny (34kg przytyłam).......przy drugiej ciazy odrazu wymiotowłam i chudłam....przy dwoch ostatnich mdlosci,sennosc,sikanie,wszedzie czułam myszy....wiec nie ma reguły

jakie myszy:dry:

klucia i ciagnienie to w miare narmalne bo sie wiazadła rozciagaja.....no ale........
Dzięki kochana uspokoiłaś mnie to mo0ja pierwsza ciąża i tak mało o tym wiem. Ale na szczęście nie mam plamień a cycuchy to tak mnie dziś bolą ,że cały dzień chodzę bez biustonosza, a o dotykaniu to już nie wspomnę:szok:

dziewczyny wy dalej pedzicie a ja was juz nie dogonie..,.,

nareszcie weekend !

jutro to chyba bede spac do 15 :)

moje testy owulacyjne narazie negatywne

kurde fajnie by było, gdyby w tym miesiacu sie udało...

musze w tym cyklu zrobic cos inaczej niz zwykle
moze mniej sexu i nog do góry nie dam

Dzięki kochana uspokoiłaś mnie to mo0ja pierwsza ciąża i tak mało o tym wiem. Ale na szczęście nie mam plamień a cycuchy to tak mnie dziś bolą ,że cały dzień chodzę bez biustonosza, a o dotykaniu to już nie wspomnę:szok:
lekarz powie ci to samo.....puki nie ma zadnych plamien to wszystko ok......co do cucochów to kup se wiekszy stanik i z doswiadczenia wiem ze nie wolno bez stanika bo pod ciezarem zrobia sie pozniej jak dwa wysuszone rodzynki

lekarz powie ci to samo.....puki nie ma zadnych plamien to wszystko ok......co do cucochów to kup se wiekszy stanik i z doswiadczenia wiem ze nie wolno bez stanika bo pod ciezarem zrobia sie pozniej jak dwa wysuszone rodzynki
Dobre z tymi rodzynkami:-D ale mam kupiony i noszę tylko strasznie mam bolące brodawki i sutki jutro kupię na to chyba jakąś maść, podobno są takie dla kobiet ciężarnych:happy:

reklama
Dobre z tymi rodzynkami:-D ale mam kupiony i noszę tylko strasznie mam bolące brodawki i sutki jutro kupię na to chyba jakąś maść, podobno są takie dla kobiet ciężarnych:happy:

Sylkwa22 a mogę zapytać kiedy piersi zaczely bolec?? Czy przed spodziewaną @ tez miałaś takie bóle?

Do góry