reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

gratuluje!!!!!!!!!!!!!
jakie to uczucie...?
wczoraj szłam z duszą na ramieniu mdłości minęły i myślałam, że znowu spełni się czarny scenariusz. Jak zobaczyłam maleństwo i że bije mu serduszko to łzy stanęły mi w oczach. Brzuch jest jakby nie mój ale wspaniale jest być w ciąży choć od 18 do czasu aż zasnę muli ;-)
Teraz mogę Wam przesłać świerzutkie fluidki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
wczoraj szłam z duszą na ramieniu mdłości minęły i myślałam, że znowu spełni się czarny scenariusz. Jak zobaczyłam maleństwo i że bije mu serduszko to łzy stanęły mi w oczach. Brzuch jest jakby nie mój ale wspaniale jest być w ciąży choć od 18 do czasu aż zasnę muli ;-)
a ja nie mam zadnych mdłosci...moze cos nie w porządku....:-(

Ja sobie nałapie i może coś z nich będzie ;-)

rzadko ostatnio zagladam na forum BB, ale czasem mi sie zdarza cos ciekawego podczytać i proszę jakie wiadomości WILKIE GRATULACJE DLA NOWEJ MAMUSI

a ja nie mam zadnych mdłosci...moze cos nie w porządku....:-(
Objawy nie są żadnym wyznacznikiem, moja znajoma ani razu w całej ciąży nie miała mdłości;-) niektórzy w ogóle nie mają a do innych trochę później przychodzą. Ja też nie zawsze mam:tak: przez kilka dni nie było w cale, mogłam całą głowę do lodówki włożyć i nic ;-)

kochana ja też ... teraz to muszę poszaleć w ten weekend z M. bo potem 4 dni abstynencji...
A niedługo będzie na ciebie kolej... przypomnij mi kiedy? a masz już jakąś klinikę wybraną?

a kochana wszystko mi sie poje..lo!!!!
moj M nie dostanie wolnego,najwczesniej do Polski lecimy w sierpniu:-(takze pozostaje mi pogodzi sie z tym i czekac na swoj czas...my inseminacje bedziemy mieli w gainecie mojego ginekologa,wspolpracuje on z klinika leczenia bezplodnosci w poznaniu

hmmmmmmmm pozazdroscic!catedra juz nas chyba opuscila na dobre....

reklama
Do góry