reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

gratuluje!!!!!!!!!!!!!
jakie to uczucie...?
wczoraj szłam z duszą na ramieniu mdłości minęły i myślałam, że znowu spełni się czarny scenariusz. Jak zobaczyłam maleństwo i że bije mu serduszko to łzy stanęły mi w oczach. Brzuch jest jakby nie mój ale wspaniale jest być w ciąży choć od 18 do czasu aż zasnę muli ;-)
Teraz mogę Wam przesłać świerzutkie fluidki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
wczoraj szłam z duszą na ramieniu mdłości minęły i myślałam, że znowu spełni się czarny scenariusz. Jak zobaczyłam maleństwo i że bije mu serduszko to łzy stanęły mi w oczach. Brzuch jest jakby nie mój ale wspaniale jest być w ciąży choć od 18 do czasu aż zasnę muli ;-)
a ja nie mam zadnych mdłosci...moze cos nie w porządku....:-(

Ja sobie nałapie i może coś z nich będzie ;-)

rzadko ostatnio zagladam na forum BB, ale czasem mi sie zdarza cos ciekawego podczytać i proszę jakie wiadomości WILKIE GRATULACJE DLA NOWEJ MAMUSI

a ja nie mam zadnych mdłosci...moze cos nie w porządku....:-(
Objawy nie są żadnym wyznacznikiem, moja znajoma ani razu w całej ciąży nie miała mdłości;-) niektórzy w ogóle nie mają a do innych trochę później przychodzą. Ja też nie zawsze mam:tak: przez kilka dni nie było w cale, mogłam całą głowę do lodówki włożyć i nic ;-)

kochana ja też ... teraz to muszę poszaleć w ten weekend z M. bo potem 4 dni abstynencji...
A niedługo będzie na ciebie kolej... przypomnij mi kiedy? a masz już jakąś klinikę wybraną?

a kochana wszystko mi sie poje..lo!!!!
moj M nie dostanie wolnego,najwczesniej do Polski lecimy w sierpniu:-(takze pozostaje mi pogodzi sie z tym i czekac na swoj czas...my inseminacje bedziemy mieli w gainecie mojego ginekologa,wspolpracuje on z klinika leczenia bezplodnosci w poznaniu

hmmmmmmmm pozazdroscic!catedra juz nas chyba opuscila na dobre....

reklama
Do góry